6.1.12

CAVALCADA DELS REIS 2012

Enguany hi han hagut canvis tant en el recorregut com amb l'organització de la cavalcada dels Reis. Crec que la majoria de la gent pensem que esl canvis han estat molt positius. Segur que a algú no li agradarà pero penso que hem guanyat amb el canvi.
Només una crítica, on eren els fanalets? Els més petits els hi encanta portar el fanalet encès mentre esperen els reis.
Ah! i m'agraden els colors republicans de les cortines de la tarima que va rebre els Reis a l'avinguda Piera...
-
FOTOS DE LA CAVALCADA
-

11 comentaris:

Roger Candela ha dit...

De cara a l'any que be s'hauria de mirar de millorar el disseny de les carrosses dels reis, que és un disseny antiquat, i que el rei negre i els seus patges ho fossin de veritat.

Anònim ha dit...

De acuerdo contigo Roger.

Anònim ha dit...

Roger tienes razon haber si tenemos suerte y el año que biene nos toca un rey negro que ya va tocando

Anònim ha dit...

Què s'ha guanyat amb el canvi?

Anònim ha dit...

A mi també m'agraden els colors. Salut i República!!!!

Antonio ha dit...

Moltes de les innovacions van estar bé però al trajecte encara té molt potencial de millora. Quan varem sortir de l'avinguda Piera cap amunt estaban sols als carrers, jo vaig contar 3 persones a la bóvila i 2 a l'ajuntament. Lo de Baltasar em sembla d'altre época però ja ho hem parlat a moltes reunions.

Anònim ha dit...

Hola buenas, la cavalgata no estuvo mal del todo,pero para mi lo peor era el comentario que un miembro de CIU estaba haciendo, según el cual el Sr.Pertiñez a partir de marzo sería el responsable de la Policía, o sea regidor de gobernacion!!!!!!
Por el bien del pueblo y del futuro de UXM, esperemos que sólo sea una falsa ya que hace dos días tenían querellas criminales interpuestas y ahora son intimos amigos como para hacer pactos políticos y darles un sueldo y cotizar a la seguridad social, la verdad muy sospechoso.
Señores de UXM , que sepan que los de CIU sólo quieren cargarse vuestro pacto de gobierno después os dejarn tirados, pensar en vuestros militantes que estamos en contra de esa familia que somos muchos.

Juan

Anònim ha dit...

QUÉÉÉÉÉÉÉÉÉ??????

Anònim ha dit...

Home Juan que no es el dia dels inocents

Anònim ha dit...

La cavalcada va ser una "caca". A tu Roger et convido a fer el disseny de les carrosses i el montatge i veuras la feina que porta, ja que les persones que les monten , treballent i tenen familia i ho fan desinterasadament i per l'entitat a que pertanyen. A la vegada dir que el Sr. Marc Candela l'any vinent el convido a caminar tot el recorregut al costat del tractor i no a sobre de la furgoneta. Veuriam si tornes a fer el mateix recorregut .

Anònim ha dit...

A mi sincerament no em va agradar el nou recorregut. A partir de l'Avinguda Piera en amunt va quedar desangelat.
Crec que era millor abans, on la canalla pujava fins a l'Ajuntament i després es veia gent per tot el poble, i no només a Carrancà i a davant de Can Galí com ha passat enguany.
Pel meu gust, tot s'està focalitzant massa a Carrancà i l'avinguda Piera, quan crec que les festes, celebracions,... s'haurien de diversificar a tots els barris.