21.1.12

SEGUIM AMB LA COMUNICACIÓ...

Sé que de vegades soc un pesat per reitaratiu (l'edat no perdona...) però a Mollet i altres poblacions ja funcionen les pantalles digitals per donar tota l'informació els ciutadans. No pot ser massa cara una pantalla situada al carrer i controlada amb un ordinador des de l'Ajuntament.
Podeu veure el panell de Martorelles i una de les pantalles digitals de Mollet.
-

4 comentaris:

Susana ha dit...

Vols les pantalles? doncs ja les pots agafar totes les que tenim a Mollet. No serveixen per res. En tenim un munt: al gimnàs, a la biblioteca, als centres cívics, al parc pruneres... i NINGÚ no els fa ni cas! no serveixen per a res. Uii, i els de l'ajuntamnet vinga dir que serà una font d'informació per al ciutadà. Mira, si vull algo, m'acosto a l'ajutnament que per això tenen un horari de 8 a 20h. És més, sóc una de les que pensa que les pantalles venen d'algún familiar de l'ajuntament que té una botiga de telecomunicacions i d'aquesta manera s'ha tret de sobre un material. Ho sigui, que si les vol, ens treurà part de la despesa (material, manteniment i actualització de les mateixes). Vostè mateiX!

francesc ha dit...

jajajajajaja be per la Susana, aixo es una aposta ferma i decidida per les noves tecnologies, sabeu que han inventat uns instruments de llauto amb forma de plàtan.....trompetes crec que en diuen i que si bufes per un costat fan prou soroll per que la gent pari atenció i escolti lo que a continuació el mateix personatge (en diuen agutzil) llegeix en veu alta i que sol començar amb un: POR ORDEN DEL SENYOR ALCALDE, SE HACE SABER.........

Perdona Susana es que avui tinc la vena conyona, es broma..................o no¡¡

Susana ha dit...

Hola francesc. A mi no hi ha qui em guanyi en ús de les tecnologies: faig tot l'ús que el meu temps em permet de les RSS. El que no consenteixo és que es llencin els euros en un poble que va de "high level" fent parcs (no comment...), gastant els diners amb mega pantalles que NINGÚ no es mira (és més, quan li dius a la gent que hi ha pantalles, la gent que la té al costat ni ho sabia. També ho entenc, no anuncien res que sigui d'admirar, potser perquè en aquest poble no hi ha res a fer) i que no tinguin en compte al conjunt de la població. Segurament el Sr. alcalde no té ni idea que existeix el barri de Can Pantiquet, ni el barri Santa Rosa, ni Plana Lledó, ni Can Borrell ni La Farinera perquè si donés un passeig veuria quin poble tenim i que no necessitem pantalletes absurdes. Més informació, sí, però neutral.Conec mollet pam a pam, passejo cada dia, pujo al bus... sóc de Mollet i visc a Mollet. Ah, estiueijo a un poble (50 persones) on tenen "pregonero" eh!, moments entranyables els que vulguis i sense pantalles.

Anònim ha dit...

Yo le aconsejaria al que pone los carteles del ayuntamiento, que ponga cuatro chinchetas en cada uno porque se doblan (como puede verse) y es dificil de leer.