13.12.11

FIRA DE NADAL A MARTORELLES

Aquest proper dissabte dia 17 de desembre se celebrarà la Fira de Nadal a l'avda. Piera de Martorelles. El carrer estarà tallat tot el dia perquè que poguem passejar entre les parades d'artesania, associacions, gastronomia, la ja clàssica desfilada de moda, etc.
A dia d'avui no disposem de cap tipus d'informació, ni cartell, ni activitats programades i de fet aquesta important activitat no existeix a la "web" de l'Ajuntament però segur que es farà.
-

12 comentaris:

Un avi ha dit...

Tens raó Antonio. No he vist rès anunciat. Encara hi han pancartes a l'avinguda Piera de la Marató i cap de la Fira al carrer. I a la pàgina web de l'Ajuntament ni una paraula. No sé de qui depèn aquesta festa però l'alcalde es el màxim responsable. Si ara a sobre dedicarà mitja jornada, anem apanyats.
Un avi

Anònim ha dit...

Se ve que se han dado cuenta de la cagada y han metido la noticia a toda prisa en la agenda de internet, resulta penoso.

Adolf ha dit...

Per fi, després d'escarbar a la web municipal de Martorelles he trobat el programa de la Fira .
Per cert, no em queda gens clar si a la Fira es podrà menjar (taules i cadires) o només serà als restaurants. Els tiquets que diu, seran només per fer tast de vi i cava durant la Fira, o seran per el Tast de Vins de Martorelles del dia 20?????
El tema de menjar i tasts, està molt confús al programa, o és que soc jo que no ho entenc....

Anònim ha dit...

La verdad es que no hay propaganda de las actividades que se van ha hacer, ayer en una tienda me comentaron que se iba hacer un bingo y lo recaudado es para la marató de TV3, buena iniciativa pero si se promociona irá más gente.

Si quieren ahorrar en papel, que me parece correcto, podrian pasar con un coche y una megafonía anunciando este tipo de actividades que a la gente del pueblo nos gusta.

Juan

Anònim ha dit...

Y criticavan a Convergencia este ayuntamiento que no informa de nada

Anònim ha dit...

M'han dit que es faran sardanes sense comptar amb la Joventut Sardanista. Ho trovo deplorable. Segons diuen això ho porta el Galí.

Anònim ha dit...

Normal, una persona que mai s'ha vist pel poble, que espereu?

Anònim ha dit...

El que es deplorable, es opinar sense tenir la informació correcte.
Primer ens hem d'informar correctament i després opinar.
I per al que dedueixo les seves fons son mal intencionades

Anònim ha dit...

El sr. Galí no se le veia por el pueblo, pero a los que tampoco se les ve son a los de CIU, familía MOnpel y Pertiñez, ha ver si bajan a algun acto que organice el ayuntamiento, que ahora son muy amiguitos les ponen sueldos, les quitan las querellas que hasta hace poco se mataban entre ellos,etc..
Así me gusta armomía y unión dentro del consistorio, vaya banda de ....

Juan

Anònim ha dit...

Al final he visto sardanas en la Feria de Nadal.

Anònim ha dit...

Es lógico, que los mismos alumnos que van a aprender sardanas. En un dia como este, quieran mostrar sus conocimientos, aunque no esten presentes sus profesores. En mi opinión, no tienen porqué molestarse los que dirigen la Joventud sardanista....
Una iaia.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb aquesta iaia,sempre és bonic veure ballar sardanes sigui qui sigui i sigui on sigui.