2.12.11

MALA NOTICIA PEL POBLE

Sense entrar a valorar les raons personals, penso que es una mala noticia pel nostre poble que l'alcalde no tingui dedicació exclusiva. Sempre, i en aquests moments encara més, calen persones que serveixin de referent i que "estirin del carro" aportant il.lusió a tots els projectes. Amb dedicació parcial això es impossible.
El nostre alcalde té tot el dret a donar aquest pas però el poble, o sigui tots nosaltres, sortim perdent.
-
Publicat a CONTRAPUNT:
L'alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, ha presentat aquesta setmana la renúncia a la seva dedicació exclusiva com a alcalde. Velasco ha explicat a CONTRAPUNT que ha pres aquesta decisió per motius laborals i que continuarà al càrrec.
-
-
VEURE LA NOTICIA DEL CONTRAPUNT
-

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso no lo dijo hace unos meses antes de las elecions. Vaya jeta
Un cabreado

Anònim ha dit...

sigo pensando lo mismo que dije en otro hilo del blog, aunque aqui quedara mejor..

esperar, espararemos poco, no tendremos ni alcalde.
Velasco renuncia a la dedicació exclusiva com a alcalde (noticia del contrapunt.)la obra de can sunyer para cuando ??
el cementerio ?????
y una gran suma de ???????????
eso si en el ayuntamietno mandan todos y todos cobran por calentar la silla.

francesc ha dit...

"Se m'han vulnerat els meus drets laborals i m'haig de defensar", explica Velasco, que arran aquesta situació denunciarà a l'empresa per acomiadament improcedent, un procés judicial pel qual ha d'estar donat de baixa de la Seguretat Social. (extret del Contrapunt). No se si el meu Contrapunt posa mes coses que el que ha llegit "Un cabreado" però si ens creiem lo que diu el nostre batlle i no tinc motius per no fer-ho, aixo no ho podia saber abans de les eleccions. Ni el vaig votar ni el conec personalment, però crec que les persones, ja siguin polítics, funcionaris o manobres, es mereixent una mica de respecte, be potser totes no, per exemple els que amagats sota l'anonimat es dediquen a desqualificar a dretes i a esquerres.

Anònim ha dit...

La noticia buena no es, un pueblo sin alcalde es como un jardin sin flores, osea que si no puedes estar disponible al pueblo , pasa la batuta a otro, un alcalde y mas en pueblos pequeños han de tener dedicacion plena.

Anònim ha dit...

Francesc antes de las elecciones ya habian rumores de esa noticia
Uno que sabe de que va todo esto

Anònim ha dit...

pues esta claro, si no puedes atender a tu pueblo, deja el paso a otro u otra, chao,chao

J.Belzunce ha dit...

Ahir en va fer un comentari al respecte l'Alcalde Romuald, però no era el lloc ni el moment per parlar-hi més d'això. Però vull dir el meu paré.

Tal i com está actualment la situació, és necessari tenir una dedicació total al carrec. Tot i que hi han molts regidors, és obligat una persona en front del timó del vaixell.

Per tant, el meu honest consell sería presentar una dimisió digna i amb honor. Designar una persona del seu equip, i de màxima confiança per al lloc, o bé pactar entre tots partits una persona alcaldable de les candidatures que es van presentar a les passades municipals (opció més democràtica pel poble).

Això no fa mal, sinó al revés, mostra senyal d'una persona responsable, i democràticament madura.

Salutacions

josep ha dit...

completamente de acuerdo con el ultimo comentario.

Anònim ha dit...

yo digo que si no puede estar a tiempo completo en el ayuntamiento que dimita ya que el se presentó sabiendo lo que hacía y todo lo demás son cuentos.
Rafael

Anònim ha dit...

Señor Corpas, cortate un poco con las opiniones, que todos tenies mucho que callar, que CIU no es que sea un partido limpio por excelencia, y los hechos me remito.

Juan

Romuald ha dit...

Bona tarda,

No volia entrar però davant dels comentaris que estan sortint volia només fer unes aclaracions. Algú ha llegir de veritat l'article? Algú s'oposa (salvo un patró) a que un treballador defensi els seus drets quan el volen acomiadar? Jo abans de ser Alcalde i espero que també al finalitzar el meu mandat, soc treballador en una empresa que és la que ha de donar de menjar a la meva familia. A veure si algú es pensa que jo tindré la sort del Sr. Montilla i altres alts càrrecs polítics de segons quins partits que quan no surts et col.loquen de gerent, coordinador, rebre una paga vitalicia, etc.

Si és cert que vaig demanar una reincorporació parcial a la meva Empresa, acordada amb totes les forçes polítiques, ja que tenim 5 regidors i regidores que venen cada matí, un altre que té disponibilitat tres matins i la col.laboració en molts assumptes de l'oposició, ja que treballem plegats per donar solució als problemes del poble.

Li dono la raó al Jordi, l'Alcalde es necessari habitualment amb una dedicació total, això sempre que no hi hagi més regidors o regidores dedicats parcialment i l'Alcalde tingui que fer la seva feina. Ja li vaig indicar que la feina actual d'un Alcalde ha de ser la gestió. La gestió amb Estat, Generalitat, Diputació, Consell Comarcals, empreses, entitats financeres, etc. Ha de trobar recursos per fer funcionar l'Ajuntament. Però el dia a dia (fer funcionar al personal, atendre al ciutadà, etc), si hi han regidors, ho poden fer perfectament. Sino quina utilitat té que es dediquin parcialment?

Indicar que jo estic cada matí a l'Ajuntament, abans i ara, sempre que no tingui gestions fora. I és cert, no tinc la dedicació exclusiva i estic assimilat a un "atur" ja que he tingut que cursar una demanda laboral envers la meva Empresa per acomiadament improcedent. O tinc que permetre com treballador que m'enviin a l'atur com ha fet amb altres companys de feina i no fer res?

Però malgrat haver deixar de forma temporal aquesta dedicació exclusiva, estic a "full time" a l'Ajuntament, això si, en lloc de costar uns 2500 euros aprox. bruts més, de moment costaré 680 euros bruts màxim.

Convido a qui vulgui més informació que es passi per l'Ajutament i parlem.
Aixi podrà comprovar que continuo portan la responsabilitat per la qual vaig ser nomenat i no he abandonat el vaixell en aquests moments complicats.

Salutacions,

Romuald

Anònim ha dit...

un barco sin capitan, tiene rumbo, que sea sensato el sr. romu y deje su puesto a otro de su partido.

Anònim ha dit...

buenas palabras sr.romualdo, pero permitame que le diga, lamento la situacion en su empresa, no es la primera ni la ultima desgraciadamente en este pais, pero opino como alguno de los blogeros, que el Alcalde a de ejercer como tal y no a tiempo parcial, yo no le pido como otros que dimita eso no hace falta, pero si que coja las riedas otra persona de su partido, hoy por hoy y como estan las cosas Martorelles necesita dedicacion total y sea a la hora que sea la presencia de su Alcalde

rafael corpas ha dit...

hola soy rafael corpas me parece mentira que las personas mal intencionadas del pueblo ponga mi nombre como anonimo.
yo siempre firmo con mi nombre. por que cuando escribo algo nunca me echo para atras.

Anònim ha dit...

Hace gracia y no lo voy a defender ya que no es de los mios estos anónimos que ahora piden un alcalde con dedicación exclusiva y llevan años echando ascos a la dedicación de nuestros políticos y a lo que cobran. Aclararos un poquito que con dudas no se va a ningún sitio.

Ana

Adolf ha dit...

Ana: no et preocupis, aquests anònims són els "destroyers" de sempre, els seus comentaris acostumen a no tenir cap ni peus.
Dedicar-se a la política té els seus riscos: alguns decideixen dedicar-s'hi tota la vida, com l'expresident J. Montilla i quan perden o pleguen cal buscar-li's una altre xollo, no saben treballar de res més. Altres decideixen dedicar-s'hi algun temps, com l'alcalde Romuald. Una bona part dels polítics, són funcionaris de carrera, per tant poden recuperar la seva plaça i la feina. Però altres deixen la feina a l'empresa o demanen permís per recuperar-la. I es clar, quan acaben l'etapa de dedicació a la política, alguns corren el risc de quedar-se "amb el cul a l'aire" (sense feina).
I aquest és el cas que sembla li ha passat al Romuald.
Per tant: és millor que els polítics siguin funcionaris o que vinguin de l'empresa privada???

Anònim ha dit...

Por que ahora los de la oposición tienen un sueldo????
El pueblo le va a pagar la carrera al Sr. Pertiñez, y los que tienen dos sueldos, Defaus, Caña,etc...
Creo que estos sueldos los podrían invertir en el pueblo.
Por eso la oposición está tant calladita, ahora dicen sí a todo.

Juan

Anònim ha dit...

a lo mejor juan le has de preguntar al romualdo si es idea suya , que todos cobren... ?????

pd, pasate mas amenudo por los plenos

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb en Juan,per fí sento anguna persona parlar sobre la pujada de sous dels polítics de Martorelles.
Ja començava a pensar que un aument de sou en el temp de crisi, era el que el poble de Martorelles necessitava.
Que no us enganyin, algú més a part de els de l'oposició s'ha pujat el sou.
Estíc indignada.

Anònim ha dit...

La limpieza interna de los de CIU, ja la han practicado, es lo que van diciendo los del comité, pero yo sigo viendo a los mismos chupa-sangres de siempre.
Comentarios que se hacen en la Méndez,en el barrio de Carrancà,etc..

Juan

Anònim ha dit...

Si senyors, els gobernans s'han apujat els sous camufladament, que no creguin que som tontos, ara no toca.
Els hi hauria de fer vergonya.

Anònim ha dit...

que suerte tienes juan de sentir tantos comentarios y tantas tonterias, sientete afortunado, gente como tu y sus comentarios de blog son los que nos hacen grandes, muy grandes,

Anònim ha dit...

Al último anónimo, no es tener suerte o no, simplenente Martorelles por suerte es pequeñito y uno se acaba enterando de todo, y más si te interesas por el pueblo.

Juan