6.12.11

BOLETS....

La temporada de bolets va començar molt malament però finalment ha resultat molt bona per les Serralades Litoral i Marina que ens envolten.
A Santa Maria de Martorelles van organitzar una Mostra de Bolets que no es va anunciar massa. Vaig assebantar-me pel blog de l'Adolf Candela.
Potser el proper any podriem montar una Exposició de bolets al nostre poble.
Jo m'hi apunto...
Aqui podeu veure una mostra de fotos d'alguns dels bolets que he trobat aquest mes a la Serralada.
-
FOTOS DELS BOLETS
-

3 comentaris:

David ha dit...

Hola Antoni,
Tens raó quan dius que la mostra de bolets de Santa Maria no es va anunciar massa. El motiu ha estat que aquest any l'activitat es va fer amb la col·laboració de l'escola "Les mimoses" i, com només hi comptàvem amb la presència d'una micòloga, es va optar per anunciar-ho únicament a Santa Maria pels canals d'informació habituals (web Municipal i punts d'informació).
Pel proper any es podria fer juntament amb Martorelles i portar més micòlegs. Tenim tot un any per organitzar-lo...

David Escartín

Adolf ha dit...

Quan en una persona s'ajunten la passió pels bolets i la passió per la fotografia, surt un fenomen com l'Antonio i aquestes magnífiques fotos de bolets.
Semblen de veritat, i tot....

És cert, s'hauria d'organitzar una gran mostra de bolets per l'any que ve entre Martorelles i Santa Mª de M.

Francesc ha dit...

Gràcies Antoni per aquesta mostra, des de la meva absoluta ignorància en el camp de la micologia -no sé quins són bons ni quins són dolents- però si que sé apreciar la bellesa d'una fotografia. Felicitats.
Ah! i la idea de la exposició em sembla genial.

Francesc Gelonch