5.11.10

CINEMA I CAMINADA POPULAR

Ja sé que es un tema reiteratiu però la comunicació continúa fallant. Una activitat tant interessant com aquesta, m'he enterat avui. En fi, aquesta es la noticia que surt a la "web" de l'Ajuntament.
-
L’Associació Esportiva Martorelles organitza aquest dissabte la projecció de l’Audiovisual “Aconcagua 2010” amb l’alpinista de Martorelles Joan Marc Flores com a protagonista i la Caminada Popular Nocturna “Buscant la Lluna”.

-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambè ho organitza l´Ateneu Martorellesenc.

Anònim ha dit...

Albert ese ateneu es un invento electoralista de los de convergencia. No te fies

Anònim ha dit...

Bon dia només una cosa, Albert crec que ets bastant inteligent i no et fa falta que cap anónim et digui de que et tens que refiar!!!

Crec que no tenim que jutgar aquesta Ateneu ja que está en el seu principi d´activatat, quan portin algo de temps ja la jutgerem, ara per començar ja han colaborat en una gran activiat com va ser ahir l´exposició del video l´Aconcagua, per ser quina gran aventura i valentia d´aquest xicots.

Enric

Anònim ha dit...

albert soy julio diaz de san fausto y soy socio y no soy de c.i.u soy comunista. pero estoy con ellos ya que hicimos la paella del concurso del coro, te lo digo por si te serve de algo,
julio diaz

Anònim ha dit...

Yo digo que los de CIU tienen derecho a hacer lo que quieran incluso inventarse eso del Ateneo que no se sabe que es pero bueno estamos en epoca de elecciones.
Manuel

Adolf ha dit...

En aquest poble (i a Sta Mª) hi ha una facilitat tremenda per posar etiquetes politiques a qualsevol nova entitat o iniciativa popular i a berejar les coses.
És cert que hi ha gent de CiU a l'Ateneu, també n'hi ha a l'Escola Orfeònica, això vol dir que també......
A més, l'acte del passi de fotos de l'Aconcagua i la Caminada Nocturna, també l'organizava L'Associació Esportiva Martorellesenca.
Què més.......

Adolf ha dit...

Per cert, jo vaig col·laborar amb l'acte i só de'ERC, el Joan Marc Flores, l'home que va pujar a l'Aconcàgua de 6900 m. (ahí sus huevos), tampoc és de CiU, segur.
Una aclaració: Associació Esportiva Martorelles (no martorellesenca), perdò.

A.E.Martorelles ha dit...

perdoneu a tots:jo soc membre de la junta de la associació esportiva de martorelles i vull que quedi clar a tothom que dins de la associació no es permetra cap lligam amb cap partit politic.Es una associació per fer actes per la gent ,en cap cas per cap partit politic.Si els de el Ateneu Martorellesenc es pensen que ho faran servir per lligar-nos amb CIU van ben equivocats.Torno a reiterar: dins L´associacio no ens interessa gens ni mica la politica.A qui no li agradi que busqui per un altre cantó.

Anònim ha dit...

I que sigui sempre aixì, que els polítics vagin a menjar merda a un altre lloc.

A.E.Martorelles ha dit...

que vols dir amb aixo? et sembla be o no?

Anònim ha dit...

Conec perfectament els membres de l'asociació , són uns nois amb empenta i amb ganes de fer coses amb i per el poble,en cap moment es desija barrejar la política, cadascú d'ells tindrà les idees que siguin......, és més,em consta que algún d'ells és TOTALMENT APOLITIC, per tant, feu el favor de deixar fer.No espatlleu el que s'ha començat amb molta il.lusió.

Marta

Anònim ha dit...

Amb quin motiu veu fer l’acte les dues associacions? Si sou una entitat no us fa falta un altre.
Lo millor per que no et barregin amb un grup polític és no barrejar-te, i més amb una entitat que tots els que figuren són d’un determinat grup.
Maria

Anònim ha dit...

La Maria te tota la raó.

Anònim ha dit...

hola maría
yo colaboro con el ateneu de martorrelles,y soy de san fausto no soy de ningún partido y allí cuando yo estoy no se habla de política así que por favor dejarnos hacer las cosas y luego las puedes juzgar

A.E.Martorelles ha dit...

L´ateneu es va comprometre a preparar el piscolabis per despres de la cursa.Aixo als membres de la associacio ens va semblar be.Han participat puntualment en aquest acte.Una cosa sera la associacio i una altre sera l´ateneu.Us torno a repetir: EN AQUESTA ASSOCIACIO EL PERFIL POLITIC DE CADASCUN ENS IMPORTA 0.Espero que quedi clar d´una vegada per totes.

A.E.Martorelles ha dit...

moltes gracies i que sapigueu que esta oberta a tothom qui vulgui col.laborar

Joan Marc ha dit...

Agrair des d’aquestes línees al TonDensi que vingués a la projecció de l’Audiovisual “Aconcagua2010”. En aquest poble si vols”ser”, has de ser en el seu blog.
Esperava trobar en aquests comentaris opinions del tipus: “la peli va ser un pal”, “la caminada se’m va fer curta” o “jo hauria servit cervesa”... Expressar la meva sorpresa amb el contingut dels mateixos . Aquell vota això, aquell vota lo altre, aquell és d’aquell color, aquell n’és de l’altre. Som especialistes en empastifar-ho tot.... Per sort, la muntanya, aquesta de la que un dia vaig fer-me’n addicte, no hi entén de tota aquesta merda...ni fronteres...ni banderes... Sens res mes que afegir, doncs la posició de l’Associació Esportiva Martorelles ha quedat prou clara en els comentaris oficials, em quedo amb el que va dir-me una senyora de la que no en conec el nom en acabar la projecció, se’m va acostar i va dir-me “has aconseguit emocionar-me”, d’altres en acabar la caminada van comentar-me “em descobert un paisatge increïble que tot i ser al costat de casa no coneixíem”. Els comentaris de l’una i els comentaris dels altres son la nostra raó de ser, i nomes per això ja va valdre la pena... Sempre amunt!!!!

Anònim ha dit...

ara dius que no ets de cap color ni de res, i que tota aquesta merda ho empastifa tot.
Pero i cada vegada que fas alguna expedicio, nom demanes ajudes als estaments oficials????
Que al fianl son tota aquesta merda que alla on siguis dius que no te enrecordas.
Pues auries de enrecordarten,perque ells tambe ajuden a la gent emprenedora com tu.

Joan Marc ha dit...

A mi la única que em subvenciona les expedicions és la meva dona i la meva empresa amb el sou que em paga cada mes. D’expedicions company n’he fet unes quantes i mai, insisteixo mai, ningú m’ha donat ni UN EURO. Ni me l’han donat, ni l’he demanat MAI. “Els vicis que cadascú es pagui els seus...” Ets un intoxicador compulsiu company . Si algun dia tens el valor de sortir de l’anonimat (Se que no deu d’esser fàcil...) no tinc cap inconvenient en quedar amb tu i explicar-te com s’organitza una expedició i fer-te’n els números. I si algun dia vols participar de les activitats que muntarem des de l’Associació Esportiva Martorelles, no t’apuntis mai amb mi a fer escalada.... podries sortir a la tele .
Per cert, el Xavi, company d’expedició a l’Argentina ,va tenir que vendre’s la moto per poder cobrir les despeses del viatge.....un altre subvencionat.....

Anònim ha dit...

A qui vols enganyar????