30.11.10

MANCA D'UNITAT AL GOVERN??

Molt interessant i preocupant el que apunta en el seu bloc l'Albert Carrión sobre la decisió del nostre alcalde de no voler entrar en el projecte de cablejat de fibra òptica al polìgon. Si son certes les afirmacions d'en Joan Garcia Cava al diari Contrapunt, resulta molt preocupant el desgavell d'aquest govern.
Podeu llegir tots els detalls en el bloc de l'Albert Carrión
-
La Finestreta del Vallès

1 comentari:

JORDI ha dit...

He llegit bastant atentament la nota del Sr. Romuald, i per mí no es del tot convincent, i més després d'haver llegit també el seu bloc. Em consta que pogui haver una certa previsió devant la crisi que estem patin, i s'ha d'equlibrá molt bé la balance de despessas. Però hi ha una cosa que no m'encaixa, es el presuposst fet pel 2011 sobre el Camp de Futbol i el Pavelló Esportiu de un 600.000€. Ancara no tenim suficient em aquest poble? després de lo que ja es va gastar o invertir fa uns anys enrera?

Crec que aquí s'equivoca i molt el nostre equip de Govern, i no fer prioritzar les comunicacions.
Referent al tema de la fibra óptica o el WiMAX, obviament aquest últim sistem pot tenir varios inconvenients. Primer WiMAX es una tecnología molt jove (nascuda 2005) front a la fibra, pot tenir problemes del nombre de punts conectats el mateix temps (inferior els 150), menys ample de banda, es pot perturbar per fenómens atmosférics, ja que son ones de radiofrequencia, a més d'altres efectes ...
Crec i discrepo del comentari que es diu d'en Joan García "això de la fibra es una errada estratègica". Al revés Sr. Joan, això de insta.lar fibra es una "aposta de futur", i no una mirada corta de vista del pensar en avuí i no en demá. Una vegada estesa la fibra el polígon, sería després fes fácil de portarla a casa del veins del poble.
Ja m'agradaría saber si aquest Ajuntament ha fet algun estudi técnic sobre aquests punts entre la fibra i WiMAX...
Finalment, l'unic que puc afexir més es que Sant Fost i els pobles voltants creixen, i nosaltres NO.

Tampoc está de més de que pogue-ho donar un cpo d'ull aquestes WEBs:

http://www.revistafuturos.com.ar/otros-escritos/284-redes-wifi-y-sus-riesgos

http://ectd.du.edu/source/uploads/13502692.pdf

Saluts

Jordi