8.11.10

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MARTORELLES

Sembla que s'ha revifat l'Associació Esportiva de Martorelles amb gent nova. De moment ja van fer la presentació de la pujada a l'Aconcagua amb una caminada nocturna. Podeu veure el blog de l'Associació CLICANT AQUI.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Si pero la mayoria que fueron no eran de Martorellas

Anònim ha dit...

I que! ara començarem a discriminar la gent pel poble on viu? i despres que nomes podran venir els d'un sol carrer? i despres nomes els d'un sol bloc de pisos?
Quines bestieses, Es una Associació ubicada a Martorelles, pero als seus actes hi podrà venir sempre qui vulgui, sigui de St. Fost, Sta. Maria, Mollet, Badalona, California, Pekin o Pokon i evidentment els de Martorelles.

Anònim ha dit...

.....i jo pregunto,,(per el 1er comentari) i tu ets de "Martorelles"??

Anònim ha dit...

Tranquilos, no se quienes sois los que contestais tan nerviosos, pero solo decia que me extrañó ver tan poca gente del pueblo. Para el último anónimo, no soy de Martorelles pero llevo viviendo 40 años en la avenida Piera. Tomaros tila

A.E.Martorelles ha dit...

anonimo1 ¿participaste en esta caminada popular?.
yo personalmente he hecho el recuento de la gente y te digo:

MOLLET DEL VALLES:1
MONTORNES DEL VALLES:5
GIRONA:1
STA MARIA MARTORELLES:11
SANT FOST:9
BADALONA:3
LA ROCA:1
BARCELONA:1
MARTORELLES:72
Creo yo que la mayoria de la gente era de Martorelles ¿no? A ver por donde sales ahora. Gracias.

Anònim ha dit...

Esta es la tipica asociacion que hace de todo y no hace nada.
Es como un tampax, sirve para todo

A.E.Martorelles ha dit...

tus argumentos siguen siendo bastante pobres.Por cierto,sigues sin costestar a la pregunta formulada de si asististe o no,con lo cual deduzco que no fuistes.Realmente con gente como tu seria dificil tirar para adelante .Por suerte los que componemos esta asociacion estamos llenos de ilusion por hacer algo para la gente del pueblo y alrededores.

Anònim ha dit...

No feu cas a la gent que criquita i no fa res pel poble ni en el poble. Continueu amb les ganes de fer coses i no us deixeu contaminar per la gent.
Maria

A.E.Martorelles ha dit...

moltes gracies Maria.Veig que encara hi ha gent que aproba aquestes iniciatives.

Alexis ha dit...

Bona nit

Només un cosa felicitar a la A.E.MARTORELLES per l´acte que van fer, jo personalment vaig estar només una estona, tenia que marxar, i la veritat és que va ser una pasada al documental.
Per cert, FELICITATS Joan Marc !!! quins cojons vas tindre !!!

Per últim, com be diu la Maria no feu cas a la gent que critica, no tenen altre cosa que fer, son gent que no fa res pel poble i es permeteix al luxe de jutgar a les persones que com vosaltres doneu alternatives al poble.

De tot cor MOLTES FELICITATS

Alexis

Anònim ha dit...

Hola solo felicitaros por
lo que haceis

estoy de acuerdo con Maria hacer
caso de lo que dice

A.E.Martorelles ha dit...

en nom de la associacio gracies a tots els que esteu d´acord amb aquestes iniciatives.

Anònim ha dit...

ERC + CiU= AE Martorelles

A.E.Martorelles ha dit...

Anonimo:ara realment veig que de politica tens un coneixement realment petitttttttttttttt petit petit.Em guiare per la resta de missatges que ens recolzen i a tu et deixarem per impossible

Joan Marc ha dit...

Que fàcil seguir intoxicant des de l’anonimat.... Matemàtiques de primer d’ESO company... 2+2=5 ....72 Participants de Martorelles i no coneixes ningú.... T’hauries potser de plantejar de deixar d’estar tancat a casa teva contaminant blogs (cal reconèixer que en això ets un professional) i mirar de començar a fer vida al poble... Parla amb els teus veïns... Parla amb la noia de la botiga..... Pregunta’ls com estan i explica’ls que fas.... llavors el teu rancor, aquest que et consumeix i t’ha convertit en un intoxicador compulsiu de blogs fluirà i seràs una altre persona...segurament millor del que est ara..... Intenta-ho company!!! Si cal t’ajudarem!!!!

Anònim ha dit...

Joan Marc, no val la pena que li donis més protagonisme a aquest personatge.
Per les fotos que he vist al vostre blog, si que hi havia molta gent del poble i alguns que no es veuen en altres activitats. Felicitats!!
Maria