6.10.10

JOSÉ LUIS ÚRIZ, DE VILLABA A MARTORELLES

En José Luis Úriz ha estat regidor de Villaba, un poble de Navarra. Ara ha vingut a viure a Martorelles i com a comiat del seu poble, l'Ajuntament de Villaba li va encarregar d'encendre el "txupinazo" que dona el tret de sortida de les seves festes. El que per ell era una gran il.lusió, s'ha convertit en un mal son. Si entreu en el seu blog podreu llegir tota l'història. Es un exemple de l'hipocresia d'algunes persones que tenen el poder en els partits polítics.
Nosaltres sortirem guanyant amb la seva presència al poble.
-
BLOG DE JOSÉ LUIS ÚRIZ
-


47 comentaris:

JORDI ha dit...

Només heu de veure l'espectacle de les primàries de Madrid fetes en el PSM, i que ha succeït amb les persones que NO recolzaven a Tomàs Gómez, inclós el ssecretari General del PSOE, i president del Govern Sr.Zapatero. Tots uns hipòcrites, la democràcia "SI", però no per casa meva. Això els passa a tots els partits d'aquest País, on no admeten llistes obertes i llibertat de vot en el parlament als seus diputats, només disciplina marcial de Partit. Per aquest motiu, i afegint la corrupció, hi ha aquest gran desencís entre l'electorat i els partits polítics d'aquest País.
Però no ens preocupeu Srs. Polítics, ara vindran les eleccions Autonòmiques a la Generalitat de Catalunya, hi haurà un grau d'abstenció elevat, i ells hauran guanyat TOTS de nou.

Ànim José Luis, també jo vinc d'arrels Navarras, en concret del poble BELZUNCE.

Saluts

Anònim ha dit...

he visto la fotografía y no me lo creo que nuestro alcalde este sujetando la señera si este sr. no tiene ningún partido político que le pueda representar en la generalitat que fantasma-da de alcalde con la segunda de abordo yo me pregunto a que partido votaran en las elecciones autonómicas ya que no saben donde están, son tranfugas de c.i.u esto es lo que son unos falsos que se acogen a cualquier cosa para estar en la poltrona y así poder cobrar un sueldo sin trabajar.esto es lo que yo he visto en la fotografía 2 personas falsas ROMUALDO Y MARGARITA.

Anònim ha dit...

Quan d'odi hi ha en aquest segòn comentari. Em fa pena.Això és el que sobra del nostre poble.

Anònim ha dit...

Al segundo comentario:

Yo estoy hasta los cojones de los partidos políticos, son más falsos que judas y sólo miran sus asientos. No tengo a nadie por ello ni en la Generalitat ni en Madrid. ¿ Por ello soy un fantasma o no se donde estoy ? Tu si que eres un impresentable o un rastrero de un partido. Ya aprenderas. Y no voy a defender al Alcalde, no me gusta el ni ninguno que hay en el ayuntamiento includidos los que estan en la oposición.

Manuel

Anònim ha dit...

Como se nota que llegan las proximas elecciones verdad senyor alcalde !!!

Que lastima dais todos los politicos.

Por un pueblo libre!!!

Anònim ha dit...

No os precupeis la bomba electoral de este año será el destino del señor Alexis Dominguez, por su amistad con Assumpta Pastor todo a punta al PSC, pero no os olbideis a los de UXM.

Anònim ha dit...

Al primer anónimo:
Te equivocas totalmente, las personas que se ven en la foto, no son falsas, son autenticas, y de carne y hueso.
O sea, vete a que te graduen la vista, y te den calmantes en la farmacia, que pena me das. je je je. Ah!! y cuidado que la pared está muy dura. Cuidate mucho autentico de CIU.

Anònim ha dit...

Per aquest primer anónim, li vull dir que la SENYERA, no representa a cap partit politic, sinó, a la gent del poble de Catalunya. D'acord?

Anònim ha dit...

Algú es deu pensar que la senyera només representa als de CIU. Visca Catalunya Lliure!!!

Anònim ha dit...

Amigo Antonio:
Debes de estar satifecho, con toda la basura, y mierda que algunos lanzan en tu blog.
Ya se ve, que te va la marcha, y que te da igual 8 que 80.
Muchos de los que a veces participamos en tu blog, de forma séria y respetuosa, vemos que tu blog va a menos. Es una lástima...
En tus titulares de noticias, y acontecimientos, que van sucediendo, ya sabes de antemano, que son provocaciones, para que algunos se despachen a sus anchas.
Este blog tuyo, no es un periódico en el que cabe todo con tal de vender. Piensa en la`posibilidad de enderezar el rumbo, hácia aguas más tranquilas.

antondensi ha dit...

POR ALUSIONES
En primer lugar, no creo que sea amigo tuyo. Un amigo firma con su nombre y no escondiéndose.
Me parece una opinión fuera de lugar que digas que es una "provocación" esta última entrada, por ejemplo. ¿Tú crees que tengo ánimo de provocar por comentar en el blog un hecho que le ha ocurrido a una persona en un pueblo de Navarra?
Ya he dicho muchas veces que rechazo los insultos y el lenguaje soez que algunos utilizan pero es el riesgo de disponer de un espacio con libertad de opinión.
Ya que según tú soy tu amigo, cuando quieras comentamos más tranquilamente estas cosas y no a través del blog, pero por favor no quieras ignorar la opinión de la gente del pueblo "matando al mensajero".
Antonio

Anònim ha dit...

Tenemos una tasa de paro que da miedo y nuestros politicos a la gresca por una silla.

Anònim ha dit...

Al amigo anonimo del Antonio: se te ve el plumero por detrás de la silla del ayuntamiento. Este bloc es el unico sitio donde uno puede dar su opinion y si fuera por ti lo cerrarias.

Anònim ha dit...

Visto lo visto, voy a dar mi opinión, que se que no servirá de mucho pero por lo menos hare valer mi derecho a quejarme ya que yo vote en las ultimas elecciones.
Lo primero es dejar muy claro, que el sistema de elecciones español es la mierda más grande que ha parido madre. Porque gobiernan unos individuos que no han ganado las elecciones?, porque se permite entrar a un ayuntamiento como alcalde a alguien que ha conseguido esa poltrona a base de pactos? que nadie sabe si el pueblo lo acepta, me da ha entender que si CIU gano las elecciones, y gobiernan los que la perdieron, estamos ante la injusticia mas grande que se puede permitir, o que solo permite las leyes en este país. Pero al Sr alcalde le da igual, ganar o perder, lo único que importa es su situación, su prestigio y su ego, lo demás le da igual, que los vecinos tienen problemas, que se jodan, o no Sr Alcalde.
Le pondré un ejemplo, no se le comunico por escrito, unos problemascon un Bar en el barrio de can Sunyer, cierto no? Que ha hacho usted al respecto. Mandar a los vecinos a los Mosos, y sabe que dicen los Mosos, que eso es única competencia del ayuntamiento.
Que pasa con las normas de circulación, como se puede denunciar a vehículos mal estacionados en la Avda Piera, y en el barrio de can Sunyer no se denuncian. Que pasa que no es Martorelles, quelas normas y ordenanzas no sirven en los demás Barrios.
No me cuente cuentos Sr Romualdo, su política es denigrante, su forma de actuar ante las problemáticas de los vecinos es la de búsquese la vida.
Y si me equivoco, ponga usted en manifiesto las problemáticas de los vecinos que ha logrado solucionar, Cuantas?
Ahora eso si, estar horas ante internet intentando saber lo que dice la gente de Martorelles sobre usted si que las tiene, pero dedicar ese tiempo a atender a los ciudadanos no.
Menos mal que próximamente quedara muy claro el panorama político para Catalunya, y precisamente, usted Romualdo no encaja en ese panorama, menos mal.

Anònim ha dit...

totalmente deacuerdo a los vecinos de la Avenida Piera nos persiguen y el resto del pueblo parkin libre

Anònim ha dit...

I aixó que l'Antonio ha posat una foto d'un cohet de festa major! No facis cas d'algú de l'equip de govern que envia anònims i segueix amb la bona feina.
Lluis

Anònim ha dit...

increible como los partidarios de CIU se defienden unos a otros y su falta de educación y respeto hacia otros. Seguir por ese camino que vais llegar muy lejos. El pueblo ya conoce de que pie calzais. Aqui es el unico sitio que os pensais ganadores y podeis faltar al respeto, insultar, difamar y un largo etc que demuestra lo poco personas que sois. Y siempre escondiendose bajo anonimos o nombres falsos. Cuatro o cinco que todos conocemos, cobardes y sin escrupulos, capaces de cualquier cosa para coger el poder y hacer de ello una forma de vida. Que pena dais.

Anònim ha dit...

Hola Antoni,

M'agrada el teu bloc i espero que continuis molts anys amb aquest portal d'informació del nostre poble. Sempre hi ha impresentables i gent que l'utilitzarà per a beneficis propis sota anònims, però per sort, aquesta gent es una minoria que no val la pena ni tindre en compte. Hi ha masses rencunies en aquest poble i sembla ser que ara hi ha gent que els pugui molestar que persones d'UxM i del PSC siguin "amics", res mes. La política no ha d'impedir a les persones ser persones per davant de tot, però alguns tenen massa odi al seu cor per entendre aquestes coses. Novament felicitar-te pel teu bloc Antoni i molta sort al company Uriz en aquesta nova etapa.

Adolf ha dit...

Alguns comentaris d'aquesta entrada són lamentables.
NO S'ENTEREN DE RES !!!!
En J. L. Uriz és una persona defensora de la pau, com va quedar demostrat a l'acte de Villava i n'està pagant les conseqüències polñitiques i personals.
No el conec personalment, però pel sol fet de defensar la fi la vilència a Eskalerria, em mereix admiració.
Desconec què hi feien els polñitics d'UxM a Villava, en tot cas pregunteu-ho a ells o al Jose Luis, a mi no em preocupa gens.
En tot cas serà perquè aprecien al J.L.Uriz com a persona, igual que jo, i no sóc del PSC.
La "basura" mediàtica d'anònims ni en parla del procés obert a J.L.Uriz. És que no tenen cap opinió sobre la violència a Eskalerria???
Si Martorelles fós un poble de Navarra, a quin bàndol estarieu senyors anònims??????

Anònim ha dit...

es cierto que el Josep Defaus intentó agreder a un concejal de iniciativa, el que no se a quien. Si que estan nerviosos los de Convergencia.

Anònim ha dit...

Yo conozco un poco al sr. Defaus, y es cierto que cuando te mira, parece que te perdona la vida si te metes con él, o, le llevas la contraria. ¡¡¡al loro sres.del equipo de gobierno!!!

Anònim ha dit...

Lo triste es que para ser alcalde habria de existir un test de inteligencia para ver si esta capacitado para ello, lastima que este no lo haya pasado.

Anònim ha dit...

Este Romuald, habla de crispación, yo diria mas bien decepción por falsas promesas, por favores interesados, por falta de visión del pueblo, por muchas cosas que son tristes. No soy de CiU mas bien ese que fue antes alcalde, me gustaria saber de que vive ahora, cuando dejo de ser alcalde, puede ser que trabaje para una empresa concesionaria de algun servicio adjudicado anteriormente por el ayuntamiento.
Estos de UxM y de CiU se llenan la boca de palabras y los bolsillos de otra cosa y para colmo aqui no pasa nada. Vemos casos de corrupción fragante en CiU y no pasa nada, se mantienen hasta que no haya mas remedio que hecharles. Ante el menor caso de corrupción fuera. O es que Romuald no fue sentenciado por unos hechos probados junto con el alcalde de CiU. Y pensar que estos dos señores imputados en primera instancia por hechos probados contra el medio ambiente, sigan aquí en la politica, para colmo uno como alcalde y el otro en la oposición, si es que es muy triste.

Anònim ha dit...

Querido anonimo ni el Jaime ni el Romualdo fueron condenados sino absueltos. Porque no dices la verdad? Y denunciados por unos ecologistas vinculados a ICV, los cuales crearon el deposito de restos vegetales y no fueron acusados. Sabes que iria mejor para Martorelles: un pacto CIU y UxM, es lo que pide y necesita el pueblo para mejorar. Ya hemos visto que pueden hacer los de izquierdas progresistas. Jaime y Romualdo hablar que hablando la gente se entiende

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb aquest darrer comentari. Martorelles necesita un govern fort i amb gent capacitada i amb experiència per canviar les coses i això només ho pot fer CIU i UXM. Ja estem farts d'aquest partits d'esquerra que han arruinat Catalunya i Espanya. No defensen a cap treballador ni a cap jubilat. Amb idees per una societat del benestar que no apliquen només amb la boca. Ens espera uns anys complicats i a Martorelles també. Convido a la gent de CIU i UXM a aconseguir que els seus caps de llista parlin i arribin a un acord per Martorelles. El poble us ho agraïra a les urnes amb una majoria amplia.

Anònim ha dit...

Caram! uns dies desconnectat i.. com està la cosa! Bé, que sapigueu que m'han tret un queixal del seny. Ara que començava a tenir-ne una mica me l'han tret! És una injustícia :)

Em sembla perfecte que el Sr. Aclalde estigui a Navarra amb els nous responsables del PSC del poble. Les seves raons tindran uns i altres. Si és per amistat, desconeixia que aquesta existia i si ha estat un viatge oficial esperem que es justifiqui oportunament. Res més a dir.
Dit això, donar tot el meu recolzament al José Luis. Comparteixo el seu pensament. Cal diàleg per arribar a la pau. Llàstima que l'hagin perdut allà a Navarra. A veure si aquí ens pot ajudar en problemes més petits: Benvingut.

Sobre altres temes que han sortit: estic d'acord en que molta gent no entén que no es respecti la llista més votada. S'hauria de canviar la llei electoral i garantir que aquesta llista pugui governar, encara que sigui obligant-la a pactar. El que sí veig és que l'alcalde està més preocupat per evitar les bones relacions de CiU amb els altres partits que a guanyar les eleccions. (crec que ja veu que les perdrà un altre cop) Però interpreto que la qüestió és mantenir la cadira. Amb quin projecte i amb quins socis? Això em sembla que li és igual. Això és molt preocupant i és una llàstima, perquè pot tornar a passar que s'ajuntin 2, 3 o 4 partits sense un projecte de govern comú i Martorelles això no s'ho pot permetre.

Sobre els pactes que algú assenyala entre CiU i UxM. Només us remeto a les paraules -novament- del Sr. Alcalde que va dir que no pactarem amb CiU, en una carta al Contrapunt.( http://marcpertinez.wordpress.com/2010/06/12/carta/ ) Després diuen que no tenen cap problema amb CiU, que són de CiU, però que estan en contra de les persones que hi ha a CiU. Però, per una altra banda el Sr. alcalde és admirador d'un grup de facebook que es diu "un vot independentista a CiU és un vot llençat a la paperera"; i per una altra escriu articles com "CiU i PSOE pitjor que la dreta". No es pot estar a Missa i repicar alhora..

Nosaltres no tanquem la porta a ningú. Ens interessa parlar de programes i projectes. Tot i això sí que és cert que alguns haurien de descansar un temps a l'oposició, especialment ICV. Altres simplement haurien de deixar la política perquè ja han fet prou mal al poble.

Anònim ha dit...

Sr. Pertiñez el veig amb molta preocupacio per l'alcalde. Llegeix tot el que publica i segueix tot el que fa. Te voste molt que apendre i sobretot a no manipular els comentaris o faltar la veritat. Voste s'hauria de preocupar ja que CIU va de capa caiguda. Cada vegada arroseguen menys gent sobretot des de que esta voste tirant del carro. No te el carisme del barbeta ni la seva tirada. No s'haura de preocupar per ser la llista mes votada i no agafar el poder ja que no ho seran.

Anònim ha dit...

Tantes i tantes coses s'haurían de cambiar en aquest Païs, incluen lo primer aquesta Constitució tan obsoleta i absurda, que no garanteix molts drets el poble.
Començan per la llei electoral, llei de partits i el dret de l'Autodeterminació dels pobles.

Estem inmersos en una mena de "Partitocracia Caduca", provocada per una imposició a dit de una Monarquía i per un dictador fastigos.

Visca la República i Visca Catalunya Lliure.

Anònim ha dit...

Romu, si em vols contestar, firma home..

Sobre el que diu el darrer comentari estic d'acord amb el fons del que diu. Avui penjo un vídeo en que reflexiono al voltant de la necessitat de modernitzar els partits. Ho vaig gravar fa uns dies, juntament amb el tema de l'11 de setembre. Avanço la 1a part d'aquí a una estona. Mentrestant segueixo estudiant Dret Penal. Bona tarda i compte que aquesta nit es preveuen pluges fortes.

Anònim ha dit...

Com sempre marc no dones ni una. Soc anti CIU i antipersonatges patetics i falsos com tu pero no soc ell Romualdo. Qui sere?

JORDI ha dit...

Antonio:
Segueix com sempre la teva llínea amb aquest blog, es una porta oberta a la llibertat d'expressió. Malgrat que a vegades hi ha gent que sobre passa els límits, amb insults i descalificacions,que hi farem.

Aquell que no volgui sentir rés, que no entri, i navegui per un altre WEB.
Internet es inmens !!!

Jordi

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Para mi fué un honor que una representación de Martorelles encabezada por su alcalde, estuviera presente en un acto tan emotivo para mí, en el que hacía el tránsito de Villava-Atarrabia donde he vivido los últimos 30 años de mi vida, a donde espero estar hasta el final de mis días. Además siempre he defendido que las relaciones personales trascienden a las políticas. Tengo amistad con gentes diversas desde derecha hasta la izquierda abertzale (algunos han pasado ya por Martorelles) y espero que en este lugar me ocurra lo mismo. Lo pasamos fenomenal y lo seguiremos pasando aunque opinemos diferente en algunos temas.
Gracias por venir allí.

Anònim ha dit...

Jo vull agrair, la gran acollida que ens varen donar, a Villava, tota le gent del consistori, encapcelats per en José Luís Uriz, junt amb la seva parella, Asumpta Pastor. Ho varem passar molt be.
La gent del pais vasc,i de Navarra,
son persones obertas, que deseguida, ti troves com a casa. Els que tenim la sort de tenir-hi amics, ho podem confirmar.
Vull aclarir tambe, que aquest viatge no ha estat de caire oficial, per si algú s'ho pensa.
Gràcies José Luis i benvingut al
nostre poble de Martorelles.
Joan Ruiz.

Anònim ha dit...

Només faltaria que hageus sigut un viatge oficial. Señor Ruiz podria explicar que busca amb tant de fer la pilota al PSC.

Anònim ha dit...

no sabeis la joyita que os llevais....cuando le conozcais mejor ya vereis....falso como el solo....nadie de quien fiarse.
que descanso nos deja no tenerlo por el pueblo...
que lo disfruteis

Anònim ha dit...

Los Navarros y las Navarricas son cojonudos...como los espárragos.

Aupa Navarra !!!

Alexis ha dit...

Hola a tots

Primer espero que tothom hagi tingut un bon pont del Pilar, jo personalment acabo d´arribar amb la familia de Camprodon per agafar aire fresc i força per acabar l´any.

A tú personalment, Antonio, dir-te que no facis cas dels comentaris que critican de forma destructora al teu blog, fas una feina que no té preu, crec que a vegades n´hi ha gent que no l´interesa veure les criticas sobre la seva gestió o les veritats que pasan al poble, continua per aquesta linea.

Sobre al comentari d´un anomim, que deixa al aire al meu futur politic, per l´amistad que tinc amb la Assumpte Pastor i sobre la relació que tinc amb els dirigents de UXM, solament l´hi faria una pregunta, M´AGRADARIA SABER SI ÉS DELICTE TINDRE DIALAG AMB LES ALTRES FORMACIONS POLÍTIQUES DEL POBLE????

Personalment crec que aquest poble porta masa temps amb uns esteriotips de polítics antiqüats, uns enfrentats amb altres per ser d´altres formacions polítiques, enfrontaments personals que es porten fins a l´ajuntament, qui pateix totes aquest inconcluencies es al poble.

Sobre el tema que ja n´hi ha pactes de futur per la proxima legislatura, puc assegurar com ha vicepresident del nou comité de CIU, i no hem cansaré de repetir NOU COMITÉ, ja que encara que n´hi han cares antigues som més les cares noves, tots els que formen aquest nou equip treballem per confeccionar un projecte de futur i deixar de banda els enfrontaments del passat.

Des de CIU no tanquem la porta cap partit polític m´algrat alguns digin al contrari, volem un MARTORELLES millor i esperem que el futurs pactes que es facin, sigui les formacions politiques que sigin, es facin pactes per semblança de projectes de futur del poble i no per estar assegut 4 anys a la cadira.

Anònim ha dit...

Buenas tardes solo decir a Alexis que ogalá todos nuestros políticos pensaran como tú, pero desgraciadamente hay mucho rencor entre ellos y esto les impide ver las cosas con otros ojos, espero que trabajes para cambiar la forma de pensar de todos ellos.

Ah!! al anomimo que dejo en el aire tu futuro politico, seguro que será un cobarde y no dará la cara para variar.

Un saludo

Juan

Adolf ha dit...

HI ha gent que es pensa que en política els uns s'odien contra els altres.
Potser si que els mitjans de comunicació (sobretot els orteres), fomenten l'odi. Potse si que moltes vegades els enfrontaments són més personals que ideològics, però no hi tant mal ambient com sembla o voldrien alguns.
Clar que, després resulta que TOTS ELS POLITICS SÓN IGUALS, o que TOT AIXÒ DE LA POLITICA ÉS UNA FARSA.
El cas d'UxM donant suport al J.L.Uriz, hauria de ser democràticament normal, i si CiU es pot unir amb UxM per governar, llavors quin sentit té que UxM i l'alcalde siguin amics dels "sociatas" a nivell personal???
Hi ha gent en aquest blog (anònims) que té molts fantasmas i dimonis polñitics al seu cap.
D'això últim, n'hi ha, però no tants.

Anònim ha dit...

mira adolfo en este ayuntamiento hay muchos rencores personales, como quieren que se junten UxM y CIU si los de UxM. son tranfugas de CIU. y el sr. romu le tiene ganas al sr. manpel, el motivo no lo se pero he estado en 3 plenos y da asco de ver que el equipo de gobierno no con testa las preguntas de la oposición,y muchas veces se mofa de lo que preguntan, pero la oposición tan bien da pena por que mucha veces se enfrentan en cosas personales, como el sr. garcía cava le diría que si no sabe hablar en catalán que hable en castellano ya que da pena oírlo hablar en catalán y el publico se mofa de el es una pena pero es lo que hay.SR. ADOLFO YO LE DIRÍA QUE USTED VIERA ALGUNOS PLENOS Y LO ENTENDERÍA.

Anònim ha dit...

Sr. anónimo, informese bien, de lo que quiere decir la palabra tránsfuga. Los regidores que abandonaron a Ciu, en plena legislatura, lo hicieron por considerarse disidentes, de la forma de actuar y proceder del equipo de la oposición en aquellos
momentos. Otra cosa, sería que se hubieran pasado a otro partido. De acuerdo?

Anònim ha dit...

recordar que el barbeta amenazo (y se puede encontrar en internet) a la direccion de CIU que si no expulsava a varios militantes abandonaria el partido pero no la "silla". Se le hubiese tratado de transfuga??? Yo creo que estos personajes que tanto lo defienden lo hubiesen tratado de "Dios". Un poquito de por favor aunque eso es pedir demasiado cuando no se tiene dos dedos de frente.

Anònim ha dit...

Yo digo que no se si pueden consdierarse transfugas pero fue vergonzoso ya que el pueblo habia votado a CiU y no al sr. Romualdo ni a la sra. Casanovas pero tranquilos que su incompetencia les pasará factura en las proximas elecciones. Que espectaculo más triste que dan.

Anònim ha dit...

El espectáculo tan triste que dan según tu, es la opinión tuya, y de cuatro más. En el próximo mayo, os vais a enterar de la opinión que tiene el pueblo en general.
Es curioso, que con lo bueno que fué de alcalde (según sus cuatro seguidores que le quedan), el barbeta, no sea actualmente el
manda más del pueblo.
Será que la gente de Martorelles
no es tonta????

CARLOS ha dit...

Bienvenido al pueblo Jose Luis ¿te presentarás con los socialistas? Yo te votaria
Carlos

Anònim ha dit...

YO me pregunto ¿por que estaba el alcalde en navarra ? sera que quiere ir con el P.C.S.,ya que hace mucho tiempo que anda detrás de los SOCIALISTAS, yo diría que desde cuando estaba en C.I.U

Anònim ha dit...

el que iba con los socialistas era el barbeta, en concreto con el felipe, culo y mierda los dos jajaja