12.10.10

NOVA ANTENA I NOU DIPÒSIT D'AIGUA

Ahir, passejant vaig veure que ja pràcticament està acabada la nova antena que suposo que es la que substituirà a la problemàtica de l'Avda. Piera. Igualment s'està fent un dipòsit d'aigua molt més gran que l'anterior (que també s'ha arreglat).


20 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo no tengo claro que esta antena sustituya a la del bloque. A ver si alguien del ayuntamiento dice algo
José

Anònim ha dit...

no et preocupis company que sera dificil que informin
Lluis

Adolf ha dit...

Es veu que no llegiu gaire els diaris, perquè ja fa temps que aquesta notícia de l'antena es va publicar. Cla que, no sé perque han trigat tant, burocràcia?
A Santa Mª Martorelles, fa més de dos anys que esperem la substitució del repetidor de TELEVISIÓ!!!!!
i encara estar per començar.
El dipòsit, crec que formva part del Pla de subministrament de Cobega.
Teniu raó però, que hauria de ser algun polític del govern municipal qui tindria que donar explicacions, i no jo com a ciutadà!!!!

Anònim ha dit...

Per llògica, segur que les antenes de L'avinguda de l'esglesia, les treu-ran, i aixi d'una vegada també
les pancartes, que no han servit per res. Bueno sí, per incordiar, i crear alarmisma, que es l'únic que saben fer alguns personatges.

Anònim ha dit...

esta antena esta mal puesta ya que este ayuntamiento no hace las cosas bien ya que la han puesto en una zona verde y sin modificar el plan técnico esto es una prueba de lo mal que lo hacen sin legalizar nada un saludo a todos.

Anònim ha dit...

yo no creo que sean tan inconpetentes o idiotas de hacer una cosa como esta de forma ilegal, porque por la foto no es una obra pequeña. Como el alcalde mira este blog seguro que nos loa clara todo

Anònim ha dit...

Hi ha un particular que ha posat una denuncia interposada devant del jutjat doncs en aquest terrenys del costat del dipòsit la calificació del terreny no permet que s'hi facin aquest tipus d'activitats. Veurem que diu la sentència.

De totes maneres podríen haver fet l'antena una mica més enretirada cap a la part de Montornes i així evitar que les radiacions efectin a les cases més properes a l'antena.

Anònim ha dit...

Jo tambe opino, que amb els assesoraments dels tècnics, que saben actualment totes les lleis, es facin projectes a la brava, sense mes ni mes. Avui día, está tot controlat desde la generalitat, i cap ajuntament, pot donar un pas, sense els corresponents permisos.
O sigui, tot el que se está fen, segur que es legal. Ara be, es possible que els veins mes propers
"amb tot el dret del mon", facin les sevas protestas corresponents.

Anònim ha dit...

INTOXICADORSSSSSSSSS

LLUIS ha dit...

Si l'ajuntament donés alguna informació no hi haurien intoxicadors.
Lluis

Anònim ha dit...

Me hace mucha gracia eso de que el ayuntamiento no explica nunca nada.
O acaso, en obras como esta de gran calibre, y de semanas de duración. tienen que ir informando día a día,como si fuera una vuelta ciclista por etapas. Las personas que les puede molestar, o perjudicar,la instalación de esta antena, junto con el depósito, ya se preocupan de estar informados, a todos los niveles. Yo personalmente, cuando hay algo que me despierta interes, o preocupacón, pregunto a quien correponde, y salgo de dudas.
Sinó, cuando hagan la inauguración, me acercaré, como buen vecino.

Anònim ha dit...

Pues si te hace gracia riéte pero su obligacion es informar de lo que se hace en el pueblo. Y no te hagas ilusiones que no habrá inauguracion para los buenos vecinos como tu

Adolf ha dit...

Us queixeu de vici. Segur que els que tenen dubtes, ni tans sols han preguntat a l'Ajuntament sobre els detalls del projecte, o a la Generalitat, per saber si la tot està correcte.
Ja, l'Ajuntament no contesta mai pensen. Però s'han molestat ha informar-se i a preguntar-ho? No tene temps....
Ah, segur que tots aquests que protesten per les radiacions, tenen un mòbil el qual no emet radiacions perquè és "especial".

Anònim ha dit...

soy vecino de martorellas y tengo una duda por que nuestro alcalde publica antes informacion sobre nuestro pueblo en su blog antes que en la pagina oficial del ayuntamiento ???

Alguien me lo puede explicar, es normal ésto??

Gracias

Anònim ha dit...

Adolf:
Centre't en llegir bé el que es diu en aquest missatge:

"L'antena la podríen fer més enretirada per evitar que el veins més propers estiguin exposats a les radiacions". Això és caixar-se per vici?
Es clar que vull movil¡¡, com la majoria dels mortals; però això no es incompatible amb que demani que l'antena la podríen hever fet més allunyada de les cases veines.

Em penso que és una reclamació ben lògica no?

Salutacions a tots els blogaires.

Anònim ha dit...

Jo no hi entenc masa en aquests temas.Peró, si l'antena está precissament en aquest punt, potser, será degut a la orografía, del poble, i a lo millor, si la despalacen mes cap a Montornes, perderiem senyal, No ho se???
Si algú m'ho pot explicar, jo i potser mes persones, ho agrairem.

Anònim ha dit...

L'antena está posada en aquest lloc per fer un contacta en la Tercera Fase, amb convidat a ET pel l'inaguraciò, je, je , je...

Adolf ha dit...

Quina és la distància apropiada per evitar les radiacions?
Algú sap la normativa?
Jo no, però fins ara estan al damunt d'un bloc d'habitatges i ara estarà al mig del bosc, en un lloc estratègic per les ones, i amb toma elèctrica al'abast. Es podria haver fet millor?? No ho sé.
Dius que: la majoria de mortals tene mòbil.
Jo sóc contrari, el tinc perquè la majoria de mortals el tenen, però és una necessitat que fins fa poc no tenia ningú. Coses de la societat consumista rica.

Anònim ha dit...

Si esta aqui, porque esta aqui. Si la ponen encima de una edificio, porque esta encima, si la ponen mas lejor, ahora me quejo porque no tengo cobertura.
Sres menos quejarse por vicio, el blog del Antonio es vuestra unica via de escape para quejaros de todo, por todo y para todo.
Veo que este gobierno empieza a tener las cosas claras y a hecer cosas por el municipio.
Ajo y agua para los quejones.

Otro Antonio.

Anònim ha dit...

Adolf:
Aquí tens info sobre el tema.
Link.-

http://www.google.es/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.eurosur.org%2FCONSUVEC%2Fcontenidos%2FConsejos%2Fvivienda%2Fantenas%2Finformacion%2FInformacion.htm&rct=j&q=normativa%20sobre%20instalaciones%20de%20antenas%20de%20m%C3%B3viles&ei=Xu_FTPulNIvNjAfRktS4BQ&usg=AFQjCNGudfAN4SbqJfYhGaNsZTcfeNVAHQ

Saluts