24.10.10

GRAN ÈXIT DEL TÚNEL DEL TERROR

Va ser una sensació molt agradable veure la cua que ahir hi havia a la masia per entrar a veure el Túnel del Terror. Quan penses en la quantitat d'hores que els voluntaris de l'Abraçada, l'associació ADISMAR, familiars i més gent anònima han dedicat a l'organització i muntatge de l'espectacle, es molt gratificant comprobar la resposta de la gent amb una assistència que cada any va en augment.
Recordem que ADISMAR es l'Associació de disminuïts de Martorelles i per tant tot aquest esforç forma part de les diferents activitats que els voluntaris de l'Abraçada fan durant tot l'any per ajudar-los en la seva difícil situació.
-
FOTOS DEL TÚNEL TERRORÍFIC
-

9 comentaris:

Maria Encarna ha dit...

Com cada any, espectacular. Molt bona feina de tota la gent d'Adismar.

Encarna

JORDI ha dit...

Hola Antonio:
Com vaig dir-te era la primera veguada que anava, i francament va ser fantástic i molt divertit.
De la cua feta, ja ni la recordo.

Enhorabona a tota l'associació ADISMAR i tots els que varen col.laborá per poguer fer aquest event. Em consta que és un gran esforç per molts.

Exist TOTAL !!!

Jordi

Anònim ha dit...

Primero felicitar a todos los que trabajaron de forma altruista para que todo saliera bien. Solamente 2 cosas que fallaron: mucha gente se coló y aparte de CocaColas podrian dar tambien cerveza.
Manuel

Anònim ha dit...

En primer lloc agrair a tots els voluntaris i col•laboradors l’esforç realitzat per portar a terme el túnel de terror un any més. El que va sorgir com una iniciativa alternativa ja porta sis anys.

Demanar disculpes per el tema de la cua i dels petits incidents , i dir que ja em encès la maquina per tal de corregir aquests petits errors de cara a l’any vinent.

Esperem haver participat a que la tarda/nit del dissabte 23 fos terroríficament diferent i divertida.

Moltes gràcies per el recolzament d’aquestes 650 persones aproximades que van assistir-hi.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots els que han participat en la realització d’aquesta activitat!!!
Vaig veure molta falta de civisme i respecte per part de les persones que van anar a veure el Túnel del Terror. Que la gent no respectes la cua i que aprofitessin que hi havia un conegut per entrar abans, es falta de respecte. Que la gent llences les llaunes i entrepans pel terra, falta de civisme. Que un grup de joves intentessin enganyar als que controlaven l’accés, falta de respecte i civisme. Que es critiqui la qualitat de l’entrapà que donen a la sortida, quan hem pagat 3 € per veure l’espectacle i ens donen de sopar i una beguda, falta de respecte ver les persones que voluntàriament dediquen hores i hores en fer tot el muntatge i recollir tot per que els altres ho passem bé.
Felicitats i no deixeu d’organitzar aquest activitat que acull a tanta gent!!
Maria

Anònim ha dit...

Confirmo i reafirmo això que diu la María. Endavant, i pel pròxim any ens veurem de nou.

Anònim ha dit...

Senyors del ajuntament, prenguin nota com es fa amb pocs mitjans una activita que va arreplegar a més de 600 persones

Anònim ha dit...

Aquest no aprenan ni anan a Harvard, amb totes les despessas pagadas, je, je, je ...

Anònim ha dit...

Gracias a todos los que hicieron posible el tunel del terror, lo pasamos muy bien
María