29.8.10

ABANS D'ANAR A TREBALLAR...INTENSIU D'ANGLÈS

A la foto s'ens veu contents però es per què era l'últim dia d'un curs intensiu d'anglès. Va haver molt bon ambient a les classes tan amb els meus companys com amb les professores la Carole i la Roxane. Una abraçada a tots.
-
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé aprendre anglès, però escriure bé el català també seria convenient.

Un de Martorelles.

antondensi ha dit...

Hola, "Un de Martorelles".
Tens raó. Tinc 57 anys i els de la meva generació vam estudiar en castellá tant a l'Escola com a la Universitat. La meva llengua familiar ha sigut el castellá. No he estudiat la gramàtica catalana i reconec que tinc molts errors però modestament poso el meu petit gra de sorra per la normalització llingüistica del nostre país.
M'agradaria si ho creus convenient, que quan facis una ullada al blog i vegis errades, m'enviis un comentari amb les correcions ja que será la millor manera d'anar aprenent.
Gràcies per el teu comentari.
Antonio

JORDI ha dit...

Hola Antonio:

لقد فعلت أيضا مكثفة العربية هذا الصيف ، في حال وغني عن شيء خاطئ مع المغرب.

Per si no saps Arab, t'ho dic en Català:
Jo aquests estiu he fet un curs d'Arab, per si de cas, amb el mal rotllo que se está crean amb Marroc... saps???

Jordi

Una abraçada.
NOTA: Per si et serveix de consol, a mí em passa com a tú. Amb Franco no feian Català a l'escola, i tinc moltes faltes, lo bó és intentar-ho.

Anònim ha dit...

Quin comentari tan estúpid d'aquest Un de Martorelles. També seria convenient no amagar-te darrera un anònim.
Lluis

Anònim ha dit...

Hola Antonio! Ben retrobat! Ja hi tornem a ser tots, crec. Només dir que el comentari inicial sobre el català no m'ha agradat gens. No es pot defensar la llengua més equivocadent, "un del poble". Ànims amb l'anglès i felicitar-te per l'esforç de fer un blog en català, que sens dubte és el referent de Martorelles (i en català).

Marc Pertíñez.

Marc Candela ha dit...

Bones Antonio,

Et torno a felicitar pel bloc, però aquest cop per l'esforç que fas per a mantenir un bloc amb una llengua que no es la teva originària, i pel favor que fas al poble amb aquest bloc i a la integració i la convivència de tothom a través del català com a llengua principalment vehicular. Realment t'admiro, i t'ho dic jo que sóc independentista.

Hi ha gent que fan grans afirmacions de defensa de la llengua i de menyspreu aquells que com tu fan l'esforç i no fan res més pel seu país. Realment li fan un flac favor a la llengua amb comentaris com aquests.

Antonio, si tens mai dubtes d'alguna frase ho paraula no dubtis en contactar amb mi o el meu pare i t'ajudarem. Si vols el navegador Google Chrome té corrector de català automàtic. Pot ser una bona eina.

Felicitats

Marc Candela
Un independentista català integrador)

francesc ha dit...

Vaja vaja........veig que ni les vacances apaivaguen ni les sortides de to, ni les pixades fora de test, espero que aquest "un de Martorelles" no visiti el meu bloc, ja que com tu, soc autodidacta i les deixo anar com a cabassos, com ja t'he dit en altres ocasions i a expenses de ser reiteratiu, si aquest bloc no existís, el tindríem que crear, clar que sense la teua fina ironia i aquest saber dir les veritats sense ofendre, no seria lo mateix, pel be de tots, segueix endavant.

Adolf ha dit...

Aquest "Un de Martorelles" potser té raó, però no s'ha de ser tan beligerant.
Si l'Antonio (i altres persones) fan l'esforç d'escriure en català, tot i no tenir prous coneixements de gramàtica, és molt de valorar i més tenint en compte que alguns són castellanoparlants de neixament. Ja n'aprendran.
Fa més de 30 anys que es fan classes de català per a tothom, i encara hi ha "catalans de soca arrel" que no s'han molestat a aprendre a escriure'l.
AIXÒ SI QUE ÉS GREU !!!!!!
Ahhhh, i que els catalans aprenguem anglès també és important.

antondensi ha dit...

Gràcies a tots (Jordi, Lluis, Marc Pertíñez, Marc Candela, Francesc i Adolf) per les vostres paraules d'ànim. Amb l'ajut d'un corrector espero cometre el mínim nombre d'errors a partir d'ara.
Antonio