15.6.10

HOMENATGE A LA VELLESA

Diumenge es va celebrar, com cada any, l'homenatge a la gent més gran del poble. L'acte va acabar amb un dinar a Can Prat.
-
VEURE ALGUNES FOTOS
-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

HALA SRA. MARGARITA
la comida de los abuelos muy mal.
el aperitivo, mal la comida fatal,
el precio peor 27€ (4.500 pesetas de antes) del servicio ni voy hablar. ¿hay algún interés de ir a can prat?.

un acompañante.

Anònim ha dit...

Yo digo lo mismo pagamos 2 tickets y fue como tirar el dinero. ha sido vergonzoso y el año que viene no ira ni mi padre aunque sea gratis.
Juan

Anònim ha dit...

Sr. anónimo y sr. Juan?????.
Tal como pintais vosotros el "desastre" de Can Prat. Es para quejarse inmediatamente después del café , y pedir el libro de reclamaciones. No os parece???
José.

Anònim ha dit...

que trist la questio es queixar-se i lo feliços que son els nostres avis amb aquet dinar?

Anònim ha dit...

Jo no vaig anar pero també man dit que el menjar va ser molt dolent. son avis pero no son tontos
Manel

francesc ha dit...

Fa ja uns quants anys que la dona i jo acompanyem als seus pares en el homenatge a la vellesa, crec que aixo em dona certa perspectiva com per poder opinar del tema.

Primer: El catering que el Jaume ens servia a la carpa de Can Carranca era prou bo, no obstant encara recordo la calor que hem passat allí, a Can Prat aixo ha estat millor.

Segon: En quan al pica pica, altres anys no n'hi ha hagut per lo qual ja es una millora i la qualitat del mateix, ha estat similar a la de qualsevol casament dels diguem "normalets"

Tercer: aquest any encara que amb comptagotes, es varen anar posant cadires al jardi per que els avis poguessin asseure, que el any passat va estar del tot lamentable.

Quart: El menjar crec que no va estar el mes adient donada la heterogeneïtat dels comensals i que especialment els avis son mes aviat partidaris de una cuina mes "clasica" potser hagués estat mes ben rebut una fideua i un bon fricandó, dit aixo, el menjar era bo, tant el barrejat de bolets com l'ànec confitat estaven d'allò mes bo, si t'agraden naturalment.

Quint: El servei, aquí si que crec que la cosa no va anar be, va deixar molt que desitjar, com no crec que fos conseqüència d'una demanda expressa del nostre ajuntament per amargar-nos la festa, nomes dir als polítics que prenguin nota per properes vegades.

Sisè: En quan al preu, tinc la sort de que vaig a "gastos pagados" pels sogres, per aixo no sabia el cost, si es tal com diuen, em semble que es car, aixo et pot costar menjar a la carta en molts restaurants, crec que tan considerant el preu per si sol, com la relació qualitat preu, es excessiu.

Uffffffff crec que he deixat un totxo que Deu n'hi Do! però crec que es te que criticar allò criticable i no fer-ho per sistema.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord , que el servei no va ser lo rápid que a tots ens agrada. Per anar be en el servei,
feien falta, com a mínim 8 ò 10 cambres més. I aixó vol dir que els cost del menú, aguera sigut més car.
Penseu que un cambre. per tres hores que dura el dinar, mínim cobren 100€ Feu números.
El càtering que portaba en Jaume de la vostra cuina, surtia més car.
Aquesta informació, la tinc perqué ho he preguntat. Josép

Anònim ha dit...

hola josep me podrias decir de donde sacas la informacion ?? por lo visto estas muy informado ya sea por los de CIU o en este caso creo que la informacion sale directamente del ayuntamiento ya que es informacion demasiado precisa.

Vaya gobernantes que tenemos que escriben anonimos!!!!!!!!!


David

Anònim ha dit...

Amíc David, ho com et diguis.
Soc soci i col.laborador de diferentes entitats culturals del poble, que organit-zne diferents actes durant l'any. Se el que valen diferents menús que pot fer en Jaume de la vostre cuina, i dit per ell mateix, un cambre li coste 100€ per servir en un dinar. Per tan,tambe ser, el que valíen els càterings que portave fa dos anys per la festa dels avis.
Ah!!! per cert, no soc del equip
govern i menys simpatitzan de Ciu.
Josép

Anònim ha dit...

Amigo Josep, si que me llamo David y perdona si te ofendido por decir que eres del equipo de gobierno o de CIU.

Ahora ya se quien eres, tú no eres del equipo de gobierno pero tu mujer sí, verdad amigo Josep el joyero!!!

David

Anònim ha dit...

HOLA todos
ya mediréis donde pagan 100€ por tres horas de servicio,yo soy camarero de y he trabajado con jaime y ha mi, me han pagado por un servicio de 6hora 60€ o lo tomas o lo dejas esto es lo que hay.
otra cosa es el precio que el de por camarero cuando da las hojas para que hagan el menú los sr. que quieran hacer el catering

un camarero

Anònim ha dit...

¿Alguien puede decirme quien es el tal Jaime?
Manuel

Anònim ha dit...

es el que hace todos los catering de martorelles en el entoldado y en los colegios que yo sepa.
ha por cierto fuiste a la paella del coro es el que la hizo la paella y fue muy mala para mi.

un socio de la coral

Anònim ha dit...

Si es el de la paella del concurso. Estaba fatal y el precio carísimo
Luis

Anònim ha dit...

AL SR. FRANCES
SOY UN COCINERO DEL POLIGANO DEL CONGOTS,YO TAN BIEN VOY CADA AÑO CON MIS PADRES MI SEÑORA TUVO QUE PAGAR 27€ Y TE-DIGO QUE LA COMIDA NO ESTUVO BUENA COMO TU DICES,
EN MI MESA ERAMOS 10 PERSONAS, EL REVOLTIJO DE SETAS CON BUTIFARRA ESTUVE APUNTO DE LLEVARME LAS SETAS PARRA ANALIZARLAS YA QUE TENÍAN GUSTO A LEJÍA , YO NO SE EN LAS TUYAS SI TENÍAN GUSTO A LEJÍA, NO ME LAS LLEVE POR QUE MI SEÑORA NO ME DEJO.
ESTUVE HABLANDO CON OTRAS PERSONAS Y ME DECÍAN LO MISMO QUE YO TE ESTOY COMENTANDO.
OTRO DÍA TE COMENTARE EL APERITIVO

UN COCINERO CON PALADAR.

francesc ha dit...

Per a "UN COCINERO CON PALADAR" ben volgut amic, vagi per davant que ja vaig dir que el preu em semblava excessiu, com a mínim en lo que respecta a les peles, estem d'acord. Jo, no se si tinc paladar o no, saps que passa, que vinc de casa pobre on no era gaire corrent les "delicatesen" a l'hora de menjar, però si se lo que m'agrada i lo que no i ho sento, però ho vaig trobar bo, evidentment sense gust a lleixiu, potser després de provar el mateix plat fet per un bon cuiner com suposo es el teu cas, canvies d'opinió ( si penses que t'estic enviant una indirecta per que m'invitis......has donat en el clau) Be com diuen que parlant la gent s'entén, qui sap si d'això pot sortir una gran amistat, per si aquest fos el cas prego prenguis nota que ni soc frances ni el meu nom es Frances, soc català i em dic Francesc.
Una abraçada, Francesc

Anònim ha dit...

HOLA FRANCESC.
YO SOY MAS CATALÁN QUE TU ESTOY SEGURO YA QUE NACÍ EN 1948 Y SEGURO QUE HE PASADO MAS HAMBRE QUE TU, EN LA MILI ME HICE COCINERO POR NO PASAR HAMBRE,Y DESDE ENTONCES SOY COCINERO Y ME GUSTA LA COCINA, SIEMPRE HE TRABAJADO EN RESTAURANTES NORMALES PERO EN CASA SIGO PRACTICANDO Y COCINANDO LA COCINA MODERNA PARA MI Y MI SEÑORA.
YO NO HE TENIDO LA SUERTE DE PODER ESTUDIAR MUCHO Y MENOS EL CATALÁN POR QUE EN AQUELLOS TIEMPOS ESTABA PROHIBIDO HABLAR EN CATALÁN EN EL COLEGIO, LO DEJE A LOS 14 AÑOS Y ME PUSE A TRABAJAR YO SE QUE HAGO MUCHAS FALTAS PERO ES LO QUE SE DE ESCRIBIR.
NO QUIERO ENTRAR EN DISCUSIONES PERO SI TU DICES QUE TE GUSTO ES TU OPINIÓN, A MI NO ME-GUSTO Y DIGO LO MISMO QUE EL PRIMER COMENTARIO

UN COCINERO CON PALADAR.

Anònim ha dit...

AL SR. FRANCESC.
estoy de acuerdo con el ( COCINERO QUE TIENE PALADAR)la comida no era buena ya que el revoltijo de setas , tenían gusto a lejía tu, dices que que el aperitivo era para un casamiento (normal). pues yo te hago una pregunta,si tu vas a un restaurante y pides una ve vida ha que la prefieres que sea fresca, pues yo te diré que la ve vida era caliente ya que pedí en biter y me pusieron un vaso con hielo el el biter caliente como la coca cola, la limonada toda era caliente la ve vida, las olivas al sol eran calientes , los tacos de tortilla dime de que eran de huevo no eran, las croquetas saladas ¿verdad o mentira? sr. francesc,el comfit de pato era estallo-so el que me toco ami y sin salsa, el pastel de chocolate era de planificadora o de esos congelado, (verdad o mentira )sr. francesc,el cava mas bien caliente en mi mesa ha y una botella parra cada 10 personas en mi mesa no llegaron los cafés.

un acompañante.

Anònim ha dit...

Ir a la cola del PARO, haber si allí os dan de comer mejor a todos.

Una guerra, una guerra y los puños os comeríais.

Anònim ha dit...

que te pica que se diga la verdad sr. anónimo de la guerra