24.6.10

CATIFES

Com cada any, per el CORPUS, al carrer Catalunya es van fer les clàssiques catifes de flors i altres elements. Crec que s'encarreguen de tota aquesta festa la Joventut Sardanista.Hem de reconèixer el gran mèrit que té aquest esforç per fer aquestes catifes de duració tan efímera.
La Manuela va fer aquestes fotos plenes de color.
-
VEURE LES FOTOS
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

las alfombras muy bonitas pero tener que ver la cara de la regidora de cultura me dan ganas de v......

un ex de las sardanas.

Anònim ha dit...

Antonio:

¿Te parece bonito el comentario? Estas son las cosas que no deberias permitir. No es una aportación a tu tema. Es una falta de respeto como el 90% de los anónimos que aparecen en tu blog. Basta ya por favor!!!!

Luis

francesc ha dit...

En primer lloc felicitar a Les joventuts sardanistes per la feina feta, que d'això va aquest post i de pas fer extensiva la felicitació per tota la feina que fan durant l'any en be de la vida associativa i cultural del poble.
Dit aixo i en resposta a Luis, et diré que comparteixo la teva indignació pels comentaris plens de rabia, odi i mala baba que alguns "anònims" penjant aquí, però discrepo en quan a voler carregar la responsabilitat damunt l'Antonio, crec que aquest bloc a esdevingut quelcom important en el dia a dia del poble, tan es aixi que com diu aquella frase.............si no existís, tindríem que crear-lo.
Una solució seria barrar el pas als anònims, però al meu parer seria una mala solució, de posar-la en practica ni tu malgrat el respecte i l'educació del teu comentari, haguessis pogut opinar.
Estem entrant en precampanya i per alguns "politiquillos" semble que tot es bo i per desgracia d'aquests, n'hi ha en tots el partits, esperem que els que tenen que posar odre dintre de cada partit aturin aixo en be de la credibilitat del sistema.

JORDI ha dit...

Hola Luis:
Recolço al cent per cent els comentaris de Francesc, no te cap responsabilitat l'Antonio en els comentaris fets en aquest blog, tot i que realment a vegadas hi han alguns que son de molt mal gust. Estupits hi han a tot lloc.

Com diu en Francesc, aquest bloc "si no existís, tindríem que crear-lo".

Jordi