3.6.10

TAULA RODONA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA

Demá divendres a l'Escola Orfeònica tindrá lloc (crec que a les 20 hores) una taula rodona sobre la independència, amb politics locals com en Romuald Velasco de U x M, Marc Pertíñez de CiU, Miquel Àngel Sòria de ICV i Marc Candela d'ERC. No sé si anirá algún representant del PSC però evidentment hauria d'anar-hi.
Aquest acte anirá escalfant el referèndum que es fará el dia 20 de Juny a Martorelles i a Santa Maria de Martorelles sobre el dret a decidir que tenim tots els ciutadans.
Jo no puc assistir-hi per motius professionals i penso que será molt interessant escoltar directament als nostres representants sensa la rigidesa dels plens de l'Ajuntament.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Arriba ESPAÑA, una Grande y Libre

Anònim ha dit...

Libre de fascistas

Anònim ha dit...

luego dicen que en el corro no hay política.

Marc Candela ha dit...

Gràcies Antonio per a penjar la notícia.

Avui debatrem, i esperem que des de totes les posicions, si es bo o no la independència. El que intentarem fer és donar més arguments i fomentar un debat tranquil, democràtic i respectuós entorn un tema que ens involucra a tots i interessa a un percentatge molt alt de ciutadans.

Aclarir, per si algú encara no ho té clar, que tothom pot votar secretament qualsevol de les 3 opcions que cregui (si, no, en blanc). Que des del profund i absolut respecte democràtic tothom podrà expressar la seva opinió.

Crec que alguna gent que de tant en tant escriu per aquí, li fa falta una bona dosí de respecte, de democràcia, i d'arguments per a poder dir alguna cosa més que les cinc paraules que deixen aquí.

Anònim ha dit...

És "coro" ho "coral". Però en tot cas, el que ha fet la coral és cedir el seu local de propietat seva a una plataforma cívica on hi ha gent de diversos partit, gent de cap partit i gent de diverses opinions al respecte de la independència, com ho han fet amb d'altres entitats i actes.

Crec que alguna gent hauria d'apendre molt, del que fa i deixa de fer la coral per al foment de la participació i la democràcia a Martorelles.

Adolf ha dit...

Lo de "arriba España", què vol que li digui....
lo de"una Grande", doncs fa cent anys que van predre l'imperi i encara no ho han paït.
lo de " i Libre" que diguin de qui volen que estigui libre (de rojos, de nacionalistas (ells també ho són), de independentistas (van fer una guerra per independinçar-se de les idees revolucionaries d'Europa), de democratas.....

Adolf ha dit...

Ahir vam assitir a un acte de debat en el que els representants politics de Martorelles van poder demostrar que es pot parlar sense caure en desqualificacions personals debant de la ciutadania.
Tothom va exposar les seves idees sobre el futur del model de Catalunya: federalisme o independència. Van defensar el dret a decidir i el suport a la Consulta malgrat la discrepència pel sentit de la pregunta sobre la independència.
El public va poder expresar i pregunar també sobre aquesta temàtica de forma ordenada i respectuosa.
Crec que ha estat una bona demostració de democràcia a Martorelles, que bona falta fa!!!!