24.1.10

NOU BLOG D'EN ROMUALD VELASCO

En Romuald Velasco, alcalde del nostre poble, ha estrenat un nou blog. Crec que es una bona noticia ja que disposerem de primera ma les seves opinions sobre el que passa en el poble.
-
BLOG DE ROMUALD VELASCO
-

8 comentaris:

Albert ha dit...

Ho celebro. Crec que ens mostrarà coses que actualment no ens eren accesibles.

JORDI ha dit...

Hola Antonio:
Ja ho he vist aquest matí, i em sembla bona ideea e iniciativa, per que crec que es podrá tindra un millor cambi d'impresions, aixì ho espero.

Jordi.

Anònim ha dit...

Esperemos que diga la verdad i no haga comentarios electoralistas, yo no me fio mucho
Manuel

Anònim ha dit...

Hola Manuel. Estás en tú derecho de no fiarte. Pero, de todas maneras yo prefiero que de la cara con argumentos ¨creibles¨ y al menos sabremos a que atenernos. Yo particularmente, de los que no me fío, son de los que callan. salud y trabajo para todos. José.

Anònim ha dit...

hola antonio;

Buena noticia !!!!
Si siguen haciendo lo que hacen en la actualidad, dan una cara por delante y otra por detras, puede ser mas lioso entender a estos gobernantes.
El tiempo lo dirá!!

Un saludo a todos

Anònim ha dit...

Yo creo que será una comedia. No puede opinar como alcalde diferente de lo de sus socios de gobierno. Otra cosa son sus pensamientos personales pero entonces no puede hacerlo como alcalde, el sabrá

Adolf ha dit...

Està bé que l'Antonio faci saber en el seu blog que en Romuald Velasco, polític de IxM i alcalde de Martorelles, hagi renovat el seu blog.
Però crec que no és ètic criticar-lo des d'un altre blog, en tot cas si algú vol opinar sobre els seus pensaments i comentaris, que ho faci a la cara, al blog d'en Romuald.
Jo ho faré així, si haig d'opinar del que digui.

JORDI ha dit...

Hola Adolf:
Discrepo totalment del teu comentari, qual sevol pot expressar els seus pensaments e ideeas en qual sevol part i mitjá de comunicaciò.
Un altre cosa es, que es pogui faltar el respecta, que crec que no s'ha fet aquí en cap moment.
Si algú l'interesa defendres, tots som adults per fer-ho en democracia i llibertat.

Crec que aquí s'ha criticat, es critica i és criticará més positivament o negativament según i toqui, a qualsevol personatje públic, batlle o regidor de l'Ajuntament, sigui del govern o de l'oposició. Sempre desde el respecta a totom, principal norma.

En sembla bé si vols fer-ho tú en el seu blog, però no pretendis que totom vulgui fer-ho aixì.

Saluts.
Jordi

Jordi