11.1.10

ELS REIS, PASSATS PER AIGUA

Els Reis no van poder fer la cavalcada per culpa de la pluja i van anar directament a l'Envelat per que tots els nens de Martorelles poguessim entregar-lis les seves cartes. Festa per petits i grans.
-
FOTOS DE LA FESTA DELS REIS A L'ENVELAT
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Va estar força bé. Els meus fills van disfrutar molt.
Segi

Anònim ha dit...

Estuvo bien pero alguien podia haber avisado de que se hacia todo en el Embalat. En la calle estuvimos esperando con unos vecinos sin saber que hacer.
Juan

Anònim ha dit...

Juan, totalmente de acuerdo, la falta de coordinación y previsión en al menos avisar a la población como mínimo una hora antes del evento por los barrios y calles del pueblo, brilló por su ausencia.
Como siempre la comunicación en este pueblo es una de otras tantas "asignaturas pendientes".

antondensi ha dit...

Jo també estic d'acord amb aquest comentari. Cap dels equips de govern que he conegut en el poble, ha tingut el mínim interès per la comunicació ciutadana. Van al seu aire i no tenen en compte que han d'informar als ciutadans de tot el que fan. Es lamentable la "web" i la revista "El Mirall". Fins que no apostin de veritat i no de "boquilla" per la transparència i la comunicació al servei del ciutadá, tot seguirá igual.
Antonio

Alexis ha dit...

Hola, estic d´acord amb tots vosaltres, ens vam anant enterant dels actes pel carrer pel boca-boca dels veïns, Antonio estic d´acord en que els polítics tenim que mijorar la comunicació ciutadana, finalment els nens van entregar la carta els reis.

Voldria FELICITAR tant a LLAMPS I TRONS i BALL DE GITANES, per apropar al cagatió i el patge reial, respectivament, els nens del poble, tot un éxit.

MOLTES GRACIES!!

Salut

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Discrepo en aquest cas amb tu Antonio del tema Reis. Totalment d'acord amb que el tema comunicació a Martorelles "cero patatero". Jo vaig anar amb la meva filla a la parada de l'Ajuntament i allà hi avia una nota que per pluja es feia a l'envelat. La mateixa nota la va trobar la meva germanda a la parada de l'Av. Piera a més d'alguns llocs del recorregut. Malgrat no m'agrada El Mirall, també figuraba que en cas de pluja es faria l'entregada de cartes a l'Envelat i fins i tot a una agenda d'activitats que van deixar a la bustia de casa.

Però tanco recolzant el teu comentari, manca comunicació.

Salutacions,

Maria

Anònim ha dit...

El que diu la Maria també ho vaig veure jo i a l’agenda de les activitats de Nadal també ho posava. A veure si llegim!
Jo crec que molta gent veiem que es informació de l’Ajuntament i va directament a les escombraries. M’he fixat en més d’una paperera dels blocs de pisos i es molt normal veure com més de la meitat dels veïns han llençat la informació a la mateixa.
Alguna vegada el cotxe de la vigilància havia passat informant, no se si aquest nou vehicle no te aquest dispositiu per anunciar urgències com el canvi dels reis.

Anònim ha dit...

Ahora resulta que la culpa es nuestra por no enterarnos, lo que me faltaba por oir. De acuerdo con Antonio y Alexis y por favor la revista el Mirall es una vergüenza, toda la informacion está atrasada o no tienen ningun interés. Dinero nuestro que no sirve para nada, o quizas para alguien
Manuel

Anònim ha dit...

El que trobo vergonyós es que fem d'un acte com els Reis destinats a la canalla una altra justificació per enfrontaments polítics. Saps que podeu fer tots els vinculats a la política: ANAR-VOS A LA MERDA. Prous problemes tenim per passar el dia a dia.

Juli

ANTONIO ha dit...

Me sap greu aquest últim comentari d'en Juli. Crec que es pot opinar de tot amb respecta i el que ha fet ell es insultar a persones que pensen diferent. Té part de raó quan diu que no s'ha d'aprofitar una festa per la canalla per enfrontaments politics però la llibertat d'expresió es un dret que va costar molts anys i molts patiments per molta gent.
Jo no penso que els comentaris que s'han fet vinguin de polítics però si fos aixi, quin problema hi ha?
El confrontament democràtic de les idees es necesari i molt saludable.
Antonio

Anònim ha dit...

Hola Antonio,

Estic d'acord amb tu que aquest Juli s'ha passat i crec que hauria de demanar disculpes. Hi ha gent que tenim ideals polítics i altres que passen de la política, tots dos casos son respectuosos. Va costar molt aconseguir la democràcia en aquest pais i això va ser una tasca de lluita política. Un altra cosa es veure com actualment els polítics en general han perdut l'horitzó, com algunes persones han prostituit la política en benefici propi en lloc d'un mitjà per treballar pels seus veïns i veïnes.

El que ha fet el Juli és el mateix que fan alguns polítics, manca de respecte cap a altres ideals. Seria millor que demanesis disculpes.

Salutacions,

Pep

JORDI ha dit...

Hola a tots:
María tens raó que hi havían escrits en el carrer i la revista de programació de Nadal envíada els ciutadans del poble ho deia aquesta posibilitat. Però no hagues costat rés (penso jo) de pasar amb el "cotxe patrulla" pot ser una hora avants de l'acta fen avis per el poble, que aixó ho tenen ja que el dia del Comerç al carrer la canalla be havía jugat dintra del cotxe, be es un petit detall.

Però si m'ha agradaría dir que l'acta del Diumenge 3 de Gener (teatre infantil Els Pastorets) en l'embalat, ens van presentar le meva dona, filla i jo, hi ancara vull saber perqué NO HI VAN FER RES !!!!!!!!! algú va ser informat en el poble ???????

Respecte al comentari d'en Juli, sense paraules, entra dintra de l'ambit tipificat de comportament de l'estupidesa humana, no val la pena entrar-hi més.
Que s'ho faci mirá.

Saluts.
Jordi

Mercè ha dit...

Jo no vull criticar ni molt menys els reis mags però podrien posar un rei negre de debó(penso que no fa falta buscar gaire), la meva filla s,en va adonar del embetunat rei baltasar,i que al patje del dia 2 se li baixava la barba.Son nens però no tontos,tot i així oh vam passar bè.
Per cert als pobres reis i l,alcalde no sels escoltaba gens ni mica gràcies a la poca educació
de la gent,tot i que demanaven una mica de silènci, però ni així.

Bon any a tots i a
seguir mirant el blog de antonio.

Mercè.