26.1.10

AVORRIMENT

Ahir va haver Ple a l’Ajuntament i, com prácticament sempre, va ser molt avorrit. Avorrit per que parlen de temes tan tècnics, que només els entenen algú de l’equip govern i pocs de l’oposició. Avorrit per que sempre parlen els mateixos. Avorrit per que pràcticament no hi ha debat. Avorrit per que les preguntes que fa l’oposició a l’equip de govern, no es contesten durant el Ple sino per escrit i quan li dona la gana al Govern. Avorrit per que només es parla de faroles, carrers, clavegures, etc. Evidentment que s’ha de parlar de totes aquestes qüestions necessàries per el poble però mai es parla de projectes culturals o esportius que ens il.lusionin. No tenim ni Centre Cultural, ni Esportiu ni de Salut dignes per un poble de 5.000 habitants. Hem d’anar a Sant Fost o a Mollet per gaudir d’aquests serveis però ells només parlen de lleis i de tecnicismes que ningú entén. Passen els anys i sempre sentim dir el mateix, que hi ha un projecte, que costa molts cèntims, que bla, bla, bla. Com so fan els altres pobles?
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Discrepo totalmente de que lo plenos son aburridos. Yo creo que son serios ya que los puntos que se tocan en el pleno así lo requieren. Ahora bién si los señores de la oposición -me refiero a Ciu- se ganaran de nuevo el respeto por parte del equipo de gobierno,en el punto final de (precs i preguntes) contestarian en el momento y no por escrito. DE todas maneras, podian haber preguntado como estan los proyectos que en general ya estan en marcha actualmente, pero como es lógico -al pleno- solo se ponen puntos en los que solo les falta la aprobación por via de votación. José

Anònim ha dit...

Jose, el respeto de contestar del equipo de gobierno no debería ser solo para con la oposición, sinó que deberían contestar las preguntas por respeto a la democracia y al pueblo, incluso por los que asistimos allí, aunque sea de vez en cuando.

Anònim ha dit...

Pregunta: quién del equipo de gobierno es el tal José??
Yo he ido a algun pleno hace tiempo y es de pena
Sergio

JORDI ha dit...

Hola a tots:
Jo no vaig anar-hi aquest ple que l'Antonio comenta en el blog. Però per la meva petita experiencia a l'asistencia dels plens (solsament dos), ja vaig tindra suficient. Els "precs i preguntes" son d'una qualitat i enrriquiment democratics sensa precedents, allò semblava el camarot dels germans "Max".
No més comentaris.

Saluts.
Jordi

Anònim ha dit...

Hola Antoni. Com dius, la Cultura se la passen per el forro, ara aixó si, tenim 2 regidores de Cultura. Els que tenim un minim d'interés en aquests temes, ja fa temps que vam dessistir-hi, es una pena però es aixi.
Joan

Anònim ha dit...

Antoni!!! ets un crac!!!! Son una banda!!!!els hauriem de gravar i d'aqui uns anys posar-los la cinta...es fotaran de riure!!! Insisteixo...son una banda!!!!

Anònim ha dit...

Anda que no se nota que el primer anónimo es alguien del gobierno. Vergüenza deberia tener de decir lo que dice. Faltan personas nuevass y no toda esa purria de politicos.
Manuel

Anònim ha dit...

Presentat tu Manuel a veure que faries. Ja he vist les teves aportacions al bloc de l'antonio. Sempre faltan al respecte i amb insults. Tu si que fas vergonya i pena. A mes a veure si aprencs catala.

Anònim ha dit...

Hace más de 14 años que voy asistiendo a todos los plenos, y los he visto de todos los colores. En las próximas legislaturas, habran diferentes personas y partidos politicos. Acertaran en muchas cosas péro fallaran en otras. Y así toda la vida¡¡¡oiga!!! ^Por cierto soy José y no soy del equipo de gobierno.

Anònim ha dit...

¿Puede alguien explicar porque la oposición no presenta sus ruegos y preguntas con 2 días de antelación al pleno?

Anònim ha dit...

A lo millor es per que dona igual ja que contesten quan els di dona la gana, si contesten. Es vergonyós que se n'en fotin de l'oposició i no contestin als precs i preguntes.
Crec que tots cobren i respondre entra en el sou.

Anònim ha dit...

En resposta a aquest darrer anònim indicar-li que jo també he assistat a alguns plens i és una vergonya les preguntes que llença l'oposició. Desconeixo si les contesten o no, però suposo que si ja que és la seva obligació. Una altra cosa és que la resposta agradi o no a l'oposició. I si parlem de cobrar, 170 euros que cobra cada regidor per ple en l'oposició per poc més d'una hora i mitja està molt ben pagat. Ja les voldria jo.

Manel

Anònim ha dit...

Per sí algú no ho sap, ho, no ho recorda. En al segona legislatura, del ¨barbeta ¨1999-2003¨ Va eser molt humillant, penós i amb una manca de respecte, en vers l'oposició d'aquells moments. Tal farás tal trovaras, es el que el si passa a l'oposició actual, Aixo sí, jo veig que sempre sels tracte amb educació i amb respecte, fet que ells no posan mai en practica. Les coses com son. Josep.