7.9.09

TÚNEL DE LA CONRERIA I MANCOMUNITAT

Aquesta foto (encara que no ho sembli) es de la platja de Badalona. Ja sabem que aquestes barques no son representatives de la ciutat però la platja hi és. Sembla que el túnel de la Conreria no té marxa enrera i es fará. Des de el Vallès podrem anar amb més comoditat al Barcelonès i Maresme. Esperem que per fi poguem disposar d'un transport públic de qualitat i no el "tercermundista" que hi ha ara.
Des de el govern de la Generalitat diuen que aquest túnel será de PEATGE.
He sentit les queixes de l'alcaldesa de Sant Fost, reclamant la gratuitat per els habitants del seu poble.
I la mancomunitat què? Precisament sembla un cas bastant clar de lluita dels tres pobles. Esperem que els nostres polítics estiguin a l'alçada.
I si ens hem de manifestar, millor els tres pobles a l'hora...
-

5 comentaris:

JORDI ha dit...

Hola Antonio:
Com tu bé dius, jo ja vaig llegir en un "Contrapunt" a primers del mes d'Agost, que l'alcaldessa i l'Ajuntament de Sant Fost estaven fent gestions amb la Generalitat i TABASA, per a una possible gratuïtat de peatge per als ciutadans residents de Sant Fost en aquest nou projecte.
Per que ho tinguem tots clar, aquest nou túnel serà de peatge sens dubte, similar als de Valvidrera. Per aquest motiu i tal com apuntes, seria interesantísim que tant els municipis de Sta. María de Martorelles com el nostre de Martorelles, s'unissin tots per a una mateixa fi. Activar la famosa Mancomunitat per a defensar tots junts una sèrie de beneficis comuns.
En poques paraules, que tots ens puguesim beneficiar d'una possible "gratituitad" o almenys de descomptes substancials en el peatge, i no solament un municipi, en aquest caso Sant Fost encara que aquest sigui el més afectat per territorietad.
Anem a veure que fa el nostre nou gabinet gobernamental, encapçalat pel nostre nou Alcalde en tot aquest assumpte. Començarem a veure aquest nou "tarannà" que tant se'ns va promulgar en el famós anunci de premsa a tot el poble.

Jordi.

Salutacions.

Anònim ha dit...

penseu que s'han enterat els de l'ajuntament que faran el tunel?

Anònim ha dit...

Molt bo "Anónimo" el teu comentari.

Esperem que si !!!!!!!!!!!!, penso que no son tan dolents, ohi ????

Un altre "Anónimo"

Adolf ha dit...

El municipi de Sant Fost haurà de patir l'impacte de les obres i el traçat de l'autopista, no és just que a més hagi de pagar per circular-hi. Els altres dos pobles de la Mancom. Galzeran, no patirem l'impacte, però tampoc és just que patim el greuge del peatge.
També espero que tots tres alcaldes es moguin en aquest sentit. DE TOTES MANERES NO HEM ACCEPTAR EL PEATGE.

JORDI ha dit...

Tan de bó fos de fàcil i senzill el NO ACCEPTAR el peatge per part de tots, però això em temo, que serà missió impossible, encara que sempre és bé el poder intentar-lo.

Fidel reflex tenim amb el famós peatge de Mollet (del tot impresentable) en una entrada o sortida d'una ciutat a escassos 15 Km., i encara se segueix sofrint, i el que quedarà.

La lluita està en la unió dels tres municipis (i ara és el moment de treballar amb els tres equips de govern units), perquè així amb més força puguem tots treure les millors condicions per als seus ciutadans, amb les màximes bonificacions i avantatges possibles.

Òbviament, Sant Fost com municipi més afectat pel traçat, ningú podria dir gens encontra si aquest tragués algun avantatge addicional més referent a això. Crec en la meva humil opinió, que aquesta hauria de ser la línia d'actuació a seguir.

Jordi