25.9.09

BONA NOTICIA

L'Ajuntament ha rebut una subvenció dels fons europeus FEDER de 216.000 euros, la meitat del cost de l'obra, per reconvertir l'antic celler i el galliner de la masia de Can Carrancà en una sala polivalent i una oficina de promoció.
Aquesta noticia l'ha publicat el CONTRAPUNT.
Aixó es una molt bona noticia per la cultura del nostre poble. Llegint l'article del diari, no acabo d'entendre la quantitat de coses que es volen fer en aquest equipament.
Estic convençut de que aquesta vegada SI que faran servir la frase de "PARTICIPACIÓ CIUTADANA" que tant els hi agrada dir i que no apliquen en rès.
Crec que els ciutadans tenim el dret de conèixer i opinar sobre un projecte que ens afecta a tots.
-
AQUI TENIU UN LINK DE LA NOTICIA DEL CONTRAPUNT
-

6 comentaris:

Adolf ha dit...

Queda menys de dos anys per les eleccions municipals, i el nou alcalde (Romuald Velasco)ha posat molts projectes sobre la taula, potser masses en tan poc temps.
Sembla com si l'anterior alcalde (M.A. Sória) s'hagi estat tocant la pera, dins del mateix equip de govern.
Veurem els resultats el dia de les municipals.

JORDI ha dit...

Hola Antonio:
També he leido la notícia en el Línia Vallés. Com tu bé dius és una molt bona notícia per a Martorelles, i sobretot per a la nostra joventut del poble. Crec que ja era hora que hagués un espai públic pensat per a ells.

No obstant això, tal com tu apuntes, a més de cridar a la participació ciutadana per a abordar aquest projecte. Serà molt interessant seguir de forma "transparent i clara" que tot aquests diners del FEDER es destini per a tal fi.

Jordi
Saluts.

Anònim ha dit...

Leyendo lo que dice la regidora Marin en el Contrapunt con lo que quieren hacer, me entra risa por no decir pena. Dice que tiene que estar abierto 24 horas ¡¡¡ Para comerciantes, jovenes, empresarios y no se cuantas cosas mas, a lo mejor si los del ayuntamiento nos enseñasen al pueblo lo que quieren hacer podriamos entenderlo un poco. Aver si vienen elecciones de una vez por todas.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament hauria de demanar la nostra opinió peró la participació ciutadana se la pasen per el forro per no dir una altra cosa.
Vergonyós.
Manel

JUAN ha dit...

Si tuviesen un poco de vergüenza se darian cuenta de que no pueden decidir todo lo que les da la gana y que nos afecta a todo el pueblo.
Cultura esta en manos de Iniciativa que en teoria es un partido de izquierdas y que se supone que debe contar con todos nosotros pero por lo visto hasta ahora, lo tenemos mal. Cuando estan en el poder se olvidan de su programa. Si siguen asi es fácil que ya no esten en el proximo gobierno y nos tendremos que quedar con la chapuza que quieren hacer. Como he dicho al principio, es una vergüenza.
Juan