18.3.11

"SANT TORNEMI" AMB ELS COMENTARIS....

Després de parlar amb molta gent, he decidit tornar a obrir els comentaris. Aquesta vegada, abans que surtin en el blog, decidiré la seva publicació segons el contingut. En el cas d'ofenses o calúmnies no permetré la seva publicació. Segurament serà una decisió subjectiva i opinable però no he troba una altra solució. Els comentaris poden ser un espai d'opinió i de debat, de crítiques i de recolzaments però mai han de ser un espai d'insult personal. Anem a intentar-ho!!!
-

12 comentaris:

Jaume Pedragosa ha dit...

Jaume Pedragosa


Hola a Tothom;

Els que mire'm dia a dia aquest blog com a forma habitual per saber o tenir més informació referent al poble de Martorelles, ja que la pàgina web del nostre ajuntament a vegades no resulta del tot eficaç com ens agradaria. Ens semblà bona idea la de tornar a poder escriure al teu blog amb mesura, ja que no era normal tampoc el que abans passava amb els comentaris.


Intente'm opinar de les qüestions del poble sense insultar, encara que no sempre tinguem la mateixa opinió, també es la grandesa de tot això, intente'm construir o donar la nostre humil opinió del problemes i esdeveniments de Martorelles.


Una cordial Salutació a tots.

Toni Seuma ha dit...

Bona nit Antonio, celebro que podem escriure de nou comentaris.
A reveure.
Toni Seuma.

francesc ha dit...

Espero que entre tots siguem capaços de demostrar lo encertat d'aquesta decisió,

Anònim ha dit...

A mi me encanta tu blog, creo que en el del ayuntamiento habré entrado una o dos veces, se me hace indispensable el tuyo para estar al corriente de las noticias vecinales. Sinceramente creo que quien insulta se refleja a sí mismo, yo no daria ninguna importancia a esos comentarios, quien insulta pierde toda razon. Sinceramente creo que no deberias darles importancia pues no la tienen. Un abrazo enorme

PEDRO ha dit...

Hola Antonio ya encontraba a faltar este espacio de opinión.Yo reconozco que soy de los que no doy mi nombre autentico pero nunca he insultado.
Aprovecho para preguntar si alguien sabe cuantos partidos se presentaran a las elcciones porque creo que son 10.
Animo y felicidades por tu blog
Pedro

Maria Encarna ha dit...

Hola Antònio,

La veritat és que la feina que fas amb el teu blog al poble és enorme, ja que és un lloc que tothom segueix, però també és veritat, que exceptuant alguns comentaris de mal gust, normalment el bloc guanya amb les aportacions de la gent inclús amb el debat que es provoca.

El debat es sempre enriquidor per tothom, i sobretot per qui ho llegeix que veu diferents postures d'un mateix tema. Així que el teu bloc amb el comentaris i aportacions de la gent, jo trobo que és molt mes interessant i ric.

Una abraçada.

Encarna

Anònim ha dit...

Buenas Antonio.
Creo que la censura no es buena en ninguna circunstancia. El blog pierde frescura y espontaneidad.

De todas maneras te animo a que sigas ofreciendo este servicio a la gente de Martorelles pues toda información de lo que pasa en nuestro entorno es bienvenida.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Felicidades por tu blog y por tu decisión. Ahora la responsabilidad es nuestra de tus lectores que debemos entrar siempre con nuestro nombre guardando el debido respeta a las y los demás.

Alexis ha dit...

Hola bon dia a tothom, en primer lloc felicitart per la valentia d´obrir novament els comentaris als lectors.

En segon lloc, espero que entre tots comentem les coses que pasen al poble i que tú, en el teu blog, fas saber al poble, sobretot que la gent doni la seva opinió però que deixi les lluites personals i familiars enrerre.

A mi com a veí del poble, m´agrada saber totes les opinions que tenen la gent,no sempre tenen que coincidir amb les teves però també es poden apendre coses positives.

Salut Antonio, i a tothom.

Alexis

Adolf ha dit...

Celebro que l'Antonio hagi obert de nou el blog als comentaris.
Si algú creia o dubtava que aquest blog podia haver perdut interès pel sol fet de admentre comentaris, estava equivocat!!!
Si no, veieu que tan sols obrir-lo ja hi han 10 comentaris.
Endevant amb aquest blog, que pretén plasmar el dia a dia de Martorelles, com un notari.
Quan algú dóna la seva opnió sobre una notícia, s'entén que vol manifestar una idea. Quan insulta o falta al respecte utilitzant una notícia, és que no té cap idea -ni bona, ni dolenta-, no vol fer mal servint-se dels demés.
Accepto que l'Antonio faci de filtre. Els diaris també ho fan amb les "cartes al director", per si algú no ho sabia.

JORDI ha dit...

Hola Antonio:

Fa días que no havía vist el teu blog (la feina no perdona), i estic content amb la teva decissió d'obrir de nou el capítul de comentaris. Em sembla molt bé que puguis fer un filtre.
Com algú havía dit en el blog, sempre ha sigut molt interessant el seu seguiment, i els continguts. Però el fet de puguer introduir comentaris, dóna mes "vida"...

Saluts a tothom de nou.

Jordi.

Anònim ha dit...

Felicidades por tu blog ( lo sigo siempre ) y por abrir de nuevo este espacio de opinión.