25.3.11

RAMON GALÍ CAP DE LLISTA DE "MÉS ACCIÓ PER MARTORELLES"

El nou partit independent "MÉS ACCIÓ PER MARTORELLES" ja está registrat. Com a cap de llista es presenta en Ramon Galí. Pere Ribas anirá com a número 2 i Núria Petit com a 3.
(Foto i noticia del CONTRAPUNT)
-
VEURE LA NOTICIA COMPLETA DEL CONTRAPUNT
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara més partits????

Anònim ha dit...

Surten com bolets, tindrem més partits que votans, si la progressió d'abstencions van pujant com això apunta.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb el fet que a martorelles es fa política de confrontació i el que es necessita es política constructiva.En els temps que corren valoro molt que fills dels poble es preocupin per aquest i que no tinguin lligams a cap partit polític tradicional.Si són capaços de presentar un bon programa electoral sens dubte tindran el meu vot.Us animo a continuar

Anònim ha dit...

Perdona company, En Pere Ribas es fill de Mollet. o no????

Anònim ha dit...

Que no sabeu que van anar abans a demanar el dos i tres al PSC i a CIU. El Gali sempre ha sigut dels socialites i el Pere de CIU. Que podem esperar d'ells? Pregunteu a PSC i CIU si no és veritat això? Només volen una cadira i protagonisme. I si voleu més, el Pere està enfonsant el futbol. Que plegui si us plau.

Anònim ha dit...

pregunten por que nuria petit esta en la lista el motivo es uno
tiene un problema con el ayuntamiento que no le quiere pagar lo que ella reclama, ese es el principal motivo de que esta sra se presente

Anònim ha dit...

Si lo que reclama esta sra, al Ayuntamiento es legal, seguro que cobrará, no le quepa la menor duda. Y si no es legal, no cobrará ni que salga de regidora, No confundais los términos.