27.7.10

PAT METHENY GROUP A SANT FELIU DE GUIXOLS

Soc un fan de Pat Metheny des de fa molts anys. El passat diumenge al vespre, vaig acostar-me a Sant Feliu de Guíxols on va actuar dis del festival de Porta Ferrada. Van tocar uns quants temes clàssics i, a banda d'ell, vaig disfrutar amb la música del pianista Lyle Mais i del batería Antonio Sánchez (al loro, no soc jo....).
Bona música al costat del port amb la fresca del mar...
Si no el coneixeu i voleu tastar una mica de la seva música, podeu clicar a la seva web http://www.patmetheny.com/
Vaig fer unes quantes fotos amb no massa qualitat ja que estava massa lluny i amb poca llum, però podeu tenir una idea del concert.
-
VEURE FOTOS
-

4 comentaris:

JORDI ha dit...

Hola Antonio:
Com vas disfrutar, eh??? con un nen amb sabates noves.
A més com tú dius, una nit d'estiu en Sant Feliu és maravellosa...

Que tingeu molt bones vacances !!!

Saluts.
Jordi

Anònim ha dit...

Ostras Antonio que bien te lo pasaste. A mi tambien me gusta Pat Metheny pero nunca he podido verlo en directo y espero hacerlo algun dia. Y las fotos muy buenas ya que se lo dificil que es hacerlas con tan poca luz y tan lejos.
Salud
Miguel

Mercè ha dit...

Hola Antonio!!,nosaltres estem molt a prop del port i escoltem tots els concerts(si el vent no ho empedeix), pero aquest no perque encara no estic per aqui, com fa bona pinta mirare la web, jo em vaig perdre Noa i m'agrada molt, no tinc perdó però no m'entero ni dels dies ni dels horaris, soc una despistada sense remei......bones vacances!!

Petons.
Mercè.

Pepe Salin ha dit...

Gracias por compartir las fotos y hacerme rememorarlo.
Estuve presente y aunque no fué una de sus mejores noches -normalmente toca cerca de tres horas y en esta ocasión "solo" hora y media- Pat y su banda nunca defraudan, la calidad y emotividad de su música y la maestría de todos los componentes como interpretes es indiscutible.

Solo una cosa, referente a las fotos, ¿no hiciste ningana del impresionante acantilado iluminado, situado a la derecha del escenario?.

Si Dios compusiera fusión, sería Pat Metheny.