23.4.13

REPORTATGE FOTOGRÀFIC DE LA JORNADA CULTURAL DE SANT JORDI

La 1ª Jornada Cultural de Martorelles ha estat una idea d'en Joan Sanjuan. Gràcies a la capacitat que té d'engrescar i transmetre la il·lusió a la gent que l'envolta, hem pogut gaudir a Martorelles d'una tarda plena de Cultura.
En uns moments que els polítics sembla que volguin carregar-se la Cultura, traient subvencions i augmentant  els impostos, tenim la sort que en el nostre poble hi ha una persona com en Joan Sanjuan.
Després dels tallers d'història, de català, de lectura i poesia, de la seva aportació als "trotacamins", etc, ara s'ha tret de la màniga aquesta Jornada Cultural que ha estat tot un èxit.
Dissabte a la tarda molts martorellencs vam compartir teatre, poesia, fotografia, sardanes, sevillanes, escultura, pintura, actuacions musicals i el grup de diables Llamps i Trons.
Va ser una tarda on algunes associacions del poble van compartir activitats en una barreja cultural que esperem no acabi aquí.
Gràcies Joan!
-
FOTOS DE LA JORNADA
-







3 comentaris:

Joan ha dit...

Qui engresca a l'engrescador? Doncs, la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles, concretament en MARCEL i l'ALENA. Dues grans persones, sempre disposades a ajudar, a col·laborar, a promocionar la cultura més enllà del seu compromís professional. Ells ens ho fan tot molt fàcil. Un exemple del que ha de ser el servei públic.

Anònim ha dit...

Muy buena iniciativa con mucho éxito de público, el año que viene más!!
Manuela

Anònim ha dit...

Sou tots bona gent. Bona feina i a veure si l'ajuntament segueix amb aquesta iniciativa.
Salut.
Pere