23.4.13

REVETLLA DE SANT JORDI A LA BIBLIOTECA MONTSERRAT ROIG DE MARTORELLES

Ahir dilluns, a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles,  vam celebrar la "Revetlla de Sant Jordi". El grup d'alumnes del taller de poesia va llegir poemes i textos relacionats amb el menjar, i la formació "Misèria i Companya" formada por la narradora Anna Reig i els músics David Calvo i Arnau Berenguer, ens van regalar uns esplèndids contes acompanyats per una també esplèndida música.
Finalment la també narradora Susagna Navó ens va explicar un parell de contes relacionats amb la xocolata.
Entre les dues actuacions, els restaurants de Martorelles ens havien preparat un tast de diferents plats de la seva carta acompanyats per vi blanc de la bodega martorellenca "Altrabanda".
Finalment, l'Alena ens va oferir uns bombons casolans excel·lents.
Una vegada més hem d'agrair l'extraordinària tasca que estan fent al capdavant de la Biblioteca, l'Alena i en Marcel. Com ja he dit moltes vegades, la Biblioteca Montserrat Roig s'ha convertit en el "pal de paller" de la Cultura a Martorelles.
-
FOTOS DE LA REVETLLA
-

2 comentaris:

Biblioteca Montserrat Roig ha dit...

Bona tarda,

Gràcies pels elogis i les floretes ;)

Nosaltres també volem agrair la col•laboració dels bars i restaurants de Martorelles pels tastets gastro-literaris, a la Carme, la Pepi i la Laura de l'Espai Jove per la logística organitzativa, al Joan Sanjuan i als rapsodes del taller per la poesia gastronòmica i a l'Antonio per la poesia fotogràfica!

I per suposat a l’Ajuntament de Martorelles i a tots als que vau participar de les diferents activitats d'aquest Sant Jordi per omplir-lo de vida!

Gràcies per fer-ho possible, l’any que ve més!

Alena i Marcel

Anònim ha dit...

Tot això molt macu, i pel que el pugui gaudir-lo. Ara ja te co ... ns !!! que una diada de Sant Jordi no sigui una jornada festiva pel poble Català. I desprès ens posan unes altres festes que son ridícules, per no dir una altre més grossa.