29.11.12

XI NIT DE L'ESPORT A MARTORELLES


El proper dia 30 de novembre la Regidoria d’Esports d’aquest Ajuntament celebrarà la XIª edició de la Nit de l’Esport.

Com cada any les entitats esportives locals han presentat els candidats masculins i femenins, que han destacat durant la temporada esportiva 2011-12.

Enguany s’ha  introduït alguna novetat respecte l’edició de l’any passat. Pel que fa al format de l’acte es manté la projecció del vídeo de presentació dels candidats presentats per cada entitat i el piscolabis a peu dret, però s’introdueix la novetat que no hi solhagi un sol guanyador. Aquest any, les entitats participants han considerat que no hi hagi un guanyador absolut i que els guanyador i els reconeixements vagin adreçats a tots els nominats.

Les Entitats participants a la XIª Nit de l’Esport de Martorelles son:

Club Futbol Martorelles
Amics Motoclub Martorelles
Societat de Caçadors La Marta
Club Karate Martorelles
Associació Esportiva Martorelles
Associació “Las Balas Rojas”

Aquest any tornarem a comptar amb la presèno hagincia de l’atleta martorellessenc Martín Parejo Mazas, esportista invident que ha participat als Jocs Paralímpics de Londres 2012.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo a faltar unes quantes Asociación y clubs de la nostra població .
Que fan una mol bona feina , i no son present al acte de la nit del esport
¿com pot ser ?

PLLN

Anònim ha dit...

Dono tot el meu suport a les entitats que no van assistir a aquest acte, ja que entenc la seva posició en quan al menyspreu que ha fet el regidor d'esport envers aquestes dues entitats com són: El Club de Futbol Sala Martorelles i la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles. Dos equips del poble que sempre han estat representats arreu del territotri català. Si us plau reflexioni senyor regidor i faci les coses bé!

Un jove emprenyat

Anònim ha dit...

Algú em pot explicar per què el bàsquet i el futbol sala no hi van anar? Gràcies!

Romuald Velasco ha dit...

Bona nit,

Entenc els motius que el CFS Martorelles i el CB Martorelles no van assistir a la Nit de l'Esport. El motiu es que es senten discriminats ja que en 40 anys que té el pavelló no s'ha fet res i tenen raó. Jo soc tres anys culpable de no haver fet res però des de l'Ajuntament amb col.laboració amb la Diputació de Barcelona s'està treballant per preparar un projecte de remodelació que inclourien en el Pla Unic d'Obres de Catalunya (PUOSC) i que permetria fer una bona rentada de cara, adeqüació de les instal.lacions, complir accessibilitat i en poques paraul.les deixar-ho en condicions correctes. La voluntat municipal es poder comerçar el proper any i negociarem aquest projecte amb les dues entitats que fan servir el pavelló.

Novament demano disculpes als dos clubs ja que tenen raó en les seves demandes.

Salut,