7.11.12

TAULA RODONA COL·LOQUI. CATALUNYA, NOU ESTAT D'EUROPA

Aquest divendres 9 de novembre a les 20 hores,  es farà a l'Escola Orfeònica una Taula Rodona i col·loqui amb el lema "Catalunya, nou estat d'Europa".
Estan convidats a participar-hi tots els partits polítics del poble.
L'acte està organitzat per la Assemblea Nacional Catalana de Martorelles i Santa Maria.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo em pregunto de forma humildement, que ens ha donat Europa al poble Catalá i Espanyol desde que van entrar a la CE i fer-se desprès la moneda única l'EURO?.

Perdua de poder adquisitiu, preus més alts, tasas d'atur mai vistes, joves emigrant, enrriquiment del sistema financier, i als Alemanys i altres països del Nord d'Europa subvencionarse a cost "0" i inclús guanyant molts diners, la seva deuta a costa de la resta.

Quin fracás i engany ha sigut i és la CE per tots. Especialment pels països del Sud d'Europa. Ja s'ha vist quan han pintat "bastos" cadascú a tirart per la seva banda.
Fracás social, polític, cultural i com no económic-finacier. Això es la realitat, i no un altre.

I no us amoïneu, Andorra, Mónaco, Suïssa, països amb bona renta per cápita no hi son, i están ben vius. Per no dir d'altres no tant rics Montenegro, Serbia, Macedonia, i també ho estan ... i d'altres.

Anònim ha dit...

Quins collons i quina part hi ha de rao. A la merda la CE !!!

Adolf ha dit...

Aquests països que cita no reben subvencions de la UE, ni tan sols alguns formen part de l'euro. Tenen una renda tan alta que no els cal l'euro.
Alguns d'aquest estats que cita son els "paganos", els que més contribueixen fiscalment a l'economia europea i per tant son els que marquen les polítiques, i els que més es queixen del malbaratament dels fons europeus ( com Espanya).
Catalunya com futur estat vol i pot estar entre aquests socis privilegiats. Tindrem una renda percàpita de les més elevades.
Podem estar-hi. Haveu-re si llegim millor les entrelínies de les notícies.

Anònim ha dit...

Adolf, no reben subvencions ni falta que els fá. No tenan la cultura aquesta del subsidi, com la que tenim aquí, tant en Catalunya com la resta d'Espanya.

Tindrem renta percàpita alta si i ja es veuría, i també tindrem un deute com estat de més de 41.000M€, i també te la culpa Espanya ???.

Sobre les noticias, ULL !!! la manipulació és terrible la que és fá a las masas, només veure les TVs i prensa. Ja saps, als polítics contra més masas millor, el ratio de pensament per individu es invers, i tendeix a cero.

Inexorable llei matemàtica.

I que dius de lo que és comenta del fracás de l'UE, tampoc no és real lo que está pasant al nostre voltant ???
Et veiem el plumer, només respons lo que t'agrada qué els demés vullguis que t'escoltin.

Anònim ha dit...

Asistí al debate, ¿pero que se habló de Europa y el "nuevo estado"? Allí cada uno fué a dar su discurso electoral (por cierto patético y sin contenido). Yo creo que los partidos políticos se tienen que dejar de verse el ombligo, y reconocer que han sido doblegados y sometidos por el poder económico-financiero, los partidos son auténticos títeres, para hacer ver que existe democrácia.

Careciendo de ideas y principios, vacíos por completo de contenidos. Solo falta ver por ejemplo al PSC, se mueven como pollo sin cabeza.
Por tal motivo, el pueblo esta harto de ellos y de estos políticos, que no hacen más que mentir, y no tienen ningún pudor al engaño para llegar al poder.

Yo si que pido la independencia, pero de todos estos partidos políticos y componentes de los mismos que actualmente tenemos.
PATÉTICO !!!

Solventar primero los problemas reales de la gente, paro, desaucios, pobreza, hambre, emigración de jovenes ... y luego ya se verá.
Por cierto, la intervención del Alcalde no estuvo nada mal.