3.8.12

PRESSUPOST DE LA FESTA MAJOR

Sempre he pensat que els  polítics ens han d'explicar com gasten els cèntims dels ciutadans.
Si entreu en el bloc del regidor de Cultura, Marc Candela, podreu veure amb tot detall el pressupost de la Festa Major d'enguany.
Podem estar d'acord o no amb les partides però és un gran exemple de transparència.
-
BLOC D'EN MARC CANDELA
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests números tenen trampa. Si a cada Martorellenc li costa la festa 10€ i després cobren entrada en alguns espectacles (4500€ teòrics de recaptació) vol dir que són 10€ + preu espectacle per veí que vulgui assistir. Cobrar entrada en les activitats de la festa major és un acte classista i que fa que no siguin les festes de tots els veïns, perquè no tothom es pot permetre pagar el preu d'una entrada amb els temps de crisi actuals.
Encara recordo el dia de la inauguració del celler de carrancà quan van tancar les portes pel concert i van deixar a la gent al carrer...

Anònim ha dit...

Claro que los numeros tienen trampa!!
POr que no se bajan los salarios nuestros políticos o bien dejan de cobrar los de la oposicion, y se destina ese dinero a la gente del pueblo, INTERES PERSONAL unicamente, no se mira por el pueblo.

Por cierto segun ha comentado un miembro del comité de CIU, por fin va ha dimitir Marc Pertinez.

Marc Candela ha dit...

Bones,

Per anar aclarint temes. Enguany, i tenint en compte els greus problemes econòmics pels que passen moltes persones de Martorelles i la normativa europea d'espectacles, únicament es cobrarà entrada als concerts d'Hotel Cochambre i l'Orquestra Selvatana. Seran preus populars (3€ pels de Martorelles i 5€ pels de fora) i amb la primera finalitat de controlar l'aforament a aquells espectacles que preveien una gran afluència de gent.

Per tant els 4500€ són una aproximació, que en tot cas un cop acabada la festa major actualitzarem. Però tal i com dic, els concerts de divendres, dissabte i diumenge seran gratuïts.

Un altre aspecte que hem canviat enguany i per dues raons són els palcos de l'envelat que s'han suprimit: Primer per què econòmicament no eren viables ni en el cas que s'omplissin tots, i l'any passat només se'n van reservar 7 de 24, perdent l'ajuntament gairebé 4000€, i segon per què es un acte classista entre els que s'ho poden permetre i els que no.

Aniré resolent dubtes d'aquella gent que en tingui.

Anònim ha dit...

Aixì m'ha agrada Marc, clar i catalá.