5.6.12

INAUGURACIÓ DEL NOU CELLER DE CARRANCÀ

Finalment, aquest proper dissabte 9 de juny es farà la Inauguració del nou Celler de Carrancà.
Aqui teniu el programa:

--12.00 h. Inauguració Institucional de la Reforma del Celler de Can Carrencà a càrrec de l'Il·lm. Alcalde, sr. Romuald Velasco Lopez.
--Acte seguit "L'altre inauguració" a càrrec de Toni Albà.
--A continuació  Concert de la Cobla Selvatana. Degut a l'aforament limitat de l'espai l'entrada queda reservada a les autoritats i convidats institucionals.
--A partir de les 17.30 h. Jornades de Portes Obertes.
--18.00 h. Espectacle Infantil "La Cuca de Mil Colors" de la CIU Grimpallaunes.
--19.30 h. Concert de Cantautors joves de Martorelles amb Sandra Bautista i Gerard Magrinyà 
--21.00 h. Monòlegs amb Jonathan Vives i José Bailón.
-


8 comentaris:

francesc ha dit...

Ostres tu¡¡¡¡¡¡ per que serà que en llegir el post, em grinyola quelcom.........,
"A continuació Concert de la Cobla Selvatana. Degut a l'aforament limitat de l'espai l'entrada queda reservada a les autoritats i convidats institucionals." En el mes que probable cas de que la cobla no vingui de franc, vaja, que la paguin tots el martorellesencs, si el aforament es tan minso, es pot fer el concert al pati, que prou acollidor es per un acte d'aquesta naturalesa. Potser estic errat, si es aixi, demano disculpes.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb en Francesc.
D'altra banda, aquest color vermell que es veu a la façana que queda a la carretera de la Roca és horrorós, trenca totalment amb l'estètica de la masia.

Anònim ha dit...

Hostia !! tambien digo yo Francesc. O sea que los del pueblo pagamos a la Selvatana y solo pueden ir el alcalde y los amiguitos que escoja ¿quién? Que vergüenza. Y la excusa de aforo limitado pues si que empieza bien esta historia del celler.

Romuald ha dit...

Benvolguts/udes,

Primer de tot voldria aclarir al Francesc que l'aforament està limitat com també ho té l'envelat. No podem entrar als 4903 habitants de Martorelles en cap dels equipaments. En el Celler el màxim són unes 190 persones i l'envelat cap als 400. A la Festa Major molta gent que els agradaria escoltar la Selvatana es queden fora ja que agotem l'aforament i no voldreu que vulnerem la legalitat posant en perill a les persones? En aquest cas amb el muntatge de l'escenari i la seguretat hem de limitat les cadires al celler cap a les 160. Dels amiguets de l'Alcalde que aludeix l'Alcalde són aproximadament els següents: 11 regidors de la corporació, 1 o 2 alcaldes de la comarca, 1 representant de la diputació, 1 de la generalitat, 1 del consell comarcals i la resta són membres de les entitats culturals, esportives, socials, jovenils, gent gran, etc de Martorelles. Alguns industrials del poble ja que és un equipament vinculat a la promoció económica. Directors/es centres escolars del municipi i persones a títol individual que formen part del consell de cultura, del consell de patrimoni,etc. Lamentem no poder convidar més gent del poble però la seguretat és la seguretat. També hi haurà aforament limitat malgrat no es digui a la resta d'actes de portes obertes per la tarda.

En quan al preu, el cost del 3.300 euros seran abonants per una empresa del poble i el cost per l'Ajuntament serà "0".

Estic a la disposició que vulgui a vindre a l'Ajuntament i demostrar-li amb papers aquestes dades.

Moltes gràcies.

Romuald

Anònim ha dit...

Y por qué la Cobla Selvatana no actua en el patio de la Masia como dice el Francesc? Yo tambien creo que es un buen sitio y no hay problema de aforo.

Anònim ha dit...

Molt bó, event i instal.lacions pagats pel poble, però sense el poble ???
Com es menja això ???

En resum i al grá, Sr. Romuald de tot aquest seguit i llista de I.lustres, quans del "poble de peu" podrán entrar ???

Un Martorellenc flipat

Anònim ha dit...

De Martorellencs d'apeu segur que ben pocs que som els que paguem impostos.
Una altra Martorellenca flipada.

Anònim ha dit...

Ho sento molt senyor alcalde, però crec que el protocol i la seguretat no han de ser contraris a la raó, el protocol ha d'existir però el poder existir l'accés a la cultura a la música ha d'esser accessible. Sóc una dóna de Martorelles flipada, amb més motiu quan una empresa ha fet una donació al poble, ha de ser per això. El protocol no ha existit i la exclusió sí. Segurament no ha estat per mala intenció de ferir els sentiments del poble, però ho ha fet. I aquesta és la opinió del seu poble i l'ha de tenir en compte. AH... per cert el celler meravellós, l'he vist per la fotos .

Crec Francesc o com sigui el teu nom, que tens raó. He flipat!!!