9.6.12

EL REI INAUGURA EL NOU CELLER DE CARRANCÀ

Aquest migdia s'ha inaugurat, per fi,  el nou Celler de Carrancà. Hem tingut que esperar que el rei tingués un forat a la seva agenda perquè pogués venir a fer la inauguració. L'espera, però, ha valgut la pena. Tots el súbdits hem escoltat el seu discurs de forma respectuosa encara que a més d'un se li escapava el riure....
Hem de reconeixer el valor del rei de venir a Martorelles i parlar davant de tants nacionalistes, republicans i independentistes.
Després de tallar la cinta, hem entrat al nou espai on la cobla La Selvatana ens ha ofert un concert molt agradable i emotiu.
Per fi disposem al poble d'un espai on podem escoltar música amb condicions. Ara esperem que les nostres autoritats l'omplin de continguts.
-
VEURE LES FOTOS
-


9 comentaris:

antondensi ha dit...

M'he oblidat....finalment cadires buides. Conec alfuns que volien anar però no tenien invitació....

Anònim ha dit...

Tot plegat ho he trobat lleig,
mal organitzat i nomès per uns quants.
Ja ho he dit lleig.

Anònim ha dit...

Tot plegat ho he trobat lleig,
mal organitzat i nomès per uns quants.
Ja ho he dit lleig.

Anònim ha dit...

Per mi que s'el confitin aquest celler. Demana el Antoni que ara s'ha d'omplir de continguts i segurament quedarà plè però d'aire i si no al temps.

Anònim ha dit...

Porqué La Selvatana? No tenemos ya bastante Selvatana para la fiesta Mayor? Que poca imaginación el que se haya encargado de los actos. Hay crisis pero vamos a lo fácil: contratar a base de talonario y no tengo nada en contra se la Selvatana y de Toni Albà pero no hay grupos en el pueblo que no tienen quien los contrate?
Fracaso total del ayuntamiento
Juan

Anònim ha dit...

Amb tots els respectes, i això a costat a la vora de 500.000€ ???

VERGONYOS !!!

Que vingui algú i ho expliqui el poble. I el cementiri encara per fer.

Anònim ha dit...

También vino el Rey con el elefante y la escopeta? o lo dejó en Botsuana.

Anònim ha dit...

Bueno prioridades muchos vecinos en el paro,pero para nuestros governantes lo principal es la foto,la siguiente será el cesped del campo de futbol

Anònim ha dit...

Anónimo, pero si esto ya está inventado hace más de 2000 años. Los romanos ya lo hacían "pan y circo", que no falte, sobre todo circo.
Ahora lo llaman balonpié o mejor conocido, como FUTBOL !!!