20.5.12

ARRÒS I PEDREGADA....

Va anar molt, molt just pels dos intrèpids que van decidir fer la paella fora de l'Envelat. La pedregada que ha descarregat avui a Martorelles ha estat espectacular...Malgrat tot s'ha pogut fer el concurs. Només quatre participants a banda de la paella de l'Escola Orfeònica. Penso que des de l'Ajuntament s'han de donar suport a aquestes petites coses perquè no desapareguin, són de les activitats que fan poble...
Bon ambient i molt bones olors
-
VEURE FOTOS DEL CONCURS
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

El ayuntamiento tiene que ayudar a que esto no se pierda , cada vez menos concursantes y menos gente pero solo les preocupa lo suyo y cada partido va a la suya. Donde esta el Psc donde esta Erc , donde esta Ciu y donde esta Icv? Vergonzoso

Anònim ha dit...

tens toda la raó

Jordi ha dit...

Amic anònim, son tots uns sectaris que només es miren el seu melic i s'els hi en fot la gent del poble. Miren papers, van els plens i cobren els sous, es pensen que son molt importants i son tots uns mediocres.
Com bé dius no els trobaràs pel carrer. S'amaguen perquè no s'els hi caigui la cara de vergonya quan es trobin amb la gent pel carrer.
Amic anònim ja fa molts anys que a Martorelles la mediocritat dels polítics ens ha fet perdre molt temps i energies.
Jordi

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento y otros grupos. No se pueden permitir que si una entidad hace una actividad otra se reuna en su local.
Luego dicen que los demas no va a sus cenas.

Marc Candela ha dit...

Bon vespre,

Sobre el exposat a la blocada i als comentaris dir:

1.El concurs de paelles és i ha estat sempre un acte organitzat per l'escola Orfeònica amb la col·laboració de l'Ajuntament. Per tant organitzat per una entitat particular, amb qui l'Ajuntament hi col·labora sovint cedint material o mitjançant subvencions ordinàries.

2. Com a regidor d'ERC i amb la responsabilitat de Cultura vaig ser a l'acte, tot i què per motius personals vaig arribar algo tard a l'acte. Per tant i vem assistir l'alcalde, la 1ra i el 2n tinent d'alcalde més el regidor de Cultura. Si això no es suport de l'Ajuntament...

2.L'Ajuntament col·labora amb aquesta festa com en d'altres. En aquest cas teniem demanat un lavabo portàtil per si es feia a Can Sunyer, però a més hem col·laborat cedint gratuïtament l'envelat, els lavabos, les taules i cadires, fent les fotocòpies dels cartells i díptics (que van venir els membres de l'Escola Orfeònica a fer). Això també es col·laborar, i ho pensem seguir fent com s'ha fet sempre.

Per tant no entenc a què es refereixen quan diuen que l'Ajuntament no col·labora en aquests actes. Tenim, i tinc la voluntat de donar el màxim de suport i facilitats, a aquelles activitats d'arrel popular que es facin al municipi i més si són organitzades per les entitats locals, però l'Ajuntament i els polítics locals no tenim una vareta màgica per a fer anar tot el poble a un o tots els actes que es fan al poble, que en són uns quants, i així ha de seguir sent.

Tot i això, si algú té alguna idea per a fer que hi assisteixi més gent a aquests actes, tan jo com segur l'Escola Orfeònica estarem encantats d'escoltar les seves propostes.

Moltes gràcies,

Marc Candela

Anònim ha dit...

Jo tinc una idea Marc Candela:

Que posi "pasta" l'Ajuntament i que reparteixen arròs per tots, per "la galta".
Ja veureu com van a menjar, fins els gats de Martorelles.

Tots contents, l'Ajuntament col.lobora (amb els nostres cales) i va gent del poble.

O pot ser no hi han cales ara a la caixa de l'Ajuntament, per això?

Anònim ha dit...

Vaya comentario imbécil. Este anonimo trata de muertos de hambre a la gente del pueblo? No tienes ninguna gracia anonimo imbecil.

Adolf ha dit...

Una cosa és la col·laboració que L'Ajuntament fa o a de fer amb les entitats del Martorelles (o de qualsevol poble o ciutat), una altra és intervencionisme polític sobre les entitats, quan l'Ajuntament o els partits intenten fer-se amb les entitats per motius electoralistes, cosa que passa amb molts actes i entitats, no solament de Martorelles, si no de molts pobles i ciutats, i que qualsevol que hagi estat al front d'una entitat sap perfectament de què parlo.
A les entitats cíviques se les ha d'ajudar des de l'Adminstració amb la promoció dels actes i deixar-les fer, però no dirigir-les des de la política.

Anònim ha dit...

Senyor regidor de cultura, l'ajuntament ha de promoure el bon rotllo entre entitats i té que promocionar els actes perque arribin al coneixement de tota la gent del poble i engrescar-los a participar i no serà perque no tinguin personal en el seu departament que no se que foten. Si la colaboracio es deixar taules i l'envelat, només faltaria que no ho feu. De qui son les taules, els lavabos, el envelat? son del poble i per tant no us poseu medalles de que colaboreu tant. La colaboració es una cosa mes activa no firmar permisos o anar l'alcalde a fer-se la seva paella.
Només 3 concursants. No teniu culpa de rès?
Pensava que amb lo jove que vosté és, seria una mica més autocritic.
Ja us ho podeu fer mirar
Un martorellenc de tota la vida

Anònim ha dit...

Anónim últim:
Totalment d'acord amb el teu "speech".

Aquest poble continua i continuará "mort" tota la vida, mentres és facin les políticas de comunicació i col.laboració en events fetas fins ara i de tota la vida, cara la gent del poble.

Einstein (gran sabi) ja ho va dir, si sempre fas lo mateix, no esperis cap cambi.

Apa adeu i bona nit nois ...
NOTA: Per cert, és sap quelcom de la nova inaguració de la nostre famosa "Oficina Turística d'Atenció i Protocol" Can Carrancá ??? o esperem a que "la prima de riesgo" Grega estigui els 150 punts ???

Juan ha dit...

A este paso el nou celler volverá a ser el vell celler pero nadie del gobierno da explicaciones al ciudadano.
Estan ocupados con sus viajecitos, sus malos rollos, en opinar sobre politica catalana y española en lugar de nuestra politica municipal y en mirarse el ombligo como si la cosa no fuese con ellos. Mientras, Martorelles sigue su cuesta abajo.
Juan