26.8.11

LES VINYES DE LA MASIA...

Les vinyes de la masia s'han protegit amb unes tanques de fusta. Personalment, encara que això va a gustos, penso que hi han massa troncs verticals i una bona idea s'ha acabat convertint en una espècie de Fort Apatxe.
Crec que només amb els troncs horitzontals hagués estat suficient per delimintar l'espai.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És cert que s'ha encerclat massa lès vinyes però segurament no ho han fet ni per estètica ni, tampoc, per manca d'ella segurament pensant en aquells incívics els quals les farien malbé així com en els vehicles que en aquesta part aparquen els quals toparien amb els ceps.
No obstant, considero que amb unes jardineres o un petit mur vegetal s'haguès aconseguit el mateix pròposit i, alhora, es mostraria una visió més natural de l'espai.
Per cert, quan es realitzarà el camí empedrat per accedir al Casal d'Avis així com a d'altres espais interiors de La Masia?

antondensi ha dit...

Només comentar que queda molt carregat de fusta perquè hi han massa troncs verticals que no sont necessaris.

Anònim ha dit...

potser es per que no entrin animals com ara gossos i destrossin les vinyes ja que si nomes hio haguesin els horitzontals els gossos podrien entrari

Adolf ha dit...

Els gossos també hi poden entrar, jo crec que la tanca és només per delimitar la vinya i marcar l'espai.
Podia haver-se fet un seto? Si també.
Però qui se'n cuida d'aquesta vinya? Qui farà el vi, i que se'l veurà ????

Anònim ha dit...

Jo ho hagués deixat com aparcament pels cotxes. Els dissabtes hi han problemes per aparcar. Les vinyes estan més bé a muntanya.
Siguem practics. Més feina per la brigada de jardineria, es a dir més despesa per l'Ajuntamnet.

Anònim ha dit...

Demasiada madera. Si que parece el Oeste.

Anònim ha dit...

Solo faltan los indios !!!
Hay más madera que en el parque de Yellowstone, solo faltan unas cabras y ovejas, y tenemos en el pueblo "el corral de la pacheca".

Anònim ha dit...

TENEMOS LA VIÑA Y PODREMOS HACER VINO MUCHO O POCO ¿PERO AHORA NO TENEMOS EL MUSEO DEL VINO DONDE LO PONDREMOS EL VINO?

Anònim ha dit...

La plantació de ceps realitzada penso que no ha estat amb la intenció de crear cap tipus d'element comercial sinó per a retornar a aquest espai la imatge de temps passats. Així, el Museu del Vi, com diu l'últim comentari, no tindrà cap funció vinícola.

D'altra banda, al comentari que parla sobre l'increment de feina als jardiners... siguem seriosos: com estan els jardins de Martorelles? Mai se'ls veu enlloc.

Anònim ha dit...

En la panza de alguno, se lo echará.
Aprovecha y bebe que la vida es breve.