29.4.11

II TAST DE VINS A LA BIBLIOTECA DE MARTORELLES

Vi i llibres....bona combinació. Dins dels actes de celebració dels seus 30 anys, la Biblioteca ens va oferir un tast de vins de la D.O. Alella, fets a Martorelles i a Santa Maria. Vam tastar vins del Celler Can Roda, del Celler Altrabanda i de Parxet amb les expertes explicacions de l'enòleg Enric Gil. Una estona molt agradable i enriquidora.
-
FOTOS DEL TAST
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenim vins molt bons al poble i ens hem de sentir orgullosos

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Muy agradable esta tarde de cata de vinos de la zona. Me sorprendió, yo que vengo de tierra de vinos, su variedad y calidad.
Hay que potenciar, apoyar, cuidar y promocionar esta parte de la cultura de nuestros pueblos, especialmente desde los poderes públicos.
Zorionak, felicidades a los que allí nos deleitaron con sus caldos.

MÉS ACCIÓ PER MARTORELLES ha dit...

RAMON GALI
FELICITATS PER AQUEST TIPUS D'INICIATIVES

CREC QUE AQUESTES ACTIVITATS S'HAN DE POTENCIAR, DONAR A CONÈIXER A QUANS MÉS MITJANS MILLOR, TENIM UN POTENCIAL HISTÒRIC I CULTURAL A DESENVOLUPAR EN L'ENTORN DEL VI

Adolf ha dit...

Sento molt no haver pogut estar aquí per poder assistir a aquesta cata. Sempre he defensat que cal promocionar els productes locals de qualitat, com els vins de Martorelles: per equilibri del territori i del paisatge, per sostenibilitat econòmica i per potenciar el treball al poble.
De totes maneres no he perdut el temps, sempre que sóc a llocs vitivinícoles m'interesso pels vins que fan.
Com per exemple: he dut vins de Corberes (Catalunya Nord), D.O. Maury. Execelents negres.
O també a Limoux, fan uns vins escumosos que no tenen res a envejar el Champangne.