9.4.11

35 ANYS DEL BALL DE GITANES A MARTORELLES

Aquest cap de setmana 9 i 10 d'Abril tindrà lloc la trobada anual del Ball de Gitanes a Martorelles, corresponent a la roda de ballades programades per l'Agrupació del Ball de Gitanes.
Aquest any la ballada coincideix amb la celebració dels 35 anys continuats del Ball de Gitanes de Martorelles de manera que s'aprofitarà per celebrar-ho a l'habitual sopar de germanor del dissabte i la ballada de diumenge. A més, hi haurà una exposició dedicada a aquesta fita.
Com ja es costum, ni una nota a la "web" de l'Ajuntament.
-
VEURE MÉS INFORMACIÓ
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El ball de gitanes es una de les coses de les que ens hem de sentir orgullosos.
La pàgina web de l'ajuntament tal com dius ens tenen acostumats a que realment ni la visitem ja que s'han gastat calés i calés per rès.
I ara ens arriven 2 MIRALLS de cop de propaganda politica. Vergonyós com continuen llençant els nostres impostos.
Espero i desitjo que les properes eleccions els hi passi factura.
Gràcies per el teu blog Antoni.
Un anònim molt emprenyat

Anònim ha dit...

Yo estoy contigo anónimo,el tema de las dos revistas es de verguenza, sólo para darse autobombo de no sé que,porque de hacer No han hecho nada. Cuanto dinero nuestro mal empleado.Espero que las urnas los mande a sus casas.

Anònim ha dit...

Tranquilos, que las urnas mandarán de nuevo a los de Ciu, a la oposición. Que lástima que Ciu, en Martorelles, esté representada por los de siempre.
Os sabe mal todo lo publicado, en el Mirall, porqué sabéis que es todo cierto, y no hay mentiras, com las que publican algunos, en los folletos que repartian, -por ejemplo- los de Ciu en el mercado.
Diciendo mentiras, jamás, conseguiran, recuperar la poca "Credibilidad" que les queda.

Josep ha dit...

Senyor anònims: tot val per aquests mediocres polìtics que tenim i dic polìtics per dir alguna cosa.Son incapaços de ser honestos i només busquen els vots. Per desgràcia son la majoria. Es dediquen a insultar als altres en lloc de fer propostes de millora pel poble i aixó només els hi comportorà el despreci del poble de Martorelles.
Josep

Anònim ha dit...

Visca la Republica, Visca Catalunya i el Ball de Gitanes.