28.3.11

LLIBRE DE LA CUINA DE SANT FOST I SANTA MARIA

Text i fotos del blog de l'Adolf Candela
Un nou llibre sobre receptes de cuina a sortit a la venda. Es tracta d'un recull de receptes de cuina tradicional de les cuineres de Sant Fost i Santa Mª de Martorelles, que pretén fomentar la cuina tranquila feta amb productes de la terra, el que s'anomena slow food.
Aquest llibre s'ha fet amb la col·laboració dels Ajuntaments de Sant Fost i Santa Mª de Martorelles, i l'assesorament de la Marina Duñach i la Montse Tàpia. El podeu trobar i comprar als Ajuntaments respectius, a Can Xesques, al Bar i a altres comerços del poble.
Pel que veig, no ha estat patrocinat per la Mancomunitat Galzeran, i també hi trobem a faltar la participació de Martorelles. Algú sap el perquè?
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo le contesto a su pregunta de porque no ha participado el Ayuntamiento de Martorelles en el libro muy sencillo, por que no les importa nada y pasan de todo y así nos va es una pena.

Anònim ha dit...

Yo deseo con todas mis fuerzas que desaparezca del ayuntamiento la desastrosa regidora de cultura. Tengo familiares en Montcada y en Vallromanes y alucinan cuando les explico lo que pasa en nuestro pueblo.
Jose

Anònim ha dit...

José, estoy completamente de acuerdo contigo.

Adolf ha dit...

Malgrat que en aquest llibre no s'ha comptat amb receptes de gent de Martorelles, i ni ha col·laborat l'Ajuntament, també podeu comprar-lo igualment.
Tot sigui com a reconeixement de la participació de gent dels pobles veïns. Val la pena.
I com a mínim, per poder demostrar que als martorellencs també els interessa participar en aquest tipus de coses.