3.5.10

ESCUDELLA I CARN D'OLLA

Organtizat per l¡Associació de Veins de Sant Joaquim, es va fer a l'Envalat una escudella i carn d'olla que, per el que es veu a les fotos, tenia que estar boníssima. No vam poder anar-hi però l'intrèpid Gino va fer les fotos que podeu veure.
-
VEURE LES FOTOS D'EN GINO
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir, li vaig dir a la Juana, deprés de dinar, que li dongues la recepta de la escudella, a molts restaurants, estava mes que bona,
¡¡¡¡¡BONISIMA!!!!!
Joan Ruiz.

Anònim ha dit...

I els de ciu sapunten a totes

Marc Candela ha dit...

La Juana és un estrella, amb la carn d'olla i amb tot el què cuina. Ho dic per a pròpia experiència.

Un petó molt fort juana!

Alexis ha dit...

Hola,

Com bé dius anonim, els de CIU ens apuntem a totes, som gent del poble que ens agrada disfrutar de les actvitats que les diverses asociacions o al mateix ayuntament fa al poble.

Sempre que ens és possible intentem estar a tot allò que es fà.

Crec que tots els habitants del poble, tindriam que poder anar a qualsevol acte, sense mirar qui l´organitza, no tenir por que la gent al relacioni en cap partit polític si és al cas que l´organitzador és un partit polític.

Tots junts fem MARTORELLES.

Salut

Anònim ha dit...

HOLA SR. JUAN RUIZ
HE PODIDO LEER QUE FUISTES A COMER ESCUDELA Y CARNE DE OLLA A MI ME GUSTA MUCHO ME PODRÍAS RECOMENDAR ALGÚN RESTAURANTE QUE HAGAN ESCUDELLA Y CARNE DE OLLA YA QUE AMI ME GUSTA MUCHO
ATENTAMENTE. VICENTE DE MOLLET

Anònim ha dit...

Hola Vicente.
Precisamente, dije lo de la receta de la Juana, para los restaurantes, de alredeor del Vallés, porqué no se de ningúno, que lo sepan hacer como la Juana.
Y eso que me conozco cási todos los restaurantes de la comarca.
En restaurantes de categoría, como por ejemplo El Mont -bell, que sí es buena, péro te quedas con hambre, es una pequeña degustación.
Total, hay que esperar que la Juana haga más escudella. Joan Ruiz

Anònim ha dit...

HOLA JUAN RUIZ.
EN PRIMER LUGAR TEDOI LAS GRACIAS POR RECOMENDARME EL RESTAURANTE EL MONT-BELL FUIMOS CON MI SEÑORA SI QUE ERA BUENA PERO NO MATABA Y ADEMAS MUY CARA, PERO YA SABEMOS UNO MAS, YO TE VOY A RECOMENDAR UNO DE MARTORELLES QUE ME RECOMENDARON AMI OTRO SEÑORES EL RESTAURANTE LA XICA FUIMOS EL LUNES PASADO Y DE VERDAD ERA BUENÍSIMA LA ESCUDELLA Y CARNE DE OLLA CON LO QUE NOS PUSIERON EL SEGUNDO PLATO NO LO PEDIMOS YA QUE TERMINAMOS LLENOS HA POR CIERTO EL PRECIO DEL MENÚ UNA PASADA SOLO 9 € TE RECOMIENDO DE QUE BAYAS GRACIAS

VICENTE DE MOLLET,