25.4.10

NOVA WEB A SANTA MARIA. I NOSALTRES, QUAN?

Santa Maria de Martorelles ha estrenat nova web. Mentrestant, el nostre Ajuntament segueix amb la vergonyosa web que ja dura anys... Es incomprensible però es així.
-
http://santamariademartorelles.cat

7 comentaris:

Romuald ha dit...

Hola Antoni,

Tens raó amb la nostra web i per això ja portem mesos treballant en una nova web. Ara s'està omplint el contingut i esperem sigui visible en aprox. dues setmanes.

Salutacions,

Romuald

francesc ha dit...

Hola Antonio, es cert que la web de Santa Maria semble estar a anys llum de la del nostre ajuntament, encara que "no es oro todo lo que reluce" he mirat aixi per damunt el meu tema i nomes mirar el primer itinerari veig que han fet un simple Paste i Copy de algun text desfasat, si mires, parlant de la Font de Can Gurri, parla dels seus tres magnífics pollancres, quan qualsevol amant de caminar sap que el gener del 09 en varen caure dos per lo qual nomes en queda un en peus.......ja veus si es que no hi ha manera.

Anònim ha dit...

Al menos es más facil de ver las cosas que la de aqui. Podiamos hacer apuestas de cuando estará acavada

Anònim ha dit...

Siempre dicen que estan trabajando en la nueva web, pero así llevan mucho tiempo y ná de ná.
MARIA

Adolf ha dit...

Francesc, gràcies per les teves apreciacions sobre els itineraris de la web de Sta. Mª Martorelles.
Les faré arribar. De fet, ha estat la Diputació qui ha dissenyat la web, i supososo que també el contingut, per tant els itineraris els deuen haver tret de: ves a saber on....
Tot és millorable.

JORDI ha dit...

Tot arriba a vegades més tard que d'hora, però jo si que pog dir que el passat Dijous vaig veure una maqueta de la nova WEB de Martorelles. Ara solsament falta omplirla de continguts, i sobre tot lo més important mantenirla en el temps, "VIVA i FRESCA", que això es lo important.

Aquest poble té moltes coses ha dir i comentar els seus ciutadans.

Jordi.
Saluts

Anònim ha dit...

Buenas;

Realmente la pagina de un ayuntamiento bien realizada hace un gran servicio para la gente del pueblo, ja que ha falta de comunicación con los vecinos, nosotros mismos podemos estar un poco informados sobre nuestro pueblo.

Totalmente deacuerdo con Jordi, que la mantengan viva y fresca.


Pepi