11.4.10

DESMENTIMENT D'UN FALS COMENTARI

Ja he comentat més d'una vegada que la llibertat d'opinió no significa llençar falses acusacions o mentides. Agraeixo de nou la confiança que em doneu tots els que escribiu els vostres comentaris en aquest blog però me sap greu que s'utilitzi aquest espai per dir falsedats.
Aprofitant la foto i comentari sobre l'estat de la font de Can Camp, s'han dit moltes coses que rès tenen a veure amb aquesta noticia.
Un anónim ha afirmat que un regidor de CiU pagava el impost de circulació del seu vehicle en un poble de la costa en lloc de fer-ho a Martorelles que es el seu poble.
Personalment he comprovat que aixó es FALS i per tant, des de aquí li demano disculpes per aquest fals comentari publicat en el blog.
Antonio

16 comentaris:

Romuald ha dit...

Bona nit Antonio,

Et tinc que felicitar per aquesta aportació. Sempre t'he dit que el teu bloc és de molta utilitat i ens fa veure moltes coses que ha vegades no veiem. Però també és cert que el teu bloc degut a la seva popularitat és aprofitat per molta gent que sota un anonimat llença falsetats, dona informació que només regidors i regidores tenen o gent de partits molt propera, manipulen informació al seu interès, sortint-se dels temes que tu proposes i escalfant més els ànims d'un poble prou calent per culpa de la política.

La meva aportació de ben segur farà que apareixin aquests anónims o persones que sota més d'un nom que no és el seu aprofiten per llençar opinions que poc tenen de constructives.

Si vols no tinc cap problema en donar-te informació que et demostrarà que moltes de les afirmacions que apareixen al teu bloc d'aquests anònims són falses. Llavors també et demanaria un desmentiment d'una falsa opinió (ex. no tinc cap 4x4 d'alta gama per circul.lar per Barcelona; l'Ajuntament no va pintar l'Av. Piera per després fer-ho la Diputació; no vaig conectar-me a les 9:50 ja que puc donar-te la meva agenda i tenia a un veí del poble al despatx, i un llarg etc).

I per a aquests que s'amaguen sota un anònim o un nom fals, amb l'edat que tinc no necesito amagar-me sota noms falsos (com també alguns m'ha acusat de ser Josè, Pep i altres).

Intento evitar fer aportacions al bloc de l'Antonio, no pas per ganes d'aportar un comentari amb intencions constructives, sino per evitar que altres aprofitin la meva aportació per faltar al respecte i dir falsetats. I quan vaig una aportació ho faig d'aquesta forma, donant la cara.

Salutacions,

Romuald

francesc ha dit...

Tenim un dit els catalans que diu mes o menys......De porc i de senyor, se n'ha de venir de mena.....i tu, has demostrat un cop mes que de senyor n'hi vens, ja que crec que en cap cas ets responsable de lo que sota la capa de l'anonimat pugui dir algú aprofitat aquest àgora en que s'ha convertir el teu bloc. També crec que es de felicitar "sin que ello sirva de precedente" la rapides del nostre batlle en la seva ponderada i respetuosa intervenció. Segueix aixi.
Francesc

Anònim ha dit...

Crec molt opurtuna l'intervenciò del alcalde, -una vegada mès- per aclarir sempre que calgui, els duptes, i alguna que altre mentida, que es penja en aquest blog.
De ben segur, que et tornaran a criticar per escriure en aquest espai obert del Antoni. Peró tu tranquil, que sempre hi ha gent per a tot. Josèp

Alexis ha dit...

Bona tarde;

En primer lloc Antonio, com be diuen els companys felicitarte per aquest desmentiment, això nomès ho fan les bones persones.

Per últim comentar, que des del anonimat és molt fácil criticar i acusar a les persones, al teu blog ens va molt bé,els polítics, per veure una mica per sobre la opinió d´una petita part del poble, es clar , que no es poden fer cas de les bestiesses que en ocasions es diuen.

No sempre que un anonim fa un comentari o critica a la gestió del ajuntament, te que ser una persona de CIU, crec que es una perdida de temps pensar que des del nou comité de CIU, no tenim una altre cosa que fer, estem treballant per al futur de Martorelles.


ALEXIS

Adolf ha dit...

De tant en tant va bé que l'Antonio doni un cop sobre la taula i posi ordre en aquest bloc tan interessant. Només faltaria !!!

Ara plana sobre l'opinió pública que l'Estat vol controlar Internet. Es clar que, no és estrany tenint en compte els personatges (bandolers ) que s'amaguen en l'anonimat darrera de blogs i webs, malversant un mitjà tant democràtic com la xarxa d'Internet.

Anònim ha dit...

SR. Romualdo li recordo a vostè que li va dir a un veí de
Martorelles amic de la SRA. MARGARITA (aquesta falsa) que quan
vostè, sortís d'alcalde tot canviaria ja ho crec que ha
canviat però ha estat per a pitjor vostè, va dir que quan fos
alcalde totes les persones, en atur entrarien a treballar les
botigues, els restaurants, i un llarg etc .. etc .. des que vostè,
aquesta enviant han vingut gent de fora de martorrelles a
treballar per l'ajuntament, a totes les botigues ha comprat
des que és alcalde vostè, que el propietari aquest vivint a
martorrelles, quan arriba un esdeveniment se'ls dóna ha els
restaurants de fora de Martorelles o al Sr. JAIME.tiene vostè,
alguna cosa contra algú de Martorelles per donar-lo als de fora
amb la crisi que hi ha i més coses que vostè, comento i un llarg
etc .. etc .. seguiré escrivint de tanca i més coses (com per
exemple com es pot tenir treballant a algú del
ajuntament cobrant TRES SOUS)

ENRIQUE.

Anònim ha dit...

Amic Enrique. Faigi el favor de escriure mes clar, perque no se l'enten de res, mes aviat s'endevine el que vol dir, i la seva opinió, es molt triste i fora de contexte. Vuste, es un mes dels que, estan resentits i dolguts, per l'èquip de govern que tenim actualment. El que els i toca mes la moral, es que veuen que estan fent la feina ben feta, mal els hi pessi.
Per cert, l'unic fals que hi aqui, ets tu, Enrrique, que t'amagues darrea d'un nom que no es el teu.
Josep.

Anònim ha dit...

Al comentario del sr. Josep, quiero añadir, (y ya lo dije en su día). Que en Martorelles, no hay ningún restaurante, preparado para hacer cáterings. Y menos, con un afóro para más de 300 personas.
O sea, Enrique, informate mejor.
Ah¡¡¡. para tener esta información, no hace falta ser del Ayuntamiento.De acuerdo? José.

Anònim ha dit...

Al comentario del sr.o sra. que no pone ni nombre le quiero decirle que cuando digo eventos si que hay restaurantes en martorelles yo vivo en la calle horta y yo que sepa en el polígono hay TRES restaurantes y DOS en el pueblo para acoger algún evento como por ejemplo la cena de reyes que lo pudieron hacer en el polígono o en el pueblo ya que por la gente que fueron ha cenar si que tienen capacidad para hacerlo pero queda mejor hacerlo en CAN PRAT (esto es de mollet)yo te puedo decir tan bien que soy pintor y tan bien hago bolos de camarero en este sentido te pudo decirte que llevo OCHO AÑOS haciendo bolos de camarero con un restaurante de martorelles con el cual cada año nos vamos a horta a servir comidas y en horta a estado el sr. PUJOL, el sr. PASCUAL MARAGALL cuando era alcalde Barcelona y presidente de la generanalidad tanbien biene DON MANUEL HEREDIA representante de los gitanos y mas autoridades todas esas personas cuando llegan allí al primero que saludan es al sr. JUAN siempre terminan diciéndole asta el año que viene y el responde este sera el ultimo pues bien yo no se si tienen permiso de catering o no pero a todos los camareros y camareras nos piden el carnet de manipulador de alimentos. bueno para el sr. Josep YO si me llamo ENRIQUE y tan bien soy pintor y en paro tu crees que los que pintaron las señales de STOP y los aparcamientos son pintores ya se que tan bien tienen que trabajar pero cuando tu alcalde me vino a pedir el voto me engaño diciéndome que me daría trabajo si algún día estaba en paro y si el fuera alcalde pues bien en mi casa lo votaron SEIS personas yo no lo volveré a votar mas y nadie de mi familia ha por cierto sr. defensor del sr. alcalde aun no me as dicho quien del ayuntamiento cobra TRES SUELDOS ya que tu lo sabes todo

ENRIQUE

Anònim ha dit...

Amigo Enrique. Me consta que un trabajador de Martorelles,cuando está en paro. Tiene que ir a Servicios Sociales, y apuntarse a la cartera de trabajo que hay abierta, y me consta tambien, que los de Martorelles son los primeros. Enrique, ya has dado este paso tu?
LOs de UXM en su día, celebraron una cena el el restaurant El Pla.con aforo para 200 personas, y metieron 250, y sabes que paso, que los querian denunciar. El otro Restaurante que hay en el polígono Can Raiguer, Solo tiene afóro para 150 . El loro Charly, ignoro las personas que caben, pero me parece que tambien es pequeño. José

Anònim ha dit...

Hola Enrique. Ni te voy a defender ni tampoco a acusar. Cada uno tiene su opinión. Pero me intriga conocer quien cobra tres sueldos en el ayuntamiento, eso no deberia ser así. Muy bien informado estas.

Saludos.

Manuel

Anònim ha dit...

Benvolgut Enrique,

Surt de l'armari, ja estem farts a aquest bloc de la gent que us amagueu sota noms falsos per criticar a uns o a uns altres. Primer escrius en un català que no s'entenc com diu el Josep i després en castellà, donant dades teves que segur són més falses que el teu nom i acusant a una persona de l'Ajuntament que segons tu cobra tres seus però no dius qui... Que no hi ha collons?

Força barça.

Marc

Anònim ha dit...

Hola jose.como tu dices si estoy apuntado en la cartera de trabajo en los servicios sociales de martorrelles que están en la avenida piera.Pero todavía no me han dicho nada pero sigo haciendo bolos de camarero respecto a la cena de UXM en esta cena estuve yo haciendo el servicio y es verdad de que fueron casi 250 personas pero el pla no tuvo la culpa ya que UXM.le digeron que los pusieran como pudieran y ya lo vistes tuvimos que servirlos desde la punta de las mesas da vamos los platos a los que estabais sentados que los pasarais unos a los otros ya que no se podía pasar pera tan bien te digo que nadie los quería denunciar tu te confundes con una denuncia que tuvieron cuando estuvo EL CAHAS de cocinero ya quele en contra ron muchas cosas que no vale la pena come mentarlas por que aquellos señores ya no están

ENRIQUE

Anònim ha dit...

BUENAS TARDES.

Hoy escribo lo que me han cotado esta semana un compañero de trabajo sobre lo que paso en el ultimo pleno del ayuntamiento lo que os voy a contar mas o menos lo he podido hablar si era vedad o no con gente de CIU Y GENTE DE UXM. y mas o menos me an contado lo mismo si hay alguien que lo sepa mejor y me lo quiere rectificar no me enfadare ya que no estuve en el pleno. tenemos una regidora MENTIROSA la de cultura SRA. MONTSE PUGES, resulta que en el ultimo pleno en ruegos y preguntas volvieron a salir las dichosas bases del carnaval y las mostraron CUI.unas con el sello y firmadas por la SRA MONTSE el dia 22.2.2010 que llevaban el punto numero 8 que decía los ganadores del año anterior tanto en comparsa como en carroza no pueden ganar este año. y otras sin firmar con la misma fecha
al cual CUI LE DIJO AL SR. ALCALDE que era FALSIFICACIÓN DE DOCUMENTO PUBLICO al cual el SR. ALCALDE le dijo a la secretaria que conste en acta según tengo entendido todo lo de un pleno tiene que constar en acta, síes cierto que se mostraron esta pruebas yo siendo alcalde le pido públicamente la dimisión ya que lo que se aprueba en comisión de gobierno solamente se puede cambiar en otra comisión de gobierno o bien por decreto de alcaldía. ESTO DE MUESTRA QUE DICHA REGIDORA SE LOS PASO A TODOS POR EL FORO.esto nos demuestra a todos que quería ganar sus SARDANAS que es una tapadera para su negocio ya que cuando hacen cualquier celebración hay trofeos ,medallas , copas para todos,a ella ya le interesaba que se montara la que se monto en esta pagina de antondensi así mientras se hablaba de unos y de otros a ella la dejabais tranquila,he leido lo que escribisteis todos he chando mucha mierda unos a los otros que si los indios de cala xica, que si el jefe ,que unos desmintiendo lo que decían los otros que si es verdad que no es verdad, esto es lo que ella quería, lo menos que podría hacer esa embustera es rectificar y pedir perdón, cuando hable con alguien de UXM.me dijo que esta SRA.comento con alguien que no se metan en mis cosas que yo no me meto en sus cosas. si es cierto esto ,yo entiendo que todos están para cobrar solamente, ha otra pregunta de CIU. refiriéndose al SR. GARCIA CAVA le pregunto al sr. alcalde como podía ser que este sr. este atendiendo en el ayuntamiento si tiene la baja laboral yo no lo entiendo esto ¿eso es cobrar dos sueldos?otra pregunta de CIU.esta para el SR. TUZON SI ERA COMPATIBLE SEL SUELDO DE JUBILADO CON LO QUE COBRA EN EL AYUNTAMIENTO,?esto es cobrar DOS sueldos?si hay alguien que estuvo en el pleno y esto que me han contado no es cierto estaría muy agradecido y así les podría decir a esos señores que me han engañado y síes verdad decirlo para que les pueda dar las gracias a esos señores que si es verdad. me an dicho tanbien que el SR. ANTONDENSI
VA A CADA PLENO YO LE PEDIRÍA POR QUE ALGUNA VEZ NO PUBLICA ALGO INTERESANTE DE LO QUE PASA EN LOS PLENOS SUGUN SU CRITERIO ASÍ TODOS NOS ENTERARÍAMOS Y PODRÍAMOS COMENTARLO.

IVAN

Anònim ha dit...

IVAN:

APARTE QUE PUEDAS TENER INFORMACION PRIVILEGIADA QUE SOLO TIENEN LOS CONCEJALES Y VIENDO POR QUE CAMINO TIRAS (DEFENSOR DE CIU Y SEGURAMENTE VINCULADO A ELLOS), DEBO DECIRTE QUE TE TENDRIA QUE DAR VENGUENZA LAS MENTIRAS QUE LANZAS, LAS DIFAMACIONES Y QUE YA QUE NO TENEIS PROYECTO NI SABEIS COMO DERROTAR AL EQUIPO DE GOBIERNO CON UNA OPOSICION CONSTRUCTIVA, TE DEDICAS A LO MAS BARRIOBAJERO QUE HAY.
PERO ESO DICE MUCHO DE TI Y DE LA GENTE QUE TE RODEA.

MARTORELLES ES UN PUEBLO PEQUEÑO Y TODOS NOS CONOCEMOS. DUDO QUE TE LLAMES IVAN MAS BIEN DIRIA OTRO NOMBRE, PERO ME LO GUARDO AUNQUE MUCHOS QUE SE CONECTAN AQUI SEGURO QUE LES PASA POR LA MENTE.

MADURA NEN... ASI NO TE GANARAS UN PUESTO EN LAS LISTAS DE CIU.

PRINGAO!!!

Anònim ha dit...

HOLA PRINGAO. CON LO QUE FIRMAS YA DICES QUIEN ERES, YO SOLAMENTE HICE UNAS PREGUNTAS SI ERA VERDAD O MENTIRA, LO QUE SE COMENTO EN EL PLENO DEL AYUNTAMIENTO Y NADA MAS NI SOY DE CIU. NI DE NINGÚN PARTIDO SOLAMENTE ME LLEVO BIEN CON GENTE DE UXM.Y CIU.PRINGAO QUE ERES UN PRINGAO.

IVAN