20.3.10

SORTIDA A LA FONT D'EN GURRI

Animats per la foto de la font d'en Gurri que en Francesc va posar en el seu blog, hem fet una petita sortida per veure com rajava. Feia temps que no veiem sortir l'aigua per aquesta font i valia la pena. Tal com diu en Francesc, els camins estan plens d'arbres trencats per la nevada i si ens endinsem per el mig del bosc, molt pitjor. A la mateixa font, es espectacular veure a terra l'enorme pollancre que va caure l'any passat per culpa de la ventada. Els cirerers no han començat a florir però deuen estar a punt. La font de la Merçè tenia un aspecta inmillorable amb un bon doll d'aigua...
-
VEURE MÉS FOTOS DE LA SORTIDA
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja fa molts anys, que em faig passeijadas per les fonts de Martorelles. O sigui, Sta. Maria.
Curiosament, he vist que la font de la Teula, en els darrers anys de sequera, sempre i raijaba un petit rajoli, que n'era suficient per a fer el traguet. No entenc que actualment amb lo que ha plogut. no raija gents, aixo si tota la roca de la font, sua aigua per tot, i per el tub de caiguda res de res.? Serà que algù la manipulat per tal de que no raigi.?
Joan.

Anònim ha dit...

On no hi ha no raija, aquesta font sembla el nostre Govern.

Anònim ha dit...

Perdona anònim,.A quin govern et referei-xes?????. Joan

Anònim ha dit...

Posa la ment en marxa i imagina, Joan

Anònim ha dit...

Be, he possat la ment en marxa, i veig que vols dir, el govern actual que tenim a Martorelles?....
Si es aixi, jo per el que vaig veien, l'equip de govern nostre, ho esta fen prou be. De tenir una autentica sequera en els anteriors governs. Em passat, a tenir una pluja d'quella que va caien a poc a poc, i en el poble si va notan. Per tan, no estic d'acord amb tù.
Els teus ulls, ho veuen amb color d'opossiò. Joan

Anònim ha dit...

Joan, no ho se si feian referencia aquest Govern de Martorelles o un altre, i en part tens raó sobre la sequera, però tot que aquì s'ha fet ultimament, ha sigut fet per la pluja fons ZP de l'Estat Espanyol, n'oblidis.

Anònim ha dit...

D'acord anònim. Però fen un simil amd el futbol. Sì t'arriven pilotes i no marques els gols, no servix de res. Per mi, el govern actual, te capacitat golejadora. Tambè, se esta veien que desde dintre del Ajuntament, se estan elaboran moltes jugades pròpies que, acabaran en gols, per be del poble. Joan