6.2.10

CONCERT SOLIDARI AMB HAITI

Concert a l'Envelat per recaptar diners per el poble haitiá. Com a plat fort, la ParacetaSoul de l'Escola de Música de Badalona. Després "Los señores de Peláez" (quina grata sorpresa, Lalo ¡¡) i "Las Niñas de Rajoy". No sé si després va actuar algún grup més.
Els alcaldes de Sant Fost, Santa Maria i Martorelles (Mancomunitat Galzeran) i membres de l'Associació Catalana per la Pau, van ser-hi presents.
L'Associació ADISMAR va col.laborar amb un sorteig per un balneari i els Escoltes de l'A.E. Galzeran van montar una paradeta amb samarretes a preu de "la voluntat".
Felicitar a tots, músics, tècnics, barra del bar, voluntaris, etc per l'iniciativa.
Penso que l'Envelat hauria d'haber estar plè però... Per cert, no vaig veure a cap membre de l'oposició a l'Ajuntament de Martorelles, CiU i PSC.

-
VEURE LES FOTOS DEL CONCERT
-

20 comentaris:

Marc Candela ha dit...

Antonio,

Perdona, de l'oposició malgrat no ser a l'ajuntament, hi erem els d'Esquerra.

Un gran concert per un molt bon motiu, es cert que jo també vaig trobar a faltar algú, només una persona de CiU i el PSC.

Molta sort a la població d'Haití!

ANTONIO ha dit...

Disculpa Marc, només em referia a l'oposició que está a l'Ajuntament, en representació dels seus votants. Crec que en actes d'aquest tipus s'haurien de deixar a banda les estratègies partidistes. De totes formes, cadascú es lliure de fer el que cregui més oportú.
Antonio

JORDI ha dit...

Hola a tots:
Be la festa, distreta i amena, per cert LALO, ets un CRAC!!!!

L'unic punt destacable, per la meva opinió, vaig trobar que per sé tota la població de la Mancomunitat (uns 15.000), molt pobre d'audiencia.
Però, tot i aixì, l'ajut recaptat sempre será de bé per els Haitians, hi ha molt però molt per fer allá.

Referent a l'observació que fa l'Antonio de l'oposiciò, que cadascun apel·li a la seva consciència, sinó se sap separar actes totalment alturistas i per una bona causa, d'altres actes. Lamentable, excepte algun tema personal o causa que justifiqués aquesta absència.

Saluts.
Jordi

Anònim ha dit...

L'única causa de l'absència de la oposiciò en aquest acte, es que ancara no estem en campanya per les propères eleccions municipals. Ja el si val!!!. Així, demostren lo poc que els importa la gent, que en aquests moments necesiten "més que mai" l'ajud de tothom. Es la meva opinió. Josép.

Alexis ha dit...

Hola antonio, personalment no vaig poder assistir, per compromís familiar, però et puc dir que varem colaborar compran les entrades.

Salut

Alexis ha dit...

Hola de nou,

Per cert, per qui pensi que nos ens importa la gent, ahir dissabte en el mercat municipal, vam fer la nostre paradeta com cada cop al més, vem anunciar que al proper 27 de març farem una recollida d´aliments per CARITAS MARTORELLES, entre altres activitats com continuar recogint signatures per la plataforma contra la B-500.

Realment ens importa moltíssim la situació que vivim actualment.

Salut

Xavi - Sant Fost ha dit...

Boníssimes les fotos, Antonio ;)

Felicitats a tots pel concert i el compromís social. Al final de la nit s'havien recollit més de 2.000€ !!

Anònim ha dit...

per la gent que hi havia a l'envelat no ens podem fiar per que jo tenia el número 9000 i pico per tant del 9000 en avall estaven venudes el que la gent no va assistir pero el que contaven eren els diners

Mercè ha dit...

Hola a tots!!,jo no voldria pensar que per una causa així no s´oblidin les diferencies,jo vaig anar, però tenia clar que si no podia l´hagès comprat igualment.

Per cert Lalo ja t´havia vist cantar en un concert a carrancá fa cosa d´un parell d´anys una cançó de U2,però el divendres va ser tota una sorpresa,felicitats!!, em va agradar molt.
Salutacións a tots.

Mercè.

Adolf ha dit...

És veritat que pel nombre de pobalació conjunta, hi havia poca gent, però segur que molts van comprar-la malgrat no haver vingut.
Molt ben organitzat !!!!
L'única oposició que hi faltava era la de Martorelles (CiU +PSC), lamentable. Dels altres pobles si que vaig veure gent de l'oposició (IC-V + PSC de Sta. Mª Martorelles) a més del partit del govern: CiU
També vaig veure el PSC de Sant Fost.
"No hace falta decir nada mas" com deia aquell...

Anònim ha dit...

Buenas,
Solamente una cosilla para ser solidario no hace falta hacerse una foto delante de la gente, hay a veces que la gente anomima son mas solidarios que los presentes.

Una cosa Adolf, no intentes meter mas "mierda" entre nuestros politicos, dedicate a tu pueblo, gracias.


Abel

Anònim ha dit...

Por cierto una cosa, alguien dijo que tenía una entrada con el 9.000 y pico, a 5€ cada una, serían más de 45.000€ (si en la escuela no me enseñaron mal a multiplicar).
¿Estias seguros que se han recogido más de 45.000€? Por que si es así, es TODO un EXITAZO!!!, enhorabuena a toda la población.

¿Alguien del Ayuntamiento lo puede comfirmar?
Abel, tienes razón, pero fotos no hubieron muchas. N obstante, sí que las formas siempre cuentan, sino no eres digno de representar a "nadie".
No obstante, las urnas dirán a su debido tiempo, y no falta ya mucho.

Anònim ha dit...

No t'enrotllisi malament Alexis no vareu anar per que esteu en contra de la mancomunitat Galzeran que era qui organitzava el acte. Què te que veure Càritas amb aquest concert?

Alexis ha dit...

Hola;

Albet, pel tema de caritas tens que adreçar-te a la parroquia municipal i parlar amb al mossen.

Sobre aquest últim comentari, per cert anonim que valent !!!, personlament no miro qui organitza l´acte sino intento participar, i més si és un acte solidari que desgraciadament són tant necessaris en l´actualitat.

Salut

Anònim ha dit...

Gràcies per les "floretes", ha quedat demostrat que tothom tenim el nostre costat "estrany" i jo el desenvolupo cantant. Ben bé us juro que m'estalvio molts calers en psicoteràpia gràcies a Los Señores de Peláez.
La causa s'ho mereixia i si podia fer algo més que treballar aportant una dosi de bon humor, doncs millor.
El més important (a banda de no rebre cap tomàquet a l'escenari), son els més de 2000€ recaptats gràcies a totes i tots.

Felicitats als tres pobles!

LALOPLATA (avergonyit una mica)

Anònim ha dit...

Fantástic Lalo ets un crak. Tens moltes taules dalt de l'escenari i bona veu. No ho deixis mai. Lo de la vergonya no m'ho crec, si d'acas una mica de respecte. Una abraçada. Joan Ruiz.

Adolf ha dit...

Per cert Abel,
el meu "pueblo" forma part de la Mancomunitat Galceran que és qui organitzava el concert solidari per Haití, i del meu "pueblo" (Sta. Mª de Martorelles) hi havia algú de totes les forces polítiques. Però la política no tenia gaire importància amb ajudar a una causa digna, i no costava res deixar-se veure.
Tothom sap ara ja en aquest blog, a quin partit de Martorelles dones suport, per tant.....

Anònim ha dit...

Buenas Adolfo;

Para que lo sepas, como dato puntual, llebo solo dos años en Martorellas y gracias a esta web me he enterado de todos los rifirrafes entre los politicos en Martorellas.

En las proximas elecciones votaré a quien mayor cualificado vea para gobernar, no soy partidario de ningun partido, pero creo que no se deberia meter mas cizaña entre ellos, ya que lamentablemente ya se ocupan ellos solitos.

GRacias

Anònim ha dit...

Anónimo, ves a un pleno del Ayuntamiento y te acabrás de decir a quien votar.
Pero por favor, no te rías que es peor !!!

Anònim ha dit...

Sr. último anónimo. Supongo que se refiere a la oposición verdad?. Porque a parte de dar risa, dan pena. Estàn más acabados que las maracas del Machin. El único que apunta algo de cara al futuro, es el yernisimo. Pero de momento, tiene que aprender mucho. No tengas prisa chaval. Todo llega. Luìs.