19.2.10

INFORMACIÓ ALS CIUTADANS

Ja fa temps vaig apuntar l'idea de que l'Ajuntament podia informar a tots els ciutadans mitjançants panells informatius digitals.
Qualsevol informació del poble ja sigui activitats d'Associacions, actes sportius i culturals, informacions municipals, etc, es pot fer de forma molt fàcil i efectiva.
Des de el propi Ajuntament i amb un simple ordinador, es creen totes les noticies, imatges, anuncis, etc, que es volgui comunicar al ciutadá i, via Internet, s'envien a les pantalles digitals col.locades en els punts estratègics.
Invito a l'Ajuntament a que demani pressupost i segurament es trovará amb la sorpresa de que dedicant una molt petita part dels cèntims del nou pla Zapatero, destinats a digitalitzar l'Ajuntament pot donar un molt bon i novedós servei als ciutadans.
-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Demasiadoo moderno para los politicos de nuestro ayuntamiento. Una gran idea que les entra por una oreja y les sale por la otra. prefieren gastarse el dinero el el Mirall que no sirve para nada pero alguien debe chupar.

Anònim ha dit...

Y bien del bote .... que razón tienes. Aquí la tecnología y sus avances no nos va demasiado bién.

Anònim ha dit...

haurien de reinstaurar la figura del serenu seri ames efectiu

MANEL ha dit...

Jo trovo una idea genial i s'acabaria tanta paparassa repartida per els comerços. Senyors de l'ajuntament a veure si es posen les piles i aprofiten les bones idees perque el any que vé potser ja no hi son.
Manel

Anònim ha dit...

Hola Antoni,

L'idea és molt bona però en aquest poble quan duraria un panell d'aquest tipus a la via pública? Hi ha massa incivisme. I això costa més d'un quilo.

Lluis

Anònim ha dit...

Hola David:

En dos tiendas de la avenida piera que suelo comprar se comentaba la semana pasada la vuestra no participacion por unas bases que el ayuntamiento os habia entregado y que no permitian al ganador del año pasado ganar el primer premio. Entiendo que fué un error ya que rectificaron. Como ciudadana de Martorelles pienso que os habeis equivocado como lo hizo el ayuntamiento pero ellos rectificaron y vosotros no. Creo que debisteis desfilar en Martorelles, es vuestro pueblo, y creo que a mucha gente les hubiera gustado ver vuestra comparsa. Yo tuve la fortuna de veros en Mollet y la verdad es que quede gratamente sorprendida de como ibais. Hubieseis ganado aqui, pero creo que lo principal es participar y pasarlo bien. Un beso.

Luisa

Anònim ha dit...

Sobre el panel digital: una gran idea pero como no se les ha ocurrido a ellos no harán caso.
Sobre la comparsa de la Xica: tenían que haber desfilado. No tiene sentido que una comparsa de Martorelles no desfile en su pueblo y si tenian que denunciar alguna cosa, que lo hubiesen hecho
luis

Anònim ha dit...

ya que es tenen ideias tan bonas, algu s,ha parat a pensar o informar-se de quan valen els panels?? algu a dit 1 kilo, o sigui sis mil e. cadascun, apart el manteniment, a part la publicitat que es possi. Al menys al poble harian d,haver com un deu panels mes o menys, dons apa calculeu
i es cert que costen un paston, ho sé de cert per l'empresa on treballo que va demanar preus.

Anònim ha dit...

Pot ser sigui millor gastar 10K€ en els cartells publicitaris, que 150K€ per fer una administració totalment informatizada, i enviar desde casa un Diumenja una instancia a l'Ajuntament, no????

Anònim ha dit...

Després preguntarem per que s'han gastat 10 k en els cartells publicitaris sense consultar a la població.
De totes maneres, qui vol saber que es fa al poble mira els actuals plafons i si no busca la informació per altres costats.
Voleu dir que amb aquest plafons ens trobarem a la gent asseguda davant com si fos la tele esperant que posin noves noticies o als tres dies no serviran de res?
L'administració electrònica esta en funcionament en altres ajuntament de la comarca. Per una vegada que no ens quedem enrere!
A Sant Fost han comprat un caixer per fer els tràmits electrònicament, potser que aquest caixes també es pugin utilitzar com a plafons informatius. Dos en uno.

Maria

Anònim ha dit...

Em sembla que tots ens hem begut el seny. Penso que ara no es el millor moment ni de potsar cartells ni de fer "Administratius Electrónics", o pot ser sí?.

A lo millor es el fí de tota aquesta gran masa de funcionaris sobrants d'aquest País, i reduim costos de forma racional?

Voto per això, María.

Anònim ha dit...

Estìc d'acord amb tù Marìa, però que passarà quan tots els funcionaris no tinguin feina??. degut als sistemes que s'estan imposant informaticament. Potser els llogaràn com a operaris a les empreses que fabrìquen els ordinadors..?? Je Je. no crec. De fet es un problema mès serios del que ens pensem, perquè precissament no es fàcil de resoldre. Ciscu.

Anònim ha dit...

Ciscu, et tindrás que anar a la Xina si vols fer d'operari d'ordinadors amb una fábrica. Je, je, je !!! perquè aquí no quedará ni para plantar patates.

Anònim ha dit...

A mi, aquest tema no em preocupa, perquè ja soc prejubilat, i ademés mai he estat funcionari. Aixo, no vol dir que si estigues de la meva mà sol-lucionar tot el merder que tením ho faría. Ciscu.

Anònim ha dit...

Els ordinadors no funcionen sols, així que no desapareixeran els funcionaris, al menys a curt termini. jajaja
Pasarà com a la Caixa de pensions, et fan fer operacions al caixer i continuen amb el mateix número de treballadors.

Maria

EMMA D B ha dit...

Em sembla molt bé el tema dels panells informatius i també crec que s'haurien de penjar a la web de l'Ajuntament les actes dels plens, com ja fan a molts pobles, Mollet per exemple.