16.12.09

UN BANC AMB VISTES....

Els veïns de l’avinguda Piera no podien creure el que veien. Els bancs col.locats per l’Ajuntament, mirant cap els cotxes aparcats… La vista que disfrutará la gent que se senti per descansar o passar una estona, servirá per decidir quin cotxe els hi agrada més. Hauran d’aixecar-se quan aparqui un cotxe i obri les portes. La part positiva será que faran exercicis de coll cada vegada que passi algú per la vorera, els saludi i hagin d'anar girant el cap.
Aixó es sentit comú, senyors de l’Ajuntament.
La foto me l'ha enviat en Josep Torrents
-

28 comentaris:

Romuald ha dit...

Bon dia Antonio,

Generalment tens raó en moltes coses però a vegades la teva voluntat de mostrar les teves opinions es radicalitza cap a una crítica sense justificació i destructiva. Lamento dir-ho però aquest és el cas. Els bancs s'han posat així per petició de molts veïns i accepto que a altres els agradi la forma habitual. El motiu és simple, de cara al carrer quan hi hagi bon temps podran gaudir directament del sol, d'esquenes impossible. Això m'ho han manifestat molta gent gran a la qual sembla pel teu comentari que estan equivocats. L'Ajuntament no té cap problema que mirin cap a una banda i una altra, no es tracta de cap ideal "polític" la seva orientació. En aquesta foto no veig que el cotxe estigui tant proper per fer que la gent us tingueu que aixecar del banc si obre la porta. No obstant, ho mirarem. La crítica sana i constructiva és positiva, fer el que fan altres no aporta res i només aconsegueix continuar un clima de crispació que sembla que no té fi a Martorelles.

Gràcies,

Anònim ha dit...

Señor alcalde, yo soy vecino de la avenida Piera y no me he enterado de que muhca gente le haya pedido que los bancos miren a los coches. No soy politico pero decir que el comentario de Antonio es crispación creo que se ha pasado veinte pueblos. Yo pienso la misma cosa y no soy crispador. Todavia se le nota el tufo de cuando estaba en Convergencia.

Juan

Anònim ha dit...

Totalment en contra de com han posat els bancs. L'unic espai per que la gent es vegi i es trobi de forma natural en aquest poble, son les voreres de l'avinguda Piera ja que es el lloc del poble on hi viu més gent. Ara que les han fet mes amples posen els bancs perque la gent que passi per les voreres no es vegi les cares amb els que estan sentats ¿Tan dificil es que aixó ho entengui el sr. alcalde?
Manel

Romuald ha dit...

Bon dia,

Com el que no volem és crear crispació, al final posarem els bancs mirant cap a les vivendes. I si algú té qualsevol queixa més que es passi per l'Ajuntament i amablement li atendrem.

Salutacions,

antondensi ha dit...

Bona nit Romuald.
1. Els motius de desacord amb la forma de posar els bancs, no es meva. Passejant per l'Avda. Piera vaig trobar-me amb uns quants veïns sorpresos amb aquesta col.locació. Tots (reitero, tots)estaven en desacord i jo penso el mateix.
2. En cap moment he suposat que en l'ideari polític de U x M ó Iniciativa hi figuri un apartat que digui com es posen uns bancs a la vorera...
3. Per favor, no em diguis que els veïns (i jo també) han donat "opinions radicals sense justificació i destructiva".
4. La crispació (i tú ho saps millor que ningú) no la generem els ciutadans sinó els polítics.
En resum, que uns ciutadans han estat en desacord amb el tema de la orientació dels bancs, així de senzill...ni crispació, ni radicalització ni històries...
Antonio

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con antonio, señor Alcalde,por que no se dedica a mejorar el pueblo y no a criticar a Antonio por su blog.
Por cierto señor Alcalde, martorellas no solo es la nueva avenida Piera, POR FAVOR encender el resto de luces de navidad que tambien pagamos nuestros impuestos, no intente poner contentos a una parte de los vecinos que estan suficientement enfadaos por el tema de las obras, NO OLVIDE EL RESTO DE BARRIOS.

Saludos.

JAVIER

Anònim ha dit...

ASI VA EL PUEBLO SEÑORES DEL GOBIERNO, COMO SIEMPRE MIRANDO PARA OTRO LADO, EN VEZ DE MIRAR POR LOS CIUDADANOS DE MARTORELLAS, COSA LOGICA CUANDO QUIEN GOBIERNA NO VIVE EN EL PUEBLO.

MUCHAS FELICIDADES GOBIERNO !!!!!!

PACO

JORDI ha dit...

Apreciat Sr. Alcalde:
Si fer servir el sentit comú, es per vosté una crítica sense justificació i destructiva, poguem apagar llums i anar-nos tots cap a casa. L'Antonio en cap moment a fet valoració política d'aquest tema (ni cal ferla), sino fer evident un "nyap" que s'ha fet en Avd. Piera com una casa de pages.
Fins la meva filla de 7 anys es va quedar sorpresa de com havian posat els bancs, amb això crec que ho he dit tot.
Per cert, per posar els nostres avis "cara al sol" penso que a més d'un no li faría gaire gracia, crec que d'esquenas sería molt millor, d'aquesta forma no
s'enlluernaran, i a més l'esquena escalfadeta també va bé pels hosos.

Cada día en dono més compta que en aquest Paìs ens hem vegut el seny, i molt especialment els nostres polítics, que si crispan inútilment tot l'ambient i es despreocupen de la molta feina que avuí hi ha per fer per el poble.

Jordi.

Anònim ha dit...

Llástima que al ajuntament no agues tingut l'idea de posar bancs d'aquells que son dobles. O sigui, de cara als cotxes i de cara a la façana- la gent donanse l'esquena- Segur que ningú agues dit res, o potser algu diria -no se per que als han possat dobles em lo cars de deuen ser? En fi, jo crec que donem masa importancia a lo que no en te. Joan

Anònim ha dit...

Crec que falta sentit de l'humor en aquest poble. A mi m'agradat el que diu l'Antoni amb el tema del ideari politic i els exercicis de coll. Bon humor per combatre la crispació.
Salut

Anònim ha dit...

Que bueno... esto si que es un alcalde con criterio! A las 9:05 el chico estaba mirando el blog de Antonio (en lugar de atender sus importantes funciones. Alégrate Antonio!!) con los bancos colocados cara al sol. A esa hora dice que se han situado así (como vemos en la foto) por petición de muchos vecinos. Muchos que han hablado con él, dice. Se ve su tono crispado. Sin embargo, sólo después de 2 comentarios en el blog, a las 11:30, el señor cambia de opinión. Dice que va a volver a mover los bancos. Los va a girar, como creo que deberían haberse puesto de inicio (tal como dice Antonio y la mayoría y yo también). Aquí parece que de golpe ya no vale para nada la supuesta opinión de tantos vecinos con los que el Alcalde se había comprometido, como él decía. A esta manera de actuar en mi pueblo le llaman Veleta. Es ridículo tener un alcalde tan "cagadubtas", o tan mentiroso. Hay que tomar decisiones y dejar de mentir. Después de dos comentarios en un blog el alcalde ha cambiado el criterio. O bien primero mintió diciendo que mucha gente había pedido los bancos así, (entonces era una simple cagada) o ni tiene criterio. Si mañana uno se queja para que no los giren volveran a ponerlos como al principio. Cambia, cambia, cambia de opinión a cada paso. Ambas cosas (o mentir o cambiar a cada paso) son igualmente indignas de un alcalde. Si no sabe como colocar un banco como va a gobernar nuestro pueblo? Así no se va a ninguna parte. Creo que esto que ha pasado aquí es solo un reflejo de como se gobierna. Al Sr. Alcalde sólo le preocupan los votos para mantenerse en el cargo. Hacer lo correcto y lo que se debe hacer es tabú: algo desconocido para nuestros políticos del gobierno.

Ánimo Antonio. Ya sabemos que cuando uno critica algo a la gestión del señor alcalde lo que en verdad hace es crispar. Por tanto todos calladitos, aplaudir y amén con el señorito alcalde. Viva la democracia.

Así que seguro que este comentario es crispado,
y crispador, malintencionado y perverso. Es más, seguro que soy de CIU, como también lo debe ser el malvado Antonio y todos los que ven y denuncian que este pueblo no funciona con esta gente al mando. Pues que venga CIU entonces. Uy! Qué he dicho!! Ahora todos a criticar a CIU!! No sea que la gente, harta de tanto descalabro, veamos en los cachorros convergentes del pueblo la única opción seria para sacar esto adelante...

Pues lo dice un socialista!

Anònim ha dit...

Si la salvació es el partit socialista (actualment Felip Elices) anem arreglats. Ja van veure que be ho va fer durant el seu mandat i com ha acabat els socialistes al poble. Ara el Sr. Elices i els seus estan emprenyats per que l'Ajuntament els ha tret del local que tenien a Can Sunyer (local casal avis carrer Mallorca). Ara també van de la ma de CIU. I que consti que no defenso a l'equip de govern, no m'agraden. I ho diu un altra socialista emprenyats amb els 4 vividors del poble que defensen aquestes sigles. A veure si tenin sort i poden trobar un cap de llista que unifiqui i no destruexi. Ja seria hora que el PSC recuperés el seu orgull i el seu ideari al poble. Enric.

Anònim ha dit...

Penso el mateix que diu "el socialista" i també el que diu l'Enric sobre elPSC al poble. Sempre he votat al PSC però els del poble haurien de plegar tots
Manel

Anònim ha dit...

Yo voto normalmente socialista en las nacionales y CIU en el pueblo. Pero que vamos a hacer en las próximas si lo estás arruinando todo ZP!!!!!

Anònim ha dit...

Simplement fer un comentari: estic segur que si des de bon principi els bancs haguessin mirat cap a les vidreres, hi hauria molta gent que s'hagués queixat. Si els posen mirant a la carretera, hi ha queixes i si posen uns quants de cada (uns mirant la carretera i d'altres a les vidreres), més queixes. Realment, i sincerament crec que dóna igual on mirin... sempre hi haurà queixes. I ja sigui UxM qui governa com si és CiU, com si és un altre,... Cadascú té la seva pròpia manera de mirar les coses, de valorar-les i dir el que es vulgui... però a vegades sembla que ENS (i m'incloc jo) queixem ja per vici.
JAN.

Anònim ha dit...

Pues TODOS lo teneis bastante simple, votar a la Falange coño!!!!
que ya es hora de dar un cambio cojonudo a todo esto.

Arriba España !!!!!!!!

Adolf ha dit...

El que fa la política d'aquest poble!!!!
L'Antonio intenta informar en aquest blog, d'una cosa que ha observat i alguna gent li ha cridat l'atenció.
L'alcalde Romuald V. ràpidament està a la que salta i pensa que tothom li vol el mal, i es defensa com un tigre de la opinió d'una persona (Antonio Sanchez) que només vol ser imparcial.
Romuald, ets tu qui ha iniciat el debat crispador, has fet el que un alcalde mai ha de fer: crear disputes entre la població.........

JORDI ha dit...

Hola JAN, crec que no estracta del enfoc de com mirem les coses, solsament es d'aplicar el sentit comù (maloradament en extinciò per la raza humana), que si posas els bancs cap el carrer hi habrán posibilitats de més riscos (nens movense, cotxets de nens, etc.....), simplement per que están molt més a la bora i fácil que pogui sortir al paviment o en el carril que aparquen els cotxes.

Mira si es simple, un únic raonament i segur que ni habrán molts més.
Per cert, el "Falangista" que s'ho faci mirar, és per corre cap al Nord d'Europa.....i ràpid

Jordi.

jesús ha dit...

Aunque sea tarde, opinaré: creo que "mirar hacia afuera" tiene muchas ventajas, entre ellas las relacionadas con la tranquilidad: ver quién pasa, ver qué se hace, etc. Creo que hay la posibilidad de buscar opciones intermedias, con bancos más pequeños que permiten que la gente sentada se mire cara a cara, por ejemplo.

Wallander ha dit...

Pero lo importante, dejando de lado el tema de los bancos, es lo que está saliendo... Parece que todos somos conscientes de que no hay más foro para la discusión y la reflexión sobre la cosa pública que este foro que nos ofrece Antonio.

Así pues: Antonio al poder!

Anònim ha dit...

Hola Antonio!, com ets tan popular jo proposo que tu siguis el proper pregoner de la festa major 2.010.
Es broma ¿he?,pero no estaría malament, s´ha de reconeixer que tú fas una gran feina, encara que tu a lo millor no te n´adonis.
Una abraçada.

Mercè.

Anònim ha dit...

ES curios, una vegada més -d'un gra de sorra en fem una montaña- i aixi, ens distraiem. (que maco). En la meba opinió, l'Antonio Sánchez fa de vegades criticas constructivas acompañades peró de, certa ironia, i aixo, sembla que agrada al poble. Endevant (de puta mare). Ens tindría que preocupar a tots els problemes que reialment tenen importancia. Sr. alcalde sí el critiquen per aquestes "xorrades" Vusté tranquil que vol dir que ja ho fa be, malgrat els detrectors de sempre -que ja sabem qui son-. Hi lo que els hi "cou", es precissament aixó que Vusté estigui fen una bona política per la gent, i per el poble de Martorelles. Bones Festes a thotom. Joan

Anònim ha dit...

Bona tarda, Srs. Romuald, Manel, Antonio, Javier, Paco, Jordi .... Les invito a pasar 1 hora en la acera de mi calle, que desgraciadamente no tenemos crispación (por la posición de los bancos), por no tener no tenemos ni bordillos.
Srs vecinos de la Avd. Piera mientras ustedes siguen quejándose por la posición de los bancos el resto del pueblo (que pagamos los mismos impuestos) vivimos con unas aceras intransitables y con una penosa luminosidad.
Esperamos esa remodelación de barrio sea una realidad.

Vecino Can Sunye

Mercè ha dit...

Tens molta raó veí de Can Sunyer, jo visc a l,avinguda Piera, peró paso sovint pel teu barri, i es veritat el que dius,a més les llums de nadal encara no estaven enceses divendres pasat.Aquest barri es molt entranyable i acollidor per a mi, espero que s,arregli pel bè de tots.

Mercè.

Anònim ha dit...

Al Romuald li resta un any i quatre mesos aproximadament de seient. Vigileu no es massa estable i ENCARA S'ENDURA EL BANC!!!. En tenim experiència i com sabeu intentarà enfonsar a tot aquell que li porti la contraria tingui blog o no, i sigui del partit que sigui. No te color, el que l'importa és el seu banc i per això farà el que calgui, tot i que no sigui sentit.

Anònim ha dit...

Sr. anónim de ciu. jo vaig votar per UNITS. i li puc garantir que el senyor Romuald va aprendre d'en barbeta tot lo que no s'ha de fer, per be del poble de Martorelles. El varem votar mes de 600 persones i ell está responen d'amanera molt positiva amb el compromis que va adquirir en el seu moment. Per tan si fer les coses com cal, per vusté es enfonsar a qui sigui,li recomano que s'ho faigi mirar. Segons vuste no te color, i segons en barbeta tampoc te bandera. Peró Martorelles lo que necesita (al marge de colors i banderas) es honrradesa, dignitat,i professionaliat. i els regidors de UNITS junt amb els de INICITIVA ho están demostran día a día. Bones Festes. Pep.

Anònim ha dit...

Lo que estan demostrant sr. Pep Anónimo, es incompetencia i partidisme i que cadascú va per el seu costat. Aquest govern dona pena.

JORDI ha dit...

Sr. Vecino de Can Sunyer, tiene toda la razón en su comentario, lamantablemente existen muchas zonas de este pueblo que están dejadas, y de aspecto sucio y hombrío, donde se requiere mucha inversión y esfuerzo.
Más le valdría al Sr. Alcalde de este pueblo, que en vez de deciarse a mirar tanto el "blog" y a preocuparse de las críticas por la posición de unos bancos, se pusiera a trabajar por su pueblo de verdad, que es el que le está pagando su nada desprecialbe sueldo.
Hay mucho, muchísimo por hacer en el municipio.......

Saludos.