25.12.09

INAUGURACIÓ ESPAI JOVE

Ja s'ha inaugurat el nou ESPAI JOVE MARTORELLES a la masia. Encara falten continguts però segur que s'omplirá d'activitats per els joves del poble. La nit era molt freda però el bon ambient i la xocolata calenta, ens van ajudar a suportar-la.
El concurs per el logo de l'Espai, el va guanyar l'Alba Muñoz Moreno.
-
FOTOS DE L'INAUGURACIÓ
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola buenas, como siempre las actividades realizadas por la Srta.Mireia van destinadas a un sector de la juventud, en el pueblo hay diferentes tipos de jovenes.

Saludos

Javier

Anònim ha dit...

Hola,

Sin ánimo de ofender a la persona que ha publicado el comentario anterior, me acerqué el otro día al Espai Jove y lo que vi fue, ordenadores con internet, una wii, una mesa de Ping Pong, ofertas de trabajo, una agenda de talleres que iban desde la danza del vientre, Yoga, grafittis e incluso un tablón para hacer peticiones de talleres y supongo que algunas cosas más por las cuales no pregunté, pero dudo que solo vaya dirigido a un sector de la juventud, ya que todo lo descrito anteriormente no creo que solo lo englobe a un sector de la juventud, a no ser que puedas describir ese sector el cual la regidora no ha tenido en cuenta.

Creo que a veces la política nos ciega en algunas cosas, ya que creo que ese espacio será permanente, no se cerrará cuando cambie la regidora de juventud, por lo tanto creo que es algo muy acertado para la juventud y para Martorelles en general.

Un saludo,

Antonio.

Anònim ha dit...

Vaya peloteo de este ultimo comentario. Seguro que es uno de sus amiguetes. Yo digo lo mismo que Javier y que a la srta. Mireia solo le interes sus musicos.
Sergio

Anònim ha dit...

JAJAJA, si es fa un comentari a favor de l'Espai és piloteig, si es fa en contra, suposso que és la veritat absoluta,no??

Ho sento per l'anton, l'autor del blogg, ja que suposso que ell no ho vol, però aquest blogg s'ha convertit en un linxament cap a la Mireia Marín, quan crec que no sabeu ni del que parleu.

Heu anat a l'Espai Jove?? Jo sí que soc dels músics, no m'amago, i us asseguro que cap músic ha anat encara a fer servir l'Espai Jove, quasi tot el que hi ha és per gent d'entre 16 i 20 anys, els músics tenim quasi tots entre 30 i 35 anys, l'Espai no és per nosaltres.

És molt trist que ens fiqueu als músics en tot el que fa la Regidora quan només participem en el M.A.M.

Ho sento Anton, perds un lector del Blogg per culpa de gent que fa servir els comentaris per fer política i no tenen idea del que parlen, suposso que així us va a les eleccions.

JORDI ha dit...

Hola a tots:
Crec que es una iniciativa molt acertada pel joven, com tot no és pot iniciar al cent per cent i es tindrá que anar fen més cosas, però ja era hora de que el poble pogues tindra quelcom per què la població més jove és pogues reuní, ja que el poble hi era "mort".

Aplaudejo iniciatives com aquestes en el nostre Ajuntament, i que no morin aquí amb el intent, força i endevant, tot pel joves.

Anònim ha dit...

Ji, Ji músic. Aixo es democracia per tu. Si critiquem a una regidora que molts pensem que ho fa molt malament dius que es un linxament ?¿ I parlan de espais ja em diras en quin estat está la part de dalt de la masia que crec que feu servir per ensajar i que diu la teva admirada regidora d'aixo¿
I soc dels que vol que contiui el MAM per la festa major
Joan

Anònim ha dit...

Joan,

Parlo de linxament com una exageració, està clar, però a la que ha aparegut un comentari a favor de l'espai jove, no de la regidora, ja se li ha tractat de pilota i amic, això és democràcia per tu??

I aquest és un espai on fer comentaris sobre l'espai jove, totes les crítiques que s'han fet han estat cap a la regidora i cap de l'Espai, els dos únics comentaris sobre l'espai Jove han estat positius, però suposso que per això seran tractats de pilotes i amics, és en això on en referia en linxament, en que es comenta contra la regidora sense dir res del tema del que tracta l'entrada del blogg.

I en el tema dels locals d'assaig et dono la raó, i per tant, queda demostrat que ni de conya tenim tot el que demanem a la regidoria de cultura (que és ben poc, així que no entenc com hi ha gent que creu que la Regidora només fa les coses pensant en els músics.

Pel que veig tu al menys tens alguna informació, però les persones que han fet el primer i el tercer comentari parlen sense tenir ni idea del que diuen, perque dir que l'Espai Jove està fet pels músics és no tenir ni idea del que es parla sino simplement és criticar per criticar sense donar cap argument.

I és que des de l'Associació de Músics estem una mica farts que s'ens fiqui en totes les crítiques cap a la Regidora sense tenir res a veure.

MembredeCarrancàRock