1.3.09

PALAU DE LA MÚSICA, 100 ANYS SENSE MARTORELLES








El dissabte dia 28 va tenir lloc al "Petit Palau" un important acte cultural. Dins de les celebracions per els 100 anys del Palau de la Música Catalana, es feia entrega dels premis del Concurs de Fotografia que per aquesta ocasió van organitzar amb el títol de "100 anys, 100 mirades". Ja vaig parlar fa mesos d'aquest tema i de la total desidia de la Regidoria de Cultura del nostre poble. Per aquest concurs, es van convocar a tots els Ajuntaments del Vallès Oriental per donar l'oportunitat als seus habitants de poder anar al Palau a fer fotos i presentar-se al Concurs.
Vista la total manca d'interès i nul.la informació de la Regidoria de Cultura per aquesta celebració, vaig fer les gestions necessàries i vaig aconsseguir presentar-me al concurs en reresentació de Martorelles. No vaig guanyar cap dels 3 primers premis pero una de les meves fotos hi figura en el Llibre que s'ha editat amb les 100 millor fotos del concurs.
Personalment va ser una experiència molt enriquidora poder passejar-me per tot el Palau i trepitjar l'escenari on he vist i he escoltat a orquestres de música clássica, jazz, flamenc i altres músiques. L'acte del dissabte va ser una manifestació cultural de primer ordre. A la platea, concursants, familiars i polítics i regidors de cultura del Vallès Oriental, excepte la regidora del nostre poble (no sé a quina de les dues li corresponia el tema).
A l'escenari, presentat per el Manel Fuentes i el Teatre de Guerrilla, van cantar unes corals del Vallès i el Manu Guix. Va ser una molt agradable vetllada cultural.
Una altre oportunitat perduda per aixecar una mica el llistó de la cultura al nostre poble.
-
Podeu veure la noticia al diari EL 9 NOU, CLICKANT AQUI
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Antonio:
Moltes felicitats per aconseguir que una foto teva s'hagi publicat en el llibre Palau cent anys. Ja pots estar content . Per altre banda agraïr-te la teva insistència. Malgrat les dificultats i el nul suport de l'Ajuntament vas aconseguir inscriure't. La persistència dona bons resultats quan es te clar el que val la pena.M'en alegro molt per tu i endavant!!!
Rita

vikito ha dit...

Antoni! jo vull veure aquesta foto!! ;) Felicitats per tota la feina, per la teva insistencia i sobretot per aconseguir el teu proposit tot i les adversitats que et vas trobar!!! Enhorabona!!
Vull veure la foto! ;)

Anònim ha dit...

!Felicitats Antonio!

Anònim ha dit...

Felicitats Antònio, ets el millor. Clar que jo soc admiradora incondicional teva. Bueno ara seré la competència no?

Un petó
Encarna

Anònim ha dit...

Felicitats Antonio !!!
Jo també vull veure aquesta foto.
Publica-la al bloc si us plau, fes-ho per tú i per tots els incondicionals amics blocaires.