8.2.09

SORTIDA FONTS DELS CASTANYERS

Primer de tot, us demano disculpes però la qualitat de les fotos es dolentíssima. Pràcticament estrenaba la càmara i al descarregar-les al ordinador m'he adonat que tenia programada un tamany d'imatge de 300k quan normalment les faig a 9M ¡¡¡ Per tant les fotos son de molt poca qualita i si amplieu una mica ..... desastre total. Ho sento.
A banda d'aixó, una sortida molt agradable organitzada per l'Associació de Dones Progressistes de Martorelles. En Francesc ens va portar fins a la font dels Castanyers i de propina, vaig descobrir per primera vegada la font de la Canaleta.
Gràcies a tots per la bona estona que hem passat.
-
Clickeu AQUI per veure fotos d'en Gino
-
Clickeu AQUI i veureu unes bones fotos d'en Lluis
-

Preparats per la sortida. Ens van acompanyar amics de Sabadell i Terrassa.

Atravessem la riera de Can Sunyer


En Francesc, en Julio i ... (no recordo el nom), a la font de la Canaleta

Foto "familiar" a la font dels Castanyers. La propera...botifarra i pa amb tomàquet..

En Francesc ens demostra que surt aigua a la font dels Castanyers

Pel camí, ens van trobar molts arbres caiguts pel vendaval de fa una setmana

5 comentaris:

francesc ha dit...

Jo que volia emmarcar la que estic apretan el polsador a la font dels Castanyers................jaajajajajaja un lapsus el te qualsevol, a mi, se'm va bloquejar la PDA, l'informatica te aquestes coses, l'important es que os ho passesiu be

Anònim ha dit...

Ostres! pel que veig a les fotos vareu passar just pel davant de casa meva !! ja podrieu haver fet un alto i m'apuntava a l'excursió ;)
La veritat és que passar un matí voltant per les fonts amagades de la Serra de Marina és una experiència maquíssima. On m'haig de dirigir per rebre informació sobre les excursions que feu?

antondensi ha dit...

Xavi...jo crec que ens vas veure i vas disimular per no invitar-nos a un vermut amb escopinyes....
La millor forma de saber quines excursions es fan, es visitar el blog d'en Francesc Ayats (tinc un link en el meu blog) i si hi ha sort, a la web de l'Ajuntament de Martorelles.
El proper dia 8 de Març, hi ha una sortida a les Fonts del voltant.
Organitza l'Associació de Dones Progressistes de Martorelles.
Antonio

francesc ha dit...

Ostres! mira lo del vermut i les escopinyes, hagués estat be, especialment de baixada...........en quant tingui l'informació de lo del dia de la dona, ho penjaré, la sortida de abril, es va comentar de que si el temps acompanya anar als cirerers de Can Corbera (nostre petit Valle del Jerte)i de torna algun lloc mes, evidentment, que si no, no fem gana.

Fernando Pagán ha dit...

Muy buen trabajo, seguiré pasando para ver nuevas incorporaciones.Saludos