17.2.09

CONCURS FOTOGRÀFIC

Tinc una sensació agredolça davant de l’anunci del concurs fotogràfic organitzat per l’Ajuntament.
D’una banda, la satisfacció que per fi s’organitza un concurs d’aquest tipus, i per un altre la decepció per la poca importància que sembla han donat a aquesta activitat.
Crec que es podien haver assessorat amb persones del poble que coneixen una mica el tema, abans d’organitzar-ho de pressa i malament.
De tota manera, animo a tothom a participar-hi per que prenguin nota i la pròxima vegada facin les coses millor.
-
M'havia oblidat de les bases ... CLICKEU AQUI
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo recordo un any, que es va fer un concurs fotografic a Martorelles, ens van donar fins i tot les càmeras (de usar y tirar) i despres van rebel·lar les fotos i vam fer una exposició. Vam fer una llarga caminada pel poble i vam ser bastanta gent. D'aixó fara uns 8 o 10 anys.

Anònim ha dit...

Jo acabo d'enterarme per la pagina de l'Antonio i crec que es molt dificil poder fer fotos i copies pel dia 27 no se qui ho ha fet peró está fatal
Josep

Anònim ha dit...

jo no os entenc senyors, si no es fan coses al poble perque no es fan, i si es fan es fan tant malament ???
Pertanyo a una entitat del poble i es molt dificil organitzar coses a gust de tothom, i considero que si es fa una cosa nova com aquesta, no podem intentar participar-hi i col-laborar??
en sap greu per la gent que intenta fer coses , al final tot cansa
Merce

vikito ha dit...

Hola, abans de tot felicitar als organitzadors del projecte per la idea! m'agrada molt la fotografia i aquest concurs el veig molt be...

haig de dir que penso igual que Antoni, he participar a molts concursos de fotografia i la veritat es que tot i que ser una idea genial falten coses importants com:

- cuantes fotos pot presentar cada persona...

- El format amb el que s'han de rpesentar les fotografies.

- que es farà amb les fotos presentades, es poden recollir?

- les fotos poden haber estar presentades abans en altres concursos...

- ampliar una miqueta mes les bases del concurs.

son coses bàsiques que poden fer que un corus sorti be o no..


De totes maneres! De ben segur que hi participaré!

Anònim ha dit...

Hi ha gent a qui no li molesta que no es facin coses, sencillament viuen alienats de la vida social del seu poble. Hi ha gent a qui li molesta que els altres organitzin coses i sempre hi troben pegues, és la mateixa gent que no organitza actes pel poble, sinó que ho fa per penjar-se medalles, creant disputes absurdes sobre temes que no interesen al gruix de la població. Son els que et miren i es pregunten si estàs amb ells o estàs contra ells. Son la font de conflictes que no duen enlloc. Son hereus d'un caciquisme que no te cabuda en ple s.XXI.
Us dessitjo molta sort a tots els que participeu d'aquest concurs fotogràfic que s'organitza en motiu d'una reivindicació justa que clama al dret a la igualtat.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola, crec que es bo parlar de les coses que es fan des de l'ajuntament i mirar els pros i els contres de les activitats per a que en properes edicions es pugui millorar, però crec que tampoc podem tirar pel terra el treball que fa molts dels treballadors que organitzen aquests esdeveniments.Tots aquells que hem intentat organitzar alguna vegada una cosa (encara que sigui un aniversari) ho hem intentat fer el millor possible, crec que intenten posar ilusió en aquestes coses i potser unes surten millor que d'altres. Personalment crec que ho tindries que enfocar des de una perspectiva més aconsellant per a una propera edició.

vikito ha dit...

Torno a escriure per rectificar les meves paraules d’abans, vaig posar-me en contacte amb l’ajuntament , i molt ràpidament han solucionat els meus dubtes, i m’han enviat un enllaç al web del poble t on apareixien totes les bases del concurs, i on he de dir, que si que surten reflectides les coses que jo creia que faltaven. ;) jo havia vist un altre document sobre el concurs ;)

Felicitat de nou per la iniciativa, Martorelles gent aficionada a la fotografia mol bona! De ben segur tindrem una exposició amb molta qualitat! ;)

Anònim ha dit...

Abans de fer afirmacions, estaria bé que t'informessis millor.
Un Martorellesenc...

vikito ha dit...

Gracies Anonimo!
De fet aquest consell el segueixo des de fa molt e temps.. i abans de fer les afirmacions estava segur de que el document que tenía a les mans era el correcte...

En cap moment he criticat l'acte, tot lo contrari em sembla com ja he dit abans una activitat genial! tan sols volia opinar per ajudar a contruirla millor...

Anonimo: dicen que rectificar es de sabios.. ;)

Anònim ha dit...

Viquito,
Aquest comentari no anava per tu, ja que com dius ja havies rectificat i colaborat per difondre millor aquesta iniciativa.

Gràcies

antondensi ha dit...

Independentment de les opinions de cadascú, hem d'aconsseguir una bona participació i entre tots millorar aquesta iniciativa que penso que s'hauria de repetir per la Festa Major, ja amb més experiència.
Antonio

vikito ha dit...

Be! Fotos entregades a temps! Tinc ganes de veure l'exposició!!

vull aprofitar aquest espai que Antoni ens facilita per Felicitar a la gent de la oficina de Serveis socials de Martorelles per informar-me de tot el que he necessitat i per la seva amabilitat..

Gracies! ;)