15.6.08

SENSE COMENTARIS...

Aquesta imatge es del dissabte dia 14 a l'Avda. Piera. Penso que l'Ajuntament ens hauria d'explicar a tot el poble, què ens costa a tots els ciutadans cada número de la revista El Mirall, quí cobra la publicitat que porta la revista i sobre tot què pensem els martorellesencs del seu contingut. Pot ser que si els continguts interessin més, no es veuria més aquesta imatge.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta foto pot donar la impressió que està feta a propòsit, ja que estan tots els exemplars ven posats i quina casualitat que unes 15 persones, més o menys, llencin una darrera l’altre la revista.
D’altra banda, aquesta revista va començar amb una redacció formada per voluntaris. Actualment, pel que se, no hi queda ningú i des de El Mirall criden a la gent que vulgui participar.
Crec que si els continguts no són interessant per algunes persones o per tots els martorellesencs, tots tenim la nostra part de culpa per no dedicar una estona a proposar o a redactar possibles continguts, un altre tema serà si es publicarà o no.

antondensi ha dit...

Hola "Anónimo". Com pots veure, jo no m'amago en els meus comentaris i fotos. Primer de tot, suposo que quan dius que la foto pot está feta a propósit, no et referirás a que l'he preparat jo, oi? Només al sortir de la pastisseria Giralt, em vaig trovar amb aquesta desagradable sorpresa.
Evidentment, crec que no han anat 15 persones una darrera l'altra posant la revista a la paperera. El més lógic es pensar que algún dels "distribuidors" va llençar aquests exemplars per els motius que siguin i amb el que "ens costa" a tots la revista, suposo que a tu tampoc t'agrada l'imatge.
Es curiós que afirmis que la culpa de que no hi hagin col.laboradors, es dels martorellesencs... No hauries de dirigir-te a l'equip de "govern" i preguntar per què la gent deixa de col.laborar?
I dona la cara, home que la crítica amb respecte forma part de la cultura democràtica d'un país.
Antonio

Anònim ha dit...

Pots dir que sóc covard per no identificar-me, però crec que millor ser anònim que posar-me un nom identificatiu que no sigui real.
La meva intenció no era dir que la foto l'has preparat tu, que pot donar aquesta impressió.
En segon lloc, dubto que les persones que han realitzat el repartiment d'aquest número les llencessin a la paperera.
Tampoc afirmo rotundament que la culpa sigui dels martorellesencs, ja que deixo clar que "un altre tema serà si es publicarà o no".

antondensi ha dit...

Hola de nou "Anónimo".
Ja saps que no m'amago. Mira el blog, a l'equerra i veurás la meva foto. Després, a la dreta veurás que posa: Antonio Sánchez Tomás i si clickes a dades personals veurás que tinc 55 anys i visc a Martorelles, encara que jo ja sé que tot aixó ho savies.
Per cert, no t'he dit covard...
Dona l'mpresió que defensses a l'Ajuntament i estás en el teu dret però, per què?
I una última cosa, qui penses que pot haver llençat tantes revistes a la paperera i per què??

Manuel Touzón González ha dit...

Me hubiera gustado ver en relación con la foto que ha publicado en su blog, algún comentario sobre el comportamiento civico de las personas. Creo que también tiene algo que ver con el hecho, ¿o no ?.
Sin embargo solo veo comentarios induciendo dudas sobre la gestión municipal, es su opinión que respeto aunque no comparto y que como poco me parece un tanto interesada, aunque no nueva.
De usted la culpa al Ayuntamiento si le parece, pero por lo menos respete a los trabajadores, a los que llama "distribuidores", hombre
¿ no le parece muy fuerte simplemente sugerir su responsabilidad en el asunto ?

Romuald ha dit...

Hola Antoni,

Es una llàstima aquesta imatge però amb el passat poca cosa podem fer. Desconeixo qui ha sigut el responsable d'això i crec que serà molt difícil averiguar-ho. Personalment penso que hem de recuperar l'esperit amb que es va crear El Mirall i aconseguir que de veritat sigui una revista participativa i d'interés de la població. Per això necesitem que tornis a col.laborar amb ella i sumar més gent, corregint els errors que en el passat s'hagit pogut cometre. Rectificar diuen que és de savis.

vikito ha dit...

La veritat es que trobar-se amb una imatge així es una mica decepcionant.. i mes sabent els calers i feina que porta darrere una revista com aquesta..Pero es gracies a Imatges "crítiques" com aquesta que es construeix una societat millor i es poden corregir els errors..

Tans sols dir.. que crec que haurieu de mirar amb altres ulls aquesta revista tant potent que teniu a Martorelles!, A mi particularment em dona molta enveja no tenir una publicació amb uns contiguts com " EL mirall" al meu poble.. " i si no, compareu... Mirall VS Alba.. ;)