7.6.08

SÒRIA I PERTIÑEZ AL 9 NOU

El dilluns 2 de juny es va publicar al diari 9 NOU, una entrevista al alcalde de Martorelles Sr. Sòria. El divendres següent, en el mateix diari, li replicava el regidor de CiU Sr. Pertiñez.
Resulta descoratjador, segons la meva opinió, comprovar com els polítics que ens representen a l'Ajuntament, no estan a l'alçada que els hi hem d'exigir.
En general, les respostes del Sr. Alcalde son bastant inconcretes.
Quan se li pregunta sobre l'augment de sou de 3 regidors, diu "és possible que això es produeixi". Què vol dir "es possible"? No ho sap? Jo sempre he pensat que els polítics han de cobrar per la seva feina però la transparència ha de ser total i els sous de l'equip de govern, es tenen que publicar ja que els paguem amb els nostres impostos.
Sobre l'interior de la masia de Carrancà, la resposta es de riure si no fós per el perill que comporta el seu estat. No recordo els anys que van dient que els "tècnics estan fent una valoració de l'estat de la masia".
Sobra FAINSA, ja no sabem que pensar. Fa poc temps crec recordar que l'Ajuntament els hi havia donat un plaç de 10 anys a canvi de garantir els llocs de treball...
Ara, "estem pendents de decidir quin termini ...."
D'acord amb el tema de l'ajut dels 100 euros.
Sobre l'acusació de que l'Ajuntament arregla finques particulars amb diners públics, l'Alcalde no sap si es veritat o no? Penso que es una acusació greu i que hauria de respondre.
Com pot dir "m'ho estic pensant" per respondre una instància de far 6 mesos del grup de l'oposició CiU? Sembla que passa el mateix amb les instàncies d'ERC. Ho está pensant...
I en un poble com Martorelles, en el que els regidors no tenen dedicació exclusiva i per tant tenen la seva feina, com pot dir que es millor fer els plens extraordinaris al mati? Aquestes respostes treuen qualsevol tipus de credibilitat a qui les diu.
Sobre la Festa Major i els actes per la gent jove, la resposta es com a minim insultant per la gent jove del poble. Posa com a bandera els concerts que es fan al polígon. No estic en contra, personalment penso que es un encert, però Sr. Alcalde, de tota la gent jove que va a aquests concerts, l'inmensa majoria no son de Martorelles. Què vol dir que als joves no "els interessa el que es fa a l'envelat"? Potser si la programació de l'envelat tingués en compta als joves, aquests hi anirien, no ho creu?
Les questions personals entre el Sr. Alcalde i CiU les desconec però si son personals, no haurien d'influir en el dia a dia de l'Ajuntament.
Sr. Pertiñez, quan a una persona de la seva edat se li diu "maleducat", no es refereix a que els seus pares l'hagin educat malament, per tant sobra la retórica inicial de la seva rèplica en el 9 NOU. Per cert, la mala educació ha estat present en el seu grup, des de fa molts anys.
Si realment hi han contractes milionàris otorgats a dit des de l'Ajuntament, per què no diu quins son i de pas ens enterem els martorellesencs?
Penso que vosté no es ningú per a opinar sobre els tipus de cases on viu la gent, excepte si han estat adquirides de forma poc transparent. Aixó seria igual per qualsevol càrrec polític, del govern i de l'oposició, o no?
Sr. Pertiñez, penso que malgrat les desqualificacions continues del seu grup a la figura de l'Alcalde, no es aceptable la decisió dictatorial del Sr. Sòria de no contestar les preguntes de l'oposició en els plens, es més ho considero vergonyós i una manca total de respecta cap els votants de CiU, del PSC i de tot el poble de Martorelles.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Gràcies ANTONIU.
Sàpigues que et llegim. Ens Informem. Expresses la teva opinió personal en un blog personal. Ho trobo valent i molt saludable. Transparent, bó i respectuòs, agradable, interessant i molt social.
gràcies!

que per casualitat pots escanejar els articles que comentes? no els he llegit i ara en tinc curiositat.
salut !!

dani.

Ester ha dit...

A mi també em sembla interessant el que expliques i, com en Dani, m'agradaria llegir els articles.
De totes maneres, la política del descrèdit i l'ambigüitat, és l'ordre del dia, només cal mirar les notícies i escoltar el que ens diuen els que en teoria són "veritables" polítics.
Ja començo a pensar que tenim el que ens mereixem: ens resulta més fàcil criticar i donar la culpa als altres que "arremangar-nos i anar per feina".

antondensi ha dit...

Hola als dos. Vaig llegir els articles en els diaris que tenen a la Biblioteca. Els guarden durant 1 mes, per tant si aneu i demaneu els dos números de la setmana passada, podreu llegir-los.
Tens raó Ester, però no es tan fàcil participar.

Anònim ha dit...

Hola a tots.
Aquest Sr Soria te poca memoria o poca paraula. Amb Fainsa va arribar a un acord de 20 anys per marxar del lloc on està. Quan ha arribat l'hora de formalitzar i signar en un ple l'acord arribat, s'ha tirat enrera i torna a divagar.
Estem ben arreclats amb el Sr alcalde i companyia.

Anònim ha dit...

Estimat Antonio:

Gracies al teu blog, puc estar una mica al dia del que fa el nostre Ajuntament pel poble, que per desgracia no és gaire. Et felicito perque fas molt bona feina.
Salutacions
Jordi