28.9.12

L'ESPAI JOVE DE MARTORELLES TANCA PORTES

Pensava que l'Espai Jove de Martorelles formava part de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i ara, que tanca portes, descubreixo que era una acitivitat privada en règim de concessió...
Suposo que és necessari fer una autocrítica i analitzar el cost d'aquest servei i els resultats obtinguts.
-
Llegit a CONTRAPUNT:
L’empresa concessionària del Espai Jove Martorelles ha comunicat aquest divendres a l’Ajuntament la seva renúncia a la gestió de l’equipament, que es troba a la masia de Carrancà, que romandrà tancat a partir d'aquest dilluns. L'empresa ha al·legat com a motiu la difícil situació financera que els impedeix poder continuar amb aquesta l’activitat.
-
-


7 comentaris:

Marc Candela ha dit...

Bona tarda,

Volia matissar les informacions.

L'Espai Jove es tanca temporalment, potser serà qüestió de dies, per què l'empresa que ho gestionava ha tancat d'un dia per l'altre, i després que l'Ajuntament reiteres a l'empresa divereses vegades d'incompliments per part de l'empresa del contracte acordat. de fet les darreres setmanes ja teniem informacions i fets palpables que l'empresa tenia problemes seriosos.

Quan es va obrir l'Espai el 2009 es va donar en règim de concessió a una empresa durant 2 anys, i a la primavera del 2011 (just abans del canvi de govern) es va concedir per 2 anys més i mitjançant a un concurs a l'empresa actual que ho gestionava, Serviroig.

Es per això que des de la regidoria estem buscant la manera d'obrir-lo el més aviat possible. Potser serà qüestió de pocs dies, mentre tornem a obrir un concurs per atorgar la gestió de l'espai a una altre empresa, i això no es fa d'un dia per l'altre.

Fem una concessió, i més després de la recent normativa del PP que no permet contractar personal als Ajuntament, per què permet la flexibilitat que requereix un espai com aquest pel que fa a horaris i material.

La voluntat de la regidoria es reobrir-lo com més aviat millor i en aquest sentit estem treballant tota l'area des d'ahir que varem ser coneixedors de la notícia.

Preguem disculpeu les molèsties.

Anònim ha dit...

yo creo que no hace falta que lo volvais a abrir ya que no ha servido paranada. Mucho rollo de logos y palabreria pero a la hora de la verdad poco servicio a los joves del pueblo. Con la gente que teneis en cultura y con un poco de ganas se puede hacer mucho mas.
Ala Marc, un poco de imaginacion.
Javier

Anònim ha dit...

Otro fiasco más del actual equipo de gobierno.
Soria,por favor, vuelve!!!

Anònim ha dit...

Hostia!! Soria quedat a casa sisplau.

Anònim ha dit...

Vuldria recordar que aquet "engendro" de l'espai jove va ser idea de l'anterior regidora de cultura i en aquell moment no van dir que era una concesióa una empresa privada. Sort que era de Iniciativa

Roger Candela ha dit...

No entenc aquests que diuen que no ha servit per res, s'esta recuperant els gegants, s'han creat les colles i la taula de Joves entre d'altres coses, i aixó en part és èxit del espai jove, potser és que aquesta gent l'única cosa que fa al poble és dormir i criticar per criticar. Les polítiques de joventut no han pas de recaure només en fer concerts i festetes, van molt més enllà. No n'hi ha prou amb un tècnic de cultura i un regidor (que amb la situació actual ja fan prou muntant et tros de festa major que van muntar) fa faltagent especialitzada en el tema.

Anònim ha dit...

Animem a l'Ajuntament en aquest cas a la regiduría de Cultura (en Marc Candela), que no s'arronsi i miri d'obrir algún espai pels Joves del poble de nou, i més ara que anem cap a l'hivern. Possem imaginació a pesar de que som consients que no hi havrán molts calés.
Els Joves del poble mereixen calcom més !!!