2.9.12

FESTA MAJOR DE MARTORELLES

Ja tenim a tocar la Festa Major !!
Del 7 a l'11 de Setembre podrem gaudir del programa que ens han preparat des de l'Ajuntament.
Sembla que l'Envelat serà el punt de referència d'aquesta Festa. Si tenim en compte l'horrible sonoritat d'aquesta instal.lació, pinten bastos pels concerts que es faran alli.
Podeu llegir el missatge del regidor de Cultura sobre la Festa Major d'enguany:
-
Ciutadans i ciutadanes de Martorelles:
DONEM COLOR A LA FESTA MAJOR!!
Enguany des de la Regidoria de Cultura, hem dissenyat la nostra festa gran pensant en crear un espai on tots junts gaudim d’uns dies de participació. Festa, rauxa  i alegria, entre els nostres veïns, amics, coneguts i familiars, malgrat el context de crispació social i econòmica que estem patint. Situació que tant sí volem o no, ens han afectat alhora d’organitzar la Festa Major d’enguany. Hem hagut de fer un esforç per oferir una festa de qualitat, coherent amb la situació econòmica actual del Consistori, sense que afecti l’esperit festiu. Això ens ha dut a fer canvis a la festa, que em procurat no afectessin l’essència, i es per això que podrem gaudir tots els dies d’activitats de qualitat a l’Envelat -com les que ens mereixem-, el qual  esdevindrà el centre neuràlgic de la nostra festa gran.
Es per això que una vegada més, vull agrair a les entitats i persones que cada any fan possible que la Festa Major sigui possible. Moltes gràcies!!
Vull demanar-vos també, que junts sortim al carrer i gaudim d’aquests dies, intentem passar-ho el millor possible participant i donant color a la festa amb la nostra gent i el nostres veïns. Que ens trobem a la cercavila, al pregó, als concerts, a la baixada de carretons, al correfoc, al nou escenari popular Denominació d’Origen a la plaça de l’Ajuntament, amb les colles, ... cinc dies intensos que ens mereixem per acabar de carregar les bateries.
Desitjo que gaudiu de la Festa Major i l’ompliu de color, vida, i caliu. 

Marc Candela i Callado
Regidor de Cultura i Joventut
-
-